Jaké je vaše oblíbené jméno pro holčičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
303
16.2.10 22:17

Jmeno pro holcicku??

Ahoj vsem maminkam :-D .Oteviram anketu:Jmeno pro holcicku.Zajimaji me vase nazory a take jaka jsou vase oblibena jmena :-D .Treba mi to i pomuze k rozhodovani?!Dekuji predem za vase prispevky :palec: :palec: S pozdravem Lucie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35313
16.2.10 22:19

mam je v metricich a porad se mi libi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.2.10 22:21

Ema, Karolína, teď se mi začala líbit i Viktorie. Dřív se mi líbila Barbora, fakt hodně, ale to už mě pustilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.2.10 22:22

ahoj já má charlottu a sofii , chtěla jsem i claudii.a elizabeth..alw všechnyjména jsou pěkná když se hezky řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
16.2.10 22:29

holcicce

Ahojky moje favoritka je JASMÍNKA . to rozhodne chci. Ale drive jsem chtela ALEXANDRU, protoze se mi libi ze s eji muze rikat Sašenko a nebo zdrobnel ei Lexi kdyz bud euz v puberte. z eproste jako pubertacka nebud emoct nadavat protoze ma hodn ekombinaci to jmeno,.

A jmeno Elena je taky hezké.

syna mam pojmenovaneho Kamil po svem byvalem skoro byvalem manzelovi a ted s emi to furt jen pripomina:-/ ze ja blbec sem nedala Erika Jak jsem chtela hah a

• Citovat
  • Upravit
125
16.2.10 22:30

Ahoj…jo jména těch je tolik, že bych se sama nerozhodla, který vybrat :-) …já radši českou klasiku Alžbětka, Antonie, Rozálie, Anastázie. Příteli se líbí Natálie, Nikola a sestřence se narodí Emička. Ale jak je psáno výše, každý jméno je krásný…tak ať vyberete to nejkrásnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
16.2.10 22:31

Libi se mi Anežka, Lucie, Linda a Alice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
16.2.10 22:35

Ty moje :-) viz metříky :-) taky nejsem ne nějakou extra exotiku.. ale ani na staré české.. takže prostě normální česká současná jména :-)
Ale nakonec je každý jméno takový, jaký je jeho nositel, takže nemůžete pro svoje dětičky vybrat špatně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.2.10 22:42

Valerie, Viktorie, Julie, Justýna, Johanka,Vilma, Vanda, Apolena, Amálie, Jolana, Olívie, Beáta - to všechno jsme měli vybráno - nakonec to byla Bára :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.2.10 22:48

U nás byla vybraná Lucie,na Lucii jsme spolu začali chodit a měla by iniciály LL. Tak máme Lukáše a čekáme Radima :wink:

• Citovat
  • Upravit
30627
16.2.10 22:58

Mám Viktorii, líbí se mi Amélie, Rozálie, Emma a z těch „obyčejnějších“ Zuzana a Martina :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.2.10 23:01

Tak mně se poslední dobou hodně líbí Julie a Darja, z cizích Megan, Maggie a Elisabeth :-D Doma máme Elišku (k našemu příjmení se hodí jen ryze české jméno :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.10 23:07

Nádherné jméno je Kateřina!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.10 23:07

Nádherné jméno je Kateřina!!!

• načítám...
  • Citovat