Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
bekky píše:Caty píše:Můj chlap je strašně pyšný ,že se malej jmenuje jako on
Vítek Jeřábek mi nezní moc hezky
Ty jo Poki a kde se prázdninujete?
Bekky: ty mě nahlodáváš.A vlastně já taky,vždycky mě poskočí srdíčko,když se někdo zeptá..co ti tvoji Marečci,jak se mají?
![]()
suhlasim, my mame tiez syna pomenovaneho po manzelovi a jeho otcovi. v dnesnej dobe sme v sirokom dalekom okoli jedini
mne osobne vzdycky az
poskoci, ked ich vidim vsetkych 3 pohromade s rovnakym menom a vsetci 3 su na svoje meno pysni ![]()
a tomas je nadhnerne meno, ktore ku vsetkemu k vasmu priezvisku pasuje.
Caty píše:
Holky, ještě mě napadl Samuel a Sebastian. Co?
Sebík
![]()
Katka79: No manželovi se to taky začalo líbit, ale nevím no
Crystal: A není těch Sebastianů moc? Já znám teda jen jednoho. A hodí se k to našemu příjmení? Sebastian Jeřábek?
Caty píše:
Holky, ještě mě napadl Samuel a Sebastian. Co?
Ahoj.Tak Sebastiana má moje sestra a mě se moc nelíbí,ale asi proto,že má blby přijmení a to Flaška
…no hrůza nikdo jsem ji ho nemohli vymluvit ![]()
Samuelek je hezčí,ale zase k přijmení Jěřábek..no no nevím. ![]()
Tomáš nebo Daniel se mě líbí víc ![]()
Caty píše:
Katka79: No manželovi se to taky začalo líbit, ale nevím no
Crystal: A není těch Sebastianů moc? Já znám teda jen jednoho. A hodí se k to našemu příjmení? Sebastian Jeřábek?
Já mám Sebíka a nikdo jiný ze známých ho nemá a neznám nikoho kdo by ho měl to spíš Samuelů je tu hodně ak příjmení Jeřábek mně to nějak blbě nezní…náš je Sebastián Šuntil a už jsem zvykla tka že mi to k sobě jde a mladší je Oliver Šuntil a taky mi to nezní špatně jde o zvyk
a jinak do školy se mnou chodil kluk a ten se jmenoval Jeřábek a křestním David
Manžel se pobavil nedalo mi to a přečetla jsem mu kombinace jmen a příjmení Sebastien Flaška,Šuntil.Fakt pecky. ![]()
Bibi11 píše:
Manžel se pobavil nedalo mi to a přečetla jsem mu kombinace jmen a příjmení Sebastien Flaška,Šuntil.Fakt pecky.
Bibi11 píše:
Manžel se pobavil nedalo mi to a přečetla jsem mu kombinace jmen a příjmení Sebastien Flaška,Šuntil.Fakt pecky.
mně to jak pecka teda nepřijde
máme hold neobvyklé příjmení ![]()
Nevim no dávat ke klasickému českému příjmení taková jména.A maminka předemnou píše že si na Sebastian Šuntil ZVYKLA
.To ti jako někdo řekl dej Sebastiana a zvykej si?Nedokážu si představit že bych si měla zvykat na jméno svého dítěte......Ale co já jsem asi ve 27 moc usedlá a nemoderní.Každého věc. ![]()
Bekky to mažel říkal taky chci být taky Lahváč néé Černoch.
My se taky domlouváme na jménech ale ještě nevíme co čekáme,tak snad budem vědět ted v uterý. ![]()
Jojo ,to jsem asi já:-) Zjistili až po porodu…Bylo to sice hrozné,ale teď už jsem úplně v pohodě a Edíka si mooooooc užívám. I když pravda, užívám si ho od začátku.Ale ten začátek byl takový s nádechem smutku:-( A taky proto, že většina z nich jsou strašně hodní a milí lidé tak to neberu jako takovou tragédii. Zdravotně je na tom zatím dobře, srdce má v pořádku a to, že mají tyto děti větší rizika např.leukemie,onem.štítné žlázy to je věc na kterou nemyslím…
Bibi11 píše:
Nevim no dávat ke klasickému českému příjmení taková jména.A maminka předemnou píše že si na Sebastian Šuntil ZVYKLA.To ti jako někdo řekl dej Sebastiana a zvykej si?Nedokážu si představit že bych si měla zvykat na jméno svého dítěte......Ale co já jsem asi ve 27 moc usedlá a nemoderní.Každého věc.
tys asi vůbec nepochopila co jsem psala že?no nic
a naše příjmení není klasické české ![]()
Ahoj holky, tak nám zbyla dvě jména.
U mě vede Daniel a u manžela Sebastian, takže to bude těžké.
Jméno po manželovi by se mi líbilo, ale vím, že by mě příšerně štvalo, a jakej velkej nebo malej?Teta to tak má se sestřenkou a navíc obě babičky jsou Evi a je to děs, takže od toho jsem upustila.
Takže Daniel Jeřábek nebo Sebastian Jeřábek.
Sebastian se mi taky líbí, ale nevím, jestli k tomu příjmen není moc exotický.
Bibi11 píše:
Nevim no dávat ke klasickému českému příjmení taková jména.A maminka předemnou píše že si na Sebastian Šuntil ZVYKLA.To ti jako někdo řekl dej Sebastiana a zvykej si?Nedokážu si představit že bych si měla zvykat na jméno svého dítěte......Ale co já jsem asi ve 27 moc usedlá a nemoderní.Každého věc.
Já si na jméno svého syna teda zvykám taky, nevím co je na tom divného ![]()
No a moje mamka a okolí si taky o svatbě musela zvyknout, za svobodna krásný jméno a po svatbě taková šílená kombinace a teď už to nikomu nepřijde…to je přece naprosto normální. ![]()
Dala bych spíš Daniel, Sebastian se mi k tomu vašemu příjmení nehodí, zní mi to divně. Jinak znám ještě kluka Martin Jeřábek ![]()