Jméno pro našeho chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Antikuba
22.10.10 13:09
careynka píše:
Antikuba píše:
Stydet se za Gabrielu ? 8-o Boze, kam Te ty Ance a Kubove dohnali… S mym jmenem problem nebyl, my se spis smali tem Eliskam a Vojtechum :mrgreen: Je mi lito me kamaradky Lindy (krasne jmeno), taky se ji smaly ty sede mysi, nechapu… No, mame tak specificke jmena, ze bychom byli hned identifikovani… Asi zatim ne :mrgreen: A myslim, ze bychom mezi ten „prumer“ nezapadli.
Nevim, kde jsi prisel na to, ze se mi libi jmena jako Anna, Jakub apod, to jsi trochu prestrelil

Jak libi? Se ti smali v detstvi kvuli tvemu krasnemu jmenu nejaci Kubove a Anci, ne ?

• Citovat
  • Upravit
81

Patrik Pelán nebo Dominik Pelán mi zní opravdu sympaticky :palec: , ale být tebou, tak na toto téma nezakládám moc diskuze (někteří lidi si prostě dokáží rýpnout do všeho, i do jména, které se třeba tobě zdá ideální), prostě si vem knížku (např. od Miroslavy Knapové „Jak se bude vaše dítě jmenovat?“) a projeď si jména. Pak si to zkus napsat na papír, jak se ti to líbí. Zkus si představit nebo nahlas si říct to, jak na něj budeš volat a tvé mateřské city se určitě rozhodnou přesně pro takové jméno, které by si přálo samo miminko. Přeji hodně štěstí :kytka: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
Antikuba píše:
Stydet se za Gabrielu ? 8-o Boze, kam Te ty Ance a Kubove dohnali… S mym jmenem problem nebyl, my se spis smali tem Eliskam a Vojtechum :mrgreen: Je mi lito me kamaradky Lindy (krasne jmeno), taky se ji smaly ty sede mysi, nechapu… No, mame tak specificke jmena, ze bychom byli hned identifikovani… Asi zatim ne :mrgreen: A myslim, ze bychom mezi ten „prumer“ nezapadli.

Jestli ty nejses nejaka Pulnocni boure :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978

Já nevím, sice je Antikuba jméno netradiční, ale mě by asi nehodilo k příjmení, ale důležité je, že tobě se líbí a jsi na něj pyšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
Antikuba píše:
careynka píše:
Antikuba píše:
Nevim, kde jsi prisel na to, ze se mi libi jmena jako Anna, Jakub apod, to jsi trochu prestrelil
Jak libi? Se ti smali v detstvi kvuli tvemu krasnemu jmenu nejaci Kubove a Anci, ne ?

Ne, nikdo se mi nikdy nesmal, nevim jak jsi na to prisel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antikuba
22.10.10 13:10
Pulnocni boure, ne, ti maj ve skutecnosti Elisku :poblion:
careynka píše:
Antikuba píše:
  • Citovat
  • Upravit
19494
22.10.10 13:11
Antikuba píše:
Pulnocni boure, ne, ti maj ve skutecnosti Elisku :poblion:
careynka píše:
Antikuba píše:

Tak ono ANTIKUBA taky neni vyhra, ale kdyz se za to nestydis :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antikuba
22.10.10 13:13

Pises, ze ses za sve jmeno stydela, tak pokud mas rozum, tak nevim, proc bys mela 8-)

careynka píše:
Antikuba píše:
careynka píše:
Antikuba píše:
Jak libi? Se ti smali v detstvi kvuli tvemu krasnemu jmenu nejaci Kubove a Anci, ne ?
  • Citovat
  • Upravit
19494
22.10.10 13:14
Antikuba píše:
Pises, ze ses za sve jmeno stydela, tak pokud mas rozum, tak nevim, proc bys mela 8-)
careynka píše:
Antikuba píše:
careynka píše:
Antikuba píše:

protoze jako dite jsem rozum nemela ,ale to ty asi neznas, ty jsi rozumbrada od narozeni…jen jestli sis o svy jmeno nerekl uz v porodnici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.10.10 13:14

Antikuba: I když je ti na blití z krásných jmen jako je Kubíček nebo Vojtíšek, tak se tady nemusíš prezentovat jako hovado. Na blití je mi spíš z tebe :poblion: . Copak ti tyto jména přijdou jako nadávka? To bych pak chtěla vidět, jak se doma hádáte „Ty Vojto jeden!“ :mrgreen: :lol: :mrgreen: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.10.10 13:16
Liviettka píše:
Antikuba: I když je ti na blití z krásných jmen jako je Kubíček nebo Vojtíšek, tak se tady nemusíš prezentovat jako hovado. Na blití je mi spíš z tebe :poblion: . Copak ti tyto jména přijdou jako nadávka? To bych pak chtěla vidět, jak se doma hádáte „Ty Vojto jeden!“ :mrgreen: :lol: :mrgreen:

No jasne, rika Ten muj to je takovej Honza! A kdyz uz ji nastve uplne k nepricetnosti, tak je to Vojta…a ona je Anicka…teda vlastne ani nevime, jakyho pohlavi je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antikuba
22.10.10 13:19

Mila zakladatelko, nejlepsi bude, kdyz si budes vybirat jmena dle p. Knappové 8-) Tady ti vetsinou „hvezdy budou cpat "uzasna jedinecna jmena typu Vojta, Matej, Kuba, Eliska, Anezka“ kterymi poctily sve nebohe deti a ktera se nehodi ani pro psa :roll:

• Citovat
  • Upravit
19494
22.10.10 13:20
Antikuba píše:
Mila zakladatelko, nejlepsi bude, kdyz si budes vybirat jmena dle p. Knappové 8-) Tady ti vetsinou „hvezdy budou cpat "uzasna jedinecna jmena typu Vojta, Matej, Kuba, Eliska, Anezka“ kterymi poctily sve nebohe deti a ktera se nehodi ani pro psa :roll:

To je pravda, muj pes se jmenuje Enzo Jeff, ze bych tak pojmenovala svyho syna…?? :-D Nebo Uxa po moji fence?? a zapomnela jsem, moje brabantička se jmenuje Dorotka, to je uz moc cesky a brabantik je Barnabas, to by slo ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.10.10 13:20
Antikuba píše:
Mila zakladatelko, nejlepsi bude, kdyz si budes vybirat jmena dle p. Knappové 8-) Tady ti vetsinou „hvezdy budou cpat "uzasna jedinecna jmena typu Vojta, Matej, Kuba, Eliska, Anezka“ kterymi poctily sve nebohe deti a ktera se nehodi ani pro psa :roll:

Kupodivu i v knížce od p. Knappové tyhle jména najdeš :lol:

Chudák Antikuba…se těch jmen nezbaví, bude mít noční můry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antikuba
22.10.10 13:21
:mrgreen: To je tak sprosty „Vojta“ , ze to ani nahlas nevyslovim
Liviettka píše:
Antikuba: I když je ti na blití z krásných jmen jako je Kubíček nebo Vojtíšek, tak se tady nemusíš prezentovat jako hovado. Na blití je mi spíš z tebe :poblion: . Copak ti tyto jména přijdou jako nadávka? To bych pak chtěla vidět, jak se doma hádáte „Ty Vojto jeden!“ :mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence