Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Timinka píše:
Na tobe se rodi e urcite vyradili co?
Taky mám takový pocit. Zdalipak to nebude nějaká Gertruda či Hildegarda ![]()
@tevevka píše:
To bylo pro Crystal píše: Více
Ano a nám to sedí a všem kolem taky
ty budeš asi nějaký chudáček jak píšou holky na kterém se rodiče vyřádili že?
hele z toho si nic nedělej…se nech přejmenovat a máš to ![]()
@Gituš píše:
Taky mám takový pocit. Zdalipak to nebude nějaká Gertruda či Hildegarda
Klotylda
![]()
Timinka - ano, pokud bych se měla řídit podle Vás, tak se na mě rodiče vyřádili - jmenuji se Tereza
Gituš - pokud si nevšimla, tak v mém příspěvku, na který si reagovala, píši - pokud nejste Češi a máte neutrální příjmení viz. Helinger, tak je to ok
nemám nic proti cizím jménům, ale proti šíleným kombinacím spolu s příjmením a nevím proč bych měla chodit do jiné diskuse, běžte si Vy, třeba do diskuse Jak potrestat své nenarozené dítě ![]()
Ale ano jdu, protože tahle diskuse mi rozhodně nepřinese nic užitečného, jdu zavraždit kapra, ale nebojte nebudu mu říkat Pepíku, ale Ezechieli nebo Lucefere, to by totiž nebylo in, že ![]()
@tevevka píše:
Timinka - ano, pokud bych se měla řídit podle Vás, tak se na mě rodiče vyřádili - jmenuji se Tereza
Gituš - pokud si nevšimla, tak v mém příspěvku, na který si reagovala, píši - pokud nejste Češi a máte neutrální příjmení viz. Helinger, tak je to ok
nemám nic proti cizím jménům, ale proti šíleným kombinacím spolu s příjmením a nevím proč bych měla chodit do jiné diskuse, běžte si Vy, třeba do diskuse Jak potrestat své nenarozené dítě
Ale ano jdu, protože tahle diskuse mi rozhodně nepřinese nic užitečného, jdu zavraždit kapra, ale nebojte nebudu mu říkat Pepíku, ale Ezechieli nebo Lucefere, to by totiž nebylo in, že
by mě zajímalo, kde je psáno-dáno, že když má někdo české příjmení hodí se k němu výhradně české jméno
mmch kolik je ve skutečnosti českých jmen mezi námi??? ![]()
@tevevka píše:
nemám nic proti cizím jménům, ale proti šíleným kombinacím spolu s příjmením a nevím proč bych měla chodit do jiné diskuse, běžte si Vy, třeba do diskuse Jak potrestat své nenarozené dítě
Ale ano jdu, protože tahle diskuse mi rozhodně nepřinese nic užitečného, jdu zavraždit kapra, ale nebojte nebudu mu říkat Pepíku, ale Ezechieli nebo Lucefere, to by totiž nebylo in, že
Ano, běž vraždit nevinného kapra. A dej mu jméno Tereza, ať to je krásně komplet.
@tevevka píše:
Stačí mít vkus
moje slova
ale jen jestli ho máš? ![]()
Terezak už je vdaná a za Ondřeje - fuj to je teda kombinace, já vím.. ![]()
@tevevka píše:
Terezak už je vdaná a za Ondřeje - fuj to je teda kombinace, já vím..
no spíš jde o příjmení abys náhodou nebyla třeba Tereza Hrozná nebo Tereza Ošklivá nebo Tereza Necitlivá ![]()
Abys pak nemusela kvůli tomu třeba zvažovat rozvod… co kdyby se to k sobě nehodilo ![]()
Příspěvek upraven 24.12.12 v 14:38
@tevevka píše:
Já to ale s vámi myslela dobře
My to s tebou také myslíme dobře. Pokud nechceš mít újmu na zdraví (či egu), měla bys odejít
![]()
@Timinka píše:
@Crystal87třeba jí ani nepomůže vdát se
no hele mně to taky zrovna nepomohlo
za svobodna Stará a křestní Lumdila tkaže děs běs…na můj vkus moc zastaralé