Jméno pro chlapečka, nemůžeme se rozhodnout

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
86
1.4.10 22:59

Jméno pro chlapečka

Za tři měsíce se nám má narodit miminko a my pořád nejsme rozhodnutí, jaké mu dáme jméno. Bude to druhý kluk, už máme doma Filípka. Našimi favority jsou Dominik, Daniel a David. Aby to nebylo moc jednoduché, tak já se rozhoduji spíš mezi Dominikem a Danielem a manžel by chtěl nejvíc Davida :-)
Napište mi vaše názory, třeba nám to pomůže v rozhodování. A případně taky, jaké znáte zdrobněliny pro Dominika a Daniela.
Děkuji :srdce:
P.S. a příjmení je Pokorný

Příspěvek upraven 01.04.10 v 23:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
248
1.4.10 23:01

Ahoj, no ono taky trošku záleží jaké bude mít chlapeček příjmení… aby to třeba nebyl David Dupal atd… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
1.4.10 23:03

Jo, přidat příjmení je dobrý nápad :-D Takže to je Pokorný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
1.4.10 23:05

barborko-jsem tvuj rocnik narozeni,doma uz jednoho kluka mam a za tri mesice se mi ma narodit druhy :lol: :lol: (to ja jen jako kuriozitka)A nemam ani ty tri favoritni jmena jako ty… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
1.4.10 23:08

Všechny tři jména jsou hezký. My máme Daniela a říkáme mu: Daneček, Dáda, Dádula, Danďula, Danýsek, Dany atd.

Ale k tomu příjmení se hodí všechny tři jména bych řekla.

Já se taky rozmýšlela mezi přesně stejnými jmény jako ty, ale s přítelem jsme se shodli jen na tom jednom.

Příspěvek upraven 01.04.10 v 23:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
1.4.10 23:10

Mi k tomu Pokorný jde nejvíc asi David… Daniel mi přijde vzhledem k „významu“ příjmení moc měkký a Dominik dlouhý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
1.4.10 23:10

Tak to jdou všechna tři jména, ale mně osobně se nejvíc líbí Daniel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
1.4.10 23:15

Dany (tedy Daniel :wink: )

• Citovat
  • Upravit
17026
1.4.10 23:21

jo a z tech tvych hezkych jmen se mi nejvice libi taktez Daniel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.4.10 23:33

Tak Dominika i Daniela mam doma :wink: :mrgreen: Malemu rikame Domco, Domisku, Domi, Domisi (kdyz zlobi :lol: )..
Daniel je „bohuzel“ manzel, jinak by nase druhe mimco, kdyby to byl kluk, bylo Daniel, ale nechceme jmena po rodicich :lol:
Ja mu teda moc jmenem nerikam :oops: ale kdyz uz, tak Dane.
No a Davida jsme ted rozvazovali, ale prijde mi to takove tvrde.
(jinak v prijmeni mame taky „R“)

A ted uplne OT, ale moje prvni laska na stredni byl David Pokorny, tenkrat mi to prislo jako kraasne jmeno, to je fakt nahoda, jaka tri jmena jste vybrali :lol: :lol:
Tak vyberte dobre :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
1.4.10 23:42

Any - tak to je docela vtipná náhoda :-) A zatím teda žádné vybrané jméno nemáte? Mně přijde, že u prvního jsme se rozhodli celkem snadno a teď nám to nějak nejde. A jak se jmenuje první klouček, jestli můžu být zvědavá? :wink:

Veruna - to je taky zajímavá shoda :palec: Já se nejvíc přikláním k Dominikovi, jen mně nenapadalo moc těch zdrobnělin, ale člověk si pak vždycky něco najde. Navíc se to už naučil říkat i náš malý, tak pro mně je to horký favorit, ale ještě to určitě budeme několikrát probírat s manželem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
1.4.10 23:53

Baru-prvni kluk se jmenuje Sebastian.A meli jsme s vyberem jmena problem uz u nej.Resil to az prijezd do porodky :lol: .(mmch jsem byla rizikova,neustale me pripravovali,ze to muze byt od poloviny vlastne kdykoliv a my bez jmena)Ted tady furt machruju s knizkou o jmenech a ti dva mi porad rikaji same nesmyslne jmena,ktere nikdy nedame..takze to je domluva jak s kozou :-P .Kdyz chci vybrat aspon favority,tak je pry mooore casu.(noo,jsem zase rizikovka,tak jen aby :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.4.10 00:01

No já myslím, že jdou všechny tři jména. Mě se asi ale nejvíc hodí ten David k tomu Filipovi. Jako Filip Pokorný a David Pokorný - jako že je to na stejné úrovni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.4.10 00:24

Cetla jsi ke jmenum vyznam,co ktere znamena?Ja mela doma super knizku o jmenech,ale sestra ji odvezla.Knizka mi pomohla v rozhodovani,ted jsem moc spokojena.Mne se libi Dominik nejvic :palec: ,David ujde,Daniel je nudo-asi proto,ze jich znam moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
2.4.10 06:57

Mně se taky nejvíc líbí Dominik, ale jako brácha k Filipovi a k příjmení Pokorný mi více pasuje David.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze