Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Caty píše:
Jinak by se mi moooooooooc líbil Tomáš, jneže to je manžel
A proč se nemůže jmenovat po manželovi
![]()
Manžel nechce?
Poki, ahoooooooj, no dobře a jak ty? Daniel jo? Je to hezký jméno, ale sestřenky manžel je Dan, ale to by snad nevadilo.
Chtěla bych ne moc častý no.Vojtěch se nelíbí manžovi
Majdulo: Když těch Kubl je strašně moc, já jich znám hodně, právě proto se s tím jménem trochu zdráhám.
Nechci exotický, ale ne příliš častý no.
bekky: no mohl by, ale mi se to moc nezdá, po manželovi, se to bude plést a není to blbý?
A navíc mi to přijde nefér vůči dcerce, že není teda po mamince, ale asi blbost, že?
Ted mě ještě napadl Vítek…kamarádce se dnes narodili dvojky páreček a chlapečka pojmenovala takhle ![]()
Caty píše:
Poki, ahoooooooj, no dobře a jak ty? Daniel jo? Je to hezký jméno, ale sestřenky manžel je Dan, ale to by snad nevadilo.
Chtěla bych ne moc častý no.Vojtěch se nelíbí manžovi
Majdulo: Když těch Kubl je strašně moc, já jich znám hodně, právě proto se s tím jménem trochu zdráhám.
Nechci exotický, ale ne příliš častý no.
my se máme dobře, jsme po dovolené a prázdninujem
![]()
Pokud se se sestřenkou vidíte jednou za x týdnů, tak je to jedno, ne?
Caty píše:
bekky: no mohl by, ale mi se to moc nezdá, po manželovi, se to bude plést a není to blbý?
A navíc mi to přijde nefér vůči dcerce, že není teda po mamince, ale asi blbost, že?
Blbý to není
A u nás se to zatím neplete ![]()
Vítek Jeřábek mi nezní moc hezky ![]()
Ty jo Poki a kde se prázdninujete?
Bekky: ty mě nahlodáváš ![]()
Caty píše:
Vítek Jeřábek mi nezní moc hezky
Ty jo Poki a kde se prázdninujete?
Bekky: ty mě nahlodáváš
Můj chlap je strašně pyšný ,že se malej jmenuje jako on
.A vlastně já taky,vždycky mě poskočí srdíčko,když se někdo zeptá..co ti tvoji Marečci,jak se mají?
![]()
Taky bych byla pro Daniela, je to nádherné jméno a taky jsem ho moc chtěla, i když jsme se nakonec rozhodli pro jiné ![]()
Po tatínkovi jsem malýho taky pojmenovat nechtěla, ačkoliv se mi jinak jeho jméno moc líbí..ale nějak jsem nepřišla na chuť tomu, když se děti jmenují po rodičích ![]()
Ale někdo s tím problém vůbec nemá, takže pokud se na tom shodnete s manželem, tak proč ne ![]()
No holky a jaké jsou zdrobněliny nebo jiné odvozeniny na toho Daniela?
Takže Adam, David, Matyáš asi ne, že? ![]()
Ahoj u nás řešíme to samé nemužem se dohodnou manžel chce Maxe pro psa dobrý a posobě Lukáš ale to až bude velkej se řiká starej mladej,u nás je teta Eva dcera Eva a jak u dlbcu přijede Evina která no mladá.....takže ne.V 30 synovi nebudu řikat Lukášku.A manžel už od toho pomalu ustupuje a netrvá na tom.Mě by se líbilo jméno David,Martin a Štěpán.Máme české příjmení ČERNOCH tak u nás žádnej Damian a podobný skomoleniny nepřipadaj. Tak uvidíme co vyberem.
Caty píše:Řekla bych,že tyhle jména jsou hodně častý
No holky a jaké jsou zdrobněliny nebo jiné odvozeniny na toho Daniela?
Takže Adam, David, Matyáš asi ne, že?