Jaké jméno chlapečkovi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
233
14.4.10 11:59

Jaké jméno chlapečkovi?

Čekáme chlapečka a vybíráme jméno, taky jsme Vybíralovi :lol: :lol: Líbí se nám Danny. Daniel je moc dlouhý (a četla jsem tady v dřívějších diskuzích, že je pěknější o slabiku delší či kratší jméno než příjmení), Dan se mi nelíbí. Máme dceru Sáru, takže nechci pro syna klasické české jméno. Moc děkuju, pokud si uděláte na mě čas a poradíte mi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
14.4.10 12:48

A co Denis. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
14.4.10 12:50

Denis nebo ten Daniel,stejně nikdy dítěti neříkáš tak jak se přesně jmenuje.Takže v papírech Daniel pro vás Danny a pak ti odpadne lítání po matrice protože myslím,že Danny by ti jen tak neprošel. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.4.10 12:51

Ajaké je příjmení na to taky záleží :-D hezké je Matyaš,nebo Šimon za mě teda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
14.4.10 12:53

Ahoj,mě osobně se k vašemu přijmení Danny nějak nelíbí.
Co třeba Jakub,Marek,Jonáš.Šimon,David nebo Ondřej?
Promiň ale Danny mi přijde k tomuhle přijméní jako pěst na oko.Možná bude mít někdo jiný názor,ale mě se to nelíbí.Když už,tak jenom Dan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.4.10 12:57

U nás bude Jeníček..po tatínkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
14.4.10 12:59

A co Patrik, Robert, Robin, Ondřej nebo Viktor :think: Ale taky záleží, kdy se má malý narodit, aby se třeba neslavilo všechno blízko sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.4.10 13:10

Nejhezčí je samozřejmě Michal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Daniel je pěkné jméno, ale Danny bych nedávala do rodého listu. Mně se moc nelíbí domácká jména jako „oficiální“ Třeba jako novinářka Petruška Šustrová. Už je to padesátiletá baba a stále se musí představovat jako Petruška :roll: Pravda, spousta domáckých jmen už „zoficiáílnělo“ ale to Danny mi přijde pořád jako zdrobnělina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
14.4.10 13:28

A co tak Sebastiánek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
14.4.10 13:30

Ne ne, nejhezčí je samozřejmě Jakoubek :srdce: :lol: :wink:
Vážně, Sára a Kuba je moc pěkný, jde mi to u k příjmení.. Pak se mi taky líbí Šimon, Jáchym, Marek…
Příjde mi, že hezčí jména jsou spíš na holčičku.. My dali Kubíčka po tatínkovi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.4.10 13:32

Mě se moc líbí Matyáš a Tobiáš. Ale my čekáme holčinku, takže u nás to jaksi neprojde :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.4.10 13:40

A co je „klasické české jméno“? Danečků je plno. Jinak s ohledem k příjmení určitě z vašich variant Daniel. Danny Vybíral je hodně divné=/ Asi jako Nicolas Topolánek, to je prostě nevhodná kombinace jména a příjmení, na to byste se měli soustředit víc, než na to, kolik má jméno slabik.
Jako úplně první mě napadlo Martin Vybíral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym4477
14.4.10 13:43

My máme Jeníka, osvědčenou klasiku :-) A příjmení dost podobné jako zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
14500
14.4.10 13:53

Mně se líbí k Sáře Šimon :) A Danny mi přijde dost divný, Danny Smiřický.. :) Ne fakt, je to divný.. A Jakubů, Matyášů je teď milion, to snad dává každý druhý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
14.4.10 13:54

Danny samostatně se mi taky nelíbí, raději Denis nebo Dan a můžeš mu doma celý život říkat Danny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze