Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Stejně většinou si maminy prosadí své jméno mimča,
když se nemůžou dohodnout se svou drahou polovičkou
peegi píše:
Stejně většinou si maminy prosadí své jméno mimča,když se nemůžou dohodnout se svou drahou polovičkou
Přesně. My jsme jeli do porodnice s kolonkou JMÉNO nevyplněnou. Když se malý narodil, tak byl manžel tak mimo, že by mi odsouhlasil i Zezdichcala
. Tak mám svého vytouženého Jonáška.
niki2 píše:peegi píše:Přesně. My jsme jeli do porodnice s kolonkou JMÉNO nevyplněnou. Když se malý narodil, tak byl manžel tak mimo, že by mi odsouhlasil i Zezdichcala
Stejně většinou si maminy prosadí své jméno mimča,když se nemůžou dohodnout se svou drahou polovičkou
. Tak mám svého vytouženého Jonáška.
Souhlas
Já teda to jméno napsala do těch papírů už doma a jemu to dala podepsat
Tak mi řekl, že když už to tam je napsaný, tak OK ![]()
Taky mám doma vytouženého Jonáška:
ale náms se to líbilo oboum. ![]()
peegi píše:Lepší Oliver a Sebík,nežli nějakej Jožin z Bažin,hm…
Crystal87 píše:Caty píše:Sebík
Holky, ještě mě napadl Samuel a Sebastian. Co?![]()
jsem asi mimo ale to jsem teda nepochopila jestli to brát blbě nebo ne…
peegi píše:
my se dohodli bez problémů:)jen u Olíska chlap občas blbne a říká mu pažoutku ![]()
Zdravím holky, tak už máme jméno.
Nakonec to bude Dominik.
Tak snad nám za to jméno jednou nebudou nadávat no ![]()
Caty píše:
Nakonec to bude Dominik.Tak snad nám za to jméno jednou nebudou nadávat no
S Dominiky se teď roztrhl pytel, tak určitě nadávat nebude. Bude jich kolem něj lítat spousta, tak mu to vůbec nebude připadat nějak zvláštní.
(To spíš na mého Pavla všichni koukají jak na Marťana
Je za exota s takovým jménem
)
peegi píše:Lepší Oliver a Sebík,nežli nějakej Jožin z Bažin,hm…
Crystal87 píše:Caty píše:Sebík
Holky, ještě mě napadl Samuel a Sebastian. Co?![]()
Samuel… to jsem si vzpomněla, jak jedna maminka volala na pískovišti na kluka „Samečkuuuuuu“. Myslela jsem, že špatně slyším, pak jsem nevěděla, kam se otočit, aby nebylo vidět, jak se směju, a pak jsem si uvědomila, že „chudák kluk“
Sameček už od malička
Vím, že si to ta máma asi neuvědomovala, ale mně to teda znělo strašně blbě a bylo mi toho kluka moc líto ![]()
No, my žádného Dominika kolem neznáme a ani ve statistikách moc neni. Ale to je fuč. Už jinak nevíme.
lulje píše:Caty píše:S Dominiky se teď roztrhl pytel, tak určitě nadávat nebude. Bude jich kolem něj lítat spousta, tak mu to vůbec nebude připadat nějak zvláštní.
Nakonec to bude Dominik.Tak snad nám za to jméno jednou nebudou nadávat no
(To spíš na mého Pavla všichni koukají jak na MarťanaJe za exota s takovým jménem
)
konečně někdo kdo dá české jméno.
my chcem Martínka.
To ti ho nemuselo být malého líto,vždyt ted je moda tehle srandajmen.(předpokládám že k tomu Samečkovi sedlo i příjmení
) tím pádem těm dětem to tak nepříjde.Ale spíš to je sranda pro nás,teda pro některé.....
Furt dokola…proč by to hned měla být jen módní záležitost dát jméno,které se mi líbí…
Zajímavé, že o Danielovi, Dominikovi, Matyášovi, Tobiášovi atd. to už teď nikdo neřekne, že je to móda… ![]()
Bibi11 píše:Samuel… to jsem si vzpomněla, jak jedna maminka volala na pískovišti na kluka „Samečkuuuuuu“. Myslela jsem, že špatně slyším, pak jsem nevěděla, kam se otočit, aby nebylo vidět, jak se směju, a pak jsem si uvědomila, že „chudák kluk“
Samuel… to jsem si vzpomněla, jak jedna maminka volala na pískovišti na kluka „Samečkuuuuuu“. Myslela jsem, že špatně slyším, pak jsem nevěděla, kam se otočit, aby nebylo vidět, jak se směju, a pak jsem si uvědomila, že „chudák kluk“Sameček už od malička
Vím, že si to ta máma asi neuvědomovala, ale mně to teda znělo strašně blbě a bylo mi toho kluka moc líto
To ti ho nemuselo být malého líto,vždyt ted je moda tehle srandajmen.(předpokládám že k tomu Samečkovi sedlo i příjmení
) tím pádem těm dětem to tak nepříjde.Ale spíš to je sranda pro nás,teda pro některé.....
jména jak říkáš „srandajména“ mi teda osobně nevadí, ale proti tvaru SAMEČEK mám teda taky silnou averzi
Vždycky mi v hlavě naskočí nějaká hláška jako „sameček oplodní samičku..“
dívám se často na dokumenty o zvířatech ![]()
jména jak říkáš „srandajména“ mi teda osobně nevadí, ale proti tvaru SAMEČEK mám teda taky silnou averziVždycky mi v hlavě naskočí nějaká hláška jako „sameček oplodní samičku..“
dívám se často na dokumenty o zvířatech