Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,tak mě se jméno Denis moc líbí,chtěla jsem ho dát prvnímu synovi,ale nakonec to neprošlo. ![]()
Jinak Denis Pícha mi zní dobře.
Tak držím palečky ať dobre vyberete a přeju pohodový porod.
Ahoj já mám doma Honzíka a zatím ťuk ťuk mi s brekem nepřišel že by se mu někdo smál že je hloupej
.Denis je hezké jméno to ano,ale v tvém případě bych se ještě rozmyslela.Mě okamžitě napadlo,, pe..s píchá,, promiň nemyslím to zle jen vím jak se dnes děti baví.
Příspěvek upraven 10.07.10 v 12:16
Matyáš,Jakub,Kryštof,Petr,–je to jen moje volba.Určitě vyberete dobře.
![]()
Jojo,Dagm máš pravdu,taky mě to napadlo,znám děti,ale když už jsem se blbě
vdala za Píchu. Každopádně mi bylo zrovna řečen o že jako Denis ani omylem. Jinak jsme to s hloupým Honzou nemyslela zlle. A jaká je zdrobnělina krom Honzíka?
Příspěvek upraven 10.07.10 v 12:18
Tak to přijmení není zas tak špatné
,znám i horší.jen je třeba vybrat něco co by k tomu sedělo.takovej Pavel by mi k tomu ladil ![]()
Tak já mám doma Honzíka a teď čekám dalšího chlapečka a kdybych mohla, tak to bude zas Honzík
Nemůžu najít žádné jméno, ze kterého bych byla nadšená.
Ještě možná Tomáš nebo Lukáš. Líbí se mi i Filip, Daniel.
ahoj, tak můj manžel je Honza a říkají mu různě - Honzi, Honzíku, Honzíčku
, Jene, Jane, Jeníku, Jeníčku, Jendo..... Je to hodně variabilní jméno a moc krásné, i když je jich opravdu hodně, taky jsem ho měla napsané v případě chlapečka.
Jám mladýmu říkám Honzis ,ale už mu bude deset.Honzí,někdo říká Jeníček,ale to já se ježím je mi to proti srsti.
Teda holky,vy mě snad ještě o Honzíkovi přesvědčíte. Já jsem totiž Jana a tak mi to přišlo i takové neoriginální,jakože rodiče nemají fantazii. Ale asi mu budu říkat Honzí. Mám dcerku Veroniku a říkam jí Veru,pokud zlobí tak Veroniko
. A až se čertík narodí,tak to bude určo nedonošenec,tak to bude prostě králíček.
kromě Honzíka by se mi líbilo Marek Pícha, to zni i vypadá dobře a není to tak moc krátké jak Jan Pícha
jpichova píše:
A až se čertík narodí,tak to bude určo nedonošenec,tak to bude prostě králíček.
Tak mě se Honzík Pícha líbí. No já malému říkám odmala Šmudlinko nebo Šmudlí, ani nevím proč ![]()
Ahojky mě Denis nepříjde tak hrozné… i když mě se nejvíce líbí Štěpán…Honzik je taky pěkné jméno, a je dost často dávané, takže bych se nadávky hloupý Honza moc nebála, protože, je možné, že až půjde do školy, nebo do školy bude těch Honzíků víc,…
Ahoj, jsem ve 33.tt a ležím v nemocnici pro předčasný odtok PV již skoro 14 dní. Ještě ten večer,co jsem byla přijata za mnou přišla dětská sestra a ptala se na jména dítěte. Jelikož jsme se s manželem dlouho nemohli dohodnout jak se malý bude jmenovat (holku máme Jolanku,ale ta to 100 % nebude),nakonec jsme rezignovali na Honzíka. Jenže jak tu tak ležím a čtu si na netu různé diskuze a přemýšlím o jménu,nemůžu si na něj zvynkout. Navíc je to typicky české jméno a mě se hned vybaví hloupý Honza. Navrhla jsem manželovi nějaká jména a nejvíc se mi líbí Denis.Pokud by manžel souhlasil,byl by to tedy Denis Pícha. Co říkáte na kombinaci jména a příjmení,není to jako pěst na oko,už nevím ,pořád si to omýlám dokola a nepřijde mi to tak hrozné. Pak se mi ještě líbilo Michal-zavrhnuto,Daniel-taktéž. Manžel byl pro taková ta jména co jsou teď všude Vojtěch,Ondřej,Matěj…Poraďte,díky