Jméno pro chlapečka, nemůžeme se rozhodnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3371
24.12.12 14:20
@Timinka píše:
Na tobe se rodi e urcite vyradili co? :mrgreen:

Taky mám takový pocit. Zdalipak to nebude nějaká Gertruda či Hildegarda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
24.12.12 14:27
@tevevka píše:
To bylo pro Crystal píše: Více

Ano a nám to sedí a všem kolem taky ;) ty budeš asi nějaký chudáček jak píšou holky na kterém se rodiče vyřádili že? :mrgreen: hele z toho si nic nedělej…se nech přejmenovat a máš to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
24.12.12 14:27
@Gituš píše:
Taky mám takový pocit. Zdalipak to nebude nějaká Gertruda či Hildegarda :palec:

Klotylda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tevevka
24.12.12 14:28

Timinka - ano, pokud bych se měla řídit podle Vás, tak se na mě rodiče vyřádili - jmenuji se Tereza
Gituš - pokud si nevšimla, tak v mém příspěvku, na který si reagovala, píši - pokud nejste Češi a máte neutrální příjmení viz. Helinger, tak je to ok
nemám nic proti cizím jménům, ale proti šíleným kombinacím spolu s příjmením a nevím proč bych měla chodit do jiné diskuse, běžte si Vy, třeba do diskuse Jak potrestat své nenarozené dítě :mrgreen:
Ale ano jdu, protože tahle diskuse mi rozhodně nepřinese nic užitečného, jdu zavraždit kapra, ale nebojte nebudu mu říkat Pepíku, ale Ezechieli nebo Lucefere, to by totiž nebylo in, že :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
24.12.12 14:29
@tevevka píše:
Timinka - ano, pokud bych se měla řídit podle Vás, tak se na mě rodiče vyřádili - jmenuji se Tereza
Gituš - pokud si nevšimla, tak v mém příspěvku, na který si reagovala, píši - pokud nejste Češi a máte neutrální příjmení viz. Helinger, tak je to ok
nemám nic proti cizím jménům, ale proti šíleným kombinacím spolu s příjmením a nevím proč bych měla chodit do jiné diskuse, běžte si Vy, třeba do diskuse Jak potrestat své nenarozené dítě :mrgreen:
Ale ano jdu, protože tahle diskuse mi rozhodně nepřinese nic užitečného, jdu zavraždit kapra, ale nebojte nebudu mu říkat Pepíku, ale Ezechieli nebo Lucefere, to by totiž nebylo in, že :mrgreen:

by mě zajímalo, kde je psáno-dáno, že když má někdo české příjmení hodí se k němu výhradně české jméno :mrgreen: mmch kolik je ve skutečnosti českých jmen mezi námi??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3371
24.12.12 14:30
@tevevka píše:
Ale ano jdu, protože tahle diskuse mi rozhodně nepřinese nic užitečného, jdu zavraždit kapra, ale nebojte nebudu mu říkat Pepíku, ale Ezechieli nebo Lucefere, to by totiž nebylo in, že :mrgreen:

Ano, běž vraždit nevinného kapra. A dej mu jméno Tereza, ať to je krásně komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tevevka
24.12.12 14:30

Stačí mít vkus

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
24.12.12 14:31

@Crystal87 :mrgreen: třeba jí ani nepomůže vdát se :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
tevevka
24.12.12 14:32

Já to ale s vámi myslela dobře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
24.12.12 14:32
@tevevka píše:
Stačí mít vkus

moje slova :mrgreen: ale jen jestli ho máš? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
tevevka
24.12.12 14:33

Terezak už je vdaná a za Ondřeje - fuj to je teda kombinace, já vím.. :D

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
24.12.12 14:35
@tevevka píše:
Terezak už je vdaná a za Ondřeje - fuj to je teda kombinace, já vím.. :D

no spíš jde o příjmení abys náhodou nebyla třeba Tereza Hrozná nebo Tereza Ošklivá nebo Tereza Necitlivá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
24.12.12 14:36

Abys pak nemusela kvůli tomu třeba zvažovat rozvod… co kdyby se to k sobě nehodilo :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.12.12 v 14:38

• Citovat
  • Upravit
3371
24.12.12 14:36
@tevevka píše:
Já to ale s vámi myslela dobře :mrgreen:

My to s tebou také myslíme dobře. Pokud nechceš mít újmu na zdraví (či egu), měla bys odejít ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
24.12.12 14:37
@Timinka píše:
@Crystal87 :mrgreen: třeba jí ani nepomůže vdát se :mrgreen:

no hele mně to taky zrovna nepomohlo :lol: :lol: :lol: za svobodna Stará a křestní Lumdila tkaže děs běs…na můj vkus moc zastaralé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze