Jméno pro chlapečka, nemůžeme se rozhodnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
878
9.4.13 20:45

My máme Hynka a Viléma. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.4.13 20:45

Já jsem to s manželem řešila dohromady. shodli jsem se na tom, že jména budou po nás ale obráceně /já jsem Jana - takže Honzík, a manžel je Pavel - takže holčička Pavla/. narodila se nám Pavla. pak jme měli zase Honzíka ale jak dál pro holku? našli jsme Annu. takže máme Aničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
9.4.13 20:47

V žádným případě nedávej jméno, co se Ti nelíbí, to je jasný, zvolte kompromis, musí se líbit oboum a hlavně mamince, vždyť ho nosíš a porodíš. Žádný Boris. Dej Daniel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.13 20:48

A kdyby jsi cekala holcicku a manzelovi se jmeno nelibilo, taky bys ustoupila? Boris je krasne jmeno zvucne jmeno, ale chapu ze se nelibi kazdemu…

• Citovat
  • Upravit
1025
9.4.13 20:48

@Uju Když prej přišli naši s Kamilou, tak se celý příbuzenstvo bouřilo, že mě ani nechcou vidět, jestli mi dají takové jméno :mrgreen: A teď? Když jsem byla těhu, tak mě všichni přemlouvali, aby holka byla Kamilka, jak nádherný je to jméno… :D Naštěstí máme kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
9.4.13 20:56

Každé jméno je hezké a záleží jen na lidech, jak ho vyslovují. Kamarádka má Boriska a je to moc hezký jméno. Myslím, že ho ocení zvlášť až bude jednou balit holky :lol: Já jsem chtěla móc Jáchyma a nebo Jonáše a nakonec máme panenku Jolanku :srdce: Měli by jste se ale domluvit tak, aby jste byli oba dva spokojení! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
9.4.13 21:00

Mi meli mit Vincenta, mame Natalku. Boris je krasne jmeno ale nejlepsi je si sednout, napsat jmena co se vam libi a pak najdete, na kterem se schodnete ;)

• Citovat
  • Upravit
11565
9.4.13 21:01

Hele já to chápu, když k tomu jménu máš odpor, tak je to blbý… Na druhou stranu, podle všeho už si začínáš zvykat, tak když jsi manželovi dala veto, tak holt asi vyhraje ;) A myslím, že se to naučíte říkat pěkně, to jde u každýho jména…

A myslím, že jste na tom líp než známí, ti se nemůžou dohodnout vůbec: ona chce Pavla, on Patrika (obojí je podle mě hrozný, hlavně když jsou Svobodovi), ale neustoupí ani jeden :( Naštěstí mají holku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
9.4.13 21:01
@m311 píše:

Nádhera! Gratuluju! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
9.4.13 21:16

U nás to bude nejspíš Mikuláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
9.4.13 21:23
@Ráďa81 píše:
U nás to bude nejspíš Mikuláš

Moc pěkné jméno! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
9.4.13 21:27

My zas Adámka a Štěpánka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.4.13 21:35

Ségra má taky Adámka. ale všichni mu stejně říkají Áďo. jen je takové zvláštní na štědrý den mu přát k svátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
9.4.13 21:35
@m311 píše:

a budete mít i Jarmilu? :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
9.4.13 21:47

Holky moc díky za reakce no zkusím všechny rady a pokusím to s ním prodiskutovat
t… do porodu je ještě čas ;) teprv jsem v 5měsíci. ale můj chlap je taaaaak tvrdohlavej… :think: jinak asi bych sama nerozhodla v porodnici je to i jeho dítě ;) no a jak sem psala už si zvykam jen mi vadí že jako zdrobnelina je jen Borisek :pocitac: jinak k tomu prijmeni Mičola mi sedí :think: uvidíme :pocitac: třeba to bude holka :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze