Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj vsem maminkam
.Oteviram anketu:Jmeno pro holcicku.Zajimaji me vase nazory a take jaka jsou vase oblibena jmena
.Treba mi to i pomuze k rozhodovani?!Dekuji predem za vase prispevky
S pozdravem Lucie ![]()
Ema, Karolína, teď se mi začala líbit i Viktorie. Dřív se mi líbila Barbora, fakt hodně, ale to už mě pustilo…
ahoj já má charlottu a sofii , chtěla jsem i claudii.a elizabeth..alw všechnyjména jsou pěkná když se hezky řeknou
Ahojky moje favoritka je JASMÍNKA . to rozhodne chci. Ale drive jsem chtela ALEXANDRU, protoze se mi libi ze s eji muze rikat Sašenko a nebo zdrobnel ei Lexi kdyz bud euz v puberte. z eproste jako pubertacka nebud emoct nadavat protoze ma hodn ekombinaci to jmeno,.
A jmeno Elena je taky hezké.
syna mam pojmenovaneho Kamil po svem byvalem skoro byvalem manzelovi a ted s emi to furt jen pripomina:-/ ze ja blbec sem nedala Erika Jak jsem chtela hah a
Ahoj…jo jména těch je tolik, že bych se sama nerozhodla, který vybrat
…já radši českou klasiku Alžbětka, Antonie, Rozálie, Anastázie. Příteli se líbí Natálie, Nikola a sestřence se narodí Emička. Ale jak je psáno výše, každý jméno je krásný…tak ať vyberete to nejkrásnější
Ty moje
viz metříky
taky nejsem ne nějakou extra exotiku.. ale ani na staré české.. takže prostě normální česká současná jména ![]()
Ale nakonec je každý jméno takový, jaký je jeho nositel, takže nemůžete pro svoje dětičky vybrat špatně ![]()
Valerie, Viktorie, Julie, Justýna, Johanka,Vilma, Vanda, Apolena, Amálie, Jolana, Olívie, Beáta - to všechno jsme měli vybráno - nakonec to byla Bára ![]()
U nás byla vybraná Lucie,na Lucii jsme spolu začali chodit a měla by iniciály LL. Tak máme Lukáše a čekáme Radima ![]()
Mám Viktorii, líbí se mi Amélie, Rozálie, Emma a z těch „obyčejnějších“ Zuzana a Martina ![]()
Tak mně se poslední dobou hodně líbí Julie a Darja, z cizích Megan, Maggie a Elisabeth
Doma máme Elišku (k našemu příjmení se hodí jen ryze české jméno
).
co mam v metriku, tedy u prvni Martinka a druha bude Kristynka