Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Patrik Pelán nebo Dominik Pelán mi zní opravdu sympaticky
, ale být tebou, tak na toto téma nezakládám moc diskuze (někteří lidi si prostě dokáží rýpnout do všeho, i do jména, které se třeba tobě zdá ideální), prostě si vem knížku (např. od Miroslavy Knapové „Jak se bude vaše dítě jmenovat?“) a projeď si jména. Pak si to zkus napsat na papír, jak se ti to líbí. Zkus si představit nebo nahlas si říct to, jak na něj budeš volat a tvé mateřské city se určitě rozhodnou přesně pro takové jméno, které by si přálo samo miminko. Přeji hodně štěstí
![]()
Antikuba píše:
Stydet se za Gabrielu ?Boze, kam Te ty Ance a Kubove dohnali… S mym jmenem problem nebyl, my se spis smali tem Eliskam a Vojtechum
Je mi lito me kamaradky Lindy (krasne jmeno), taky se ji smaly ty sede mysi, nechapu… No, mame tak specificke jmena, ze bychom byli hned identifikovani… Asi zatim ne
A myslim, ze bychom mezi ten „prumer“ nezapadli.
Jestli ty nejses nejaka Pulnocni boure
![]()
Já nevím, sice je Antikuba jméno netradiční, ale mě by asi nehodilo k příjmení, ale důležité je, že tobě se líbí a jsi na něj pyšná.
Antikuba píše:careynka píše:Jak libi? Se ti smali v detstvi kvuli tvemu krasnemu jmenu nejaci Kubove a Anci, ne ?Antikuba píše:Nevim, kde jsi prisel na to, ze se mi libi jmena jako Anna, Jakub apod, to jsi trochu prestrelil
Stydet se za Gabrielu ?Boze, kam Te ty Ance a Kubove dohnali… S mym jmenem problem nebyl, my se spis smali tem Eliskam a Vojtechum
Je mi lito me kamaradky Lindy (krasne jmeno), taky se ji smaly ty sede mysi, nechapu… No, mame tak specificke jmena, ze bychom byli hned identifikovani… Asi zatim ne
Ne, nikdo se mi nikdy nesmal, nevim jak jsi na to prisel
careynka píše:Antikuba píše:Jestli ty nejses nejaka Pulnocni boure
![]()
![]()
Antikuba píše:
Pulnocni boure, ne, ti maj ve skutecnosti Elisku
careynka píše:Antikuba píše:Jestli ty nejses nejaka Pulnocni boure
![]()
![]()
Tak ono ANTIKUBA taky neni vyhra, ale kdyz se za to nestydis ![]()
Pises, ze ses za sve jmeno stydela, tak pokud mas rozum, tak nevim, proc bys mela ![]()
careynka píše:Antikuba píše:Ne, nikdo se mi nikdy nesmal, nevim jak jsi na to priselcareynka píše:Jak libi? Se ti smali v detstvi kvuli tvemu krasnemu jmenu nejaci Kubove a Anci, ne ?Antikuba píše:Nevim, kde jsi prisel na to, ze se mi libi jmena jako Anna, Jakub apod, to jsi trochu prestrelil
Antikuba píše:
Pises, ze ses za sve jmeno stydela, tak pokud mas rozum, tak nevim, proc bys mela
careynka píše:Antikuba píše:Ne, nikdo se mi nikdy nesmal, nevim jak jsi na to priselcareynka píše:Jak libi? Se ti smali v detstvi kvuli tvemu krasnemu jmenu nejaci Kubove a Anci, ne ?Antikuba píše:Nevim, kde jsi prisel na to, ze se mi libi jmena jako Anna, Jakub apod, to jsi trochu prestrelil
protoze jako dite jsem rozum nemela ,ale to ty asi neznas, ty jsi rozumbrada od narozeni…jen jestli sis o svy jmeno nerekl uz v porodnici ![]()
Antikuba: I když je ti na blití z krásných jmen jako je Kubíček nebo Vojtíšek, tak se tady nemusíš prezentovat jako hovado. Na blití je mi spíš z tebe
. Copak ti tyto jména přijdou jako nadávka? To bych pak chtěla vidět, jak se doma hádáte „Ty Vojto jeden!“
…
Liviettka píše:
Antikuba: I když je ti na blití z krásných jmen jako je Kubíček nebo Vojtíšek, tak se tady nemusíš prezentovat jako hovado. Na blití je mi spíš z tebe. Copak ti tyto jména přijdou jako nadávka? To bych pak chtěla vidět, jak se doma hádáte „Ty Vojto jeden!“
![]()
![]()
…
No jasne, rika Ten muj to je takovej Honza! A kdyz uz ji nastve uplne k nepricetnosti, tak je to Vojta…a ona je Anicka…teda vlastne ani nevime, jakyho pohlavi je ![]()
Mila zakladatelko, nejlepsi bude, kdyz si budes vybirat jmena dle p. Knappové
Tady ti vetsinou „hvezdy budou cpat "uzasna jedinecna jmena typu Vojta, Matej, Kuba, Eliska, Anezka“ kterymi poctily sve nebohe deti a ktera se nehodi ani pro psa ![]()
Antikuba píše:
Mila zakladatelko, nejlepsi bude, kdyz si budes vybirat jmena dle p. KnappovéTady ti vetsinou „hvezdy budou cpat "uzasna jedinecna jmena typu Vojta, Matej, Kuba, Eliska, Anezka“ kterymi poctily sve nebohe deti a ktera se nehodi ani pro psa
To je pravda, muj pes se jmenuje Enzo Jeff, ze bych tak pojmenovala svyho syna…??
Nebo Uxa po moji fence?? a zapomnela jsem, moje brabantička se jmenuje Dorotka, to je uz moc cesky a brabantik je Barnabas, to by slo ne????
Antikuba píše:
Mila zakladatelko, nejlepsi bude, kdyz si budes vybirat jmena dle p. KnappovéTady ti vetsinou „hvezdy budou cpat "uzasna jedinecna jmena typu Vojta, Matej, Kuba, Eliska, Anezka“ kterymi poctily sve nebohe deti a ktera se nehodi ani pro psa
Kupodivu i v knížce od p. Knappové tyhle jména najdeš ![]()
Chudák Antikuba…se těch jmen nezbaví, bude mít noční můry ![]()
Liviettka píše:
Antikuba: I když je ti na blití z krásných jmen jako je Kubíček nebo Vojtíšek, tak se tady nemusíš prezentovat jako hovado. Na blití je mi spíš z tebe. Copak ti tyto jména přijdou jako nadávka? To bych pak chtěla vidět, jak se doma hádáte „Ty Vojto jeden!“
![]()
![]()
…
Jak libi? Se ti smali v detstvi kvuli tvemu krasnemu jmenu nejaci Kubove a Anci, ne ?