Jméno pro chlapečka, nemůžeme se rozhodnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3370
24.12.12 15:13

@IvkaH Tak to já naopak ráda zdrobňuji a jsem ráda, když má jméno několik podob a variant ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
24.12.12 15:14

@IvkaH Klaudie je hezké, mně se ale více líbí Claudie :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
25.12.12 18:55

My chceme dát Kryštofa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
28.12.12 20:47
@RyBANA píše:
Já mám doma Peugeota Nováka? Ladí to pěkně nebo ho mám pro jistotu zabít aby netrpěl?
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
28.12.12 20:49
@niki2 píše: :lol: :lol: :lol:

A já své příjmení klidně napíšu. Máme Lilianu a Jonáše. Jsme Voráčovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
28.12.12 20:51
@tevevka píše:
Tak jsem přečetla kousek vaší diskuse a jsem tedy při nejmenším překvapená vašimi návrhy jmen, chápu, že v dnešní době jsou moderní cizí jména typu Sebastian, Kristian, Oliver, Sofie, Adriana, ale Lucifer a Ezechiaš, Mauricio??? (pokud jste tedy Češi) je teda úlet a pomsta na dětech v jednom
Je zajímavé, že pouze jedna z Vás napsala i příjmení, asi proto, že k Helingerovi se opravdu hodí téměř cokoli (šťastní to rodiče), že a jakpak se jmenujete Vy ostatní???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
9.4.13 19:58

Ahoj holky mužů se zeptat?? manžel chce za každou cenu aby se nás syn jmenoval Boris ( Mičola ) já nevim jak mu to rozmluvit :nevim: :pocitac: me se líbi třeba Daniel nebo Leoš nebo klidně i Martin cokoli než Boris nebo má v rukávě Benedikta ale pořád mu a všem říká o Borisi :zed: je to hrozně tvrde můj chlap je Robert taky tvrde… ale nevim co mám dělat… :cert: na začátku tehu když sme nevěděli co to je domluvili sme se že já rozhodnu holčičku a on kluka… znělo to fér… ale co teď… jinak jak to pořád opakuje už i já mám snad zafixovano že je to Borisek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
9.4.13 20:07

Tak to máš těžký, když si za tím tak tvrdě stojí :? My jsme vybírali tak dlouho, dokud jsme se oba neshodli. Pokud se jméno prostě jednomu z nás nelíbilo, smůla. Zkuste najít kompromis, nebo to s ním není vůbec žádná řeč??? :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
9.4.13 20:12

No, chichi takhle to bylo rozdělený u nás. Nejdřív to měl být kluk, takže manžel vybíral ale je fakt že ty co se mi nejmíň líbili vypustil, nakonec to vyhrál Martin (Kabát) i když jsem taky nejásala. No, nakonec to dopadlo tak, že se na další UZ ukázala holčička a řady byla na mne. Vybrala jsem Kamilu a co dělalo příbuzenstvo to byl děs. Hele možná to zkus přes ty příbuzný(nejlépe jeho) třeba na ně dá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
9.4.13 20:18

Tohle rozdeleni se nikdy nevyplatilo :) kamaradka kvuli tomu ma Pepicka :D jak dlouho mas do porodu? zkus jeste diskutovat. treba dej navrhy. jestli jste manzele, tak muzes dat v porodnici jake chces ty, ale riskujes hadku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
9.4.13 20:22

Lepší je, když se na jméně shodnete oba. Promiň, ale Boris je strašné. Zkuste si o tom promluvit a zapoj příbuzné, třeba to manželovi rozmluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrea517
9.4.13 20:27

Borísek je krásné jméno. Já mám doma Pavla, Tibora a přibude k nim Vilém :lol: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
442
9.4.13 20:31

To je otázka vkusu. Mně se Boris nelíbí, ale Vilda je pěkné jméno, takové zajímavé. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.4.13 20:33

Takhle jsme taky měli rozděleno, ale dohodli jsme se, že na nějaký jména bude právo veto. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
9.4.13 20:42

Tak podle mě je blbost dávat synkovi jméno, který se ti vůbec nelíbí. Udělejte kompromis, manžel to přece musí pochopit. Boris je sice docela hezký jméno, ale asi bych ho taky nedala.. On by určitě taky protestoval, kdybys chtěla dát holčičce jméno, co mu je proti srsti. Nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze