Jméno pro chlapečka, hrozí mi předčasný porod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jpichova
10.7.10 11:54

Jméno pro chlapečka

Ahoj, jsem ve 33.tt a ležím v nemocnici pro předčasný odtok PV již skoro 14 dní. Ještě ten večer,co jsem byla přijata za mnou přišla dětská sestra a ptala se na jména dítěte. Jelikož jsme se s manželem dlouho nemohli dohodnout jak se malý bude jmenovat (holku máme Jolanku,ale ta to 100 % nebude),nakonec jsme rezignovali na Honzíka. Jenže jak tu tak ležím a čtu si na netu různé diskuze a přemýšlím o jménu,nemůžu si na něj zvynkout. Navíc je to typicky české jméno a mě se hned vybaví hloupý Honza. Navrhla jsem manželovi nějaká jména a nejvíc se mi líbí Denis.Pokud by manžel souhlasil,byl by to tedy Denis Pícha. Co říkáte na kombinaci jména a příjmení,není to jako pěst na oko,už nevím ,pořád si to omýlám dokola a nepřijde mi to tak hrozné. Pak se mi ještě líbilo Michal-zavrhnuto,Daniel-taktéž. Manžel byl pro taková ta jména co jsou teď všude Vojtěch,Ondřej,Matěj…Poraďte,díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7805
10.7.10 12:03

Ahoj,tak mě se jméno Denis moc líbí,chtěla jsem ho dát prvnímu synovi,ale nakonec to neprošlo. :cry:
Jinak Denis Pícha mi zní dobře.
Tak držím palečky ať dobre vyberete a přeju pohodový porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
10.7.10 12:08

Ahoj já mám doma Honzíka a zatím ťuk ťuk mi s brekem nepřišel že by se mu někdo smál že je hloupej :wink: .Denis je hezké jméno to ano,ale v tvém případě bych se ještě rozmyslela.Mě okamžitě napadlo,, pe..s píchá,, promiň nemyslím to zle jen vím jak se dnes děti baví.

Příspěvek upraven 10.07.10 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
10.7.10 12:09

Matyáš,Jakub,Kryštof,Petr,–je to jen moje volba.Určitě vyberete dobře. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
10.7.10 12:15

Jojo,Dagm máš pravdu,taky mě to napadlo,znám děti,ale když už jsem se blbě :lol: vdala za Píchu. Každopádně mi bylo zrovna řečen o že jako Denis ani omylem. Jinak jsme to s hloupým Honzou nemyslela zlle. A jaká je zdrobnělina krom Honzíka?

Příspěvek upraven 10.07.10 v 12:18

• Citovat
  • Upravit
11223
10.7.10 12:18

Tak to přijmení není zas tak špatné :wink: ,znám i horší.jen je třeba vybrat něco co by k tomu sedělo.takovej Pavel by mi k tomu ladil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
10.7.10 12:19

Radovan :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.7.10 12:20

Tak já mám doma Honzíka a teď čekám dalšího chlapečka a kdybych mohla, tak to bude zas Honzík :-D Nemůžu najít žádné jméno, ze kterého bych byla nadšená.
Ještě možná Tomáš nebo Lukáš. Líbí se mi i Filip, Daniel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.10 12:22

ahoj, tak můj manžel je Honza a říkají mu různě - Honzi, Honzíku, Honzíčku :mrgreen: , Jene, Jane, Jeníku, Jeníčku, Jendo..... Je to hodně variabilní jméno a moc krásné, i když je jich opravdu hodně, taky jsem ho měla napsané v případě chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
10.7.10 12:22

Jám mladýmu říkám Honzis ,ale už mu bude deset.Honzí,někdo říká Jeníček,ale to já se ježím je mi to proti srsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
10.7.10 12:30

Teda holky,vy mě snad ještě o Honzíkovi přesvědčíte. Já jsem totiž Jana a tak mi to přišlo i takové neoriginální,jakože rodiče nemají fantazii. Ale asi mu budu říkat Honzí. Mám dcerku Veroniku a říkam jí Veru,pokud zlobí tak Veroniko :cert: . A až se čertík narodí,tak to bude určo nedonošenec,tak to bude prostě králíček.

• Citovat
  • Upravit
10.7.10 12:35

:-) kromě Honzíka by se mi líbilo Marek Pícha, to zni i vypadá dobře a není to tak moc krátké jak Jan Pícha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
10.7.10 12:35
jpichova píše:
A až se čertík narodí,tak to bude určo nedonošenec,tak to bude prostě králíček.

Tak mě se Honzík Pícha líbí. No já malému říkám odmala Šmudlinko nebo Šmudlí, ani nevím proč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.7.10 12:39

Já říkám Honzíkovi někdy Míšo a nebo Miluno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
10.7.10 12:47

Ahojky mě Denis nepříjde tak hrozné… i když mě se nejvíce líbí Štěpán…Honzik je taky pěkné jméno, a je dost často dávané, takže bych se nadávky hloupý Honza moc nebála, protože, je možné, že až půjde do školy, nebo do školy bude těch Honzíků víc,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze