Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
my máme Valerii
to jméno miluju a k naší princezně se mi líbí
zase nemám ráda Janičky,Evičky,Petrušky,Haničky atd atd
a co ?ať si dá každý jméno jaký chce ne????
jinak další v seznamu byla právě Viktorka od splavu a Vanda se mě taky moc líbí ![]()
Brambůrko ta Valentýna je krásný jméno
![]()
kometa32 píše:
Každý ať si dá jméno jaké se mu líbí.Nevím co by bylo horšídát staročeské jméno z kalendáře Božena, nebo cizí Vivien
hele tak bacha
Boženka byla naše Valinka jako pracovní jméno,když byla v břiše ![]()
Božena je tchýně,brrr
Barča když byla v břiše tak byla Bohouš a Rozárka Osvald,nevím co mě to blbce napadlo,tak dlouho jsem jí říkala Osvalde,že zlobí jako celej Osvald ![]()
Přispívat do diskuse pod různými nicky a potvrzovat si svá tvrzení je proti pravidlům a navíc tímto způsobem dost hloupé - tyto příspěvky od jedné osoby jsem smazala.
Tereza
Určitě je to věc názoru, každý, ať si dá jméno, jaké se mu líbí… to, že se mi nelíbí nějaké hned neznamená, že budu urážet ![]()
Navíc se názor může postupně změnit… to bylo řečí, hlavně od tchýně, když jsme přišli s tím, že budeme mít Haidi-Haidinku, Haiďulku, Haidušku, Háju… a teď říká, jak je pyšná
![]()
mě se líbí Elen..ale příteli moc ne..Chtěl špíš Lucku..ale mě se takové obyčejné jména moc nelíbí..tak jsme se nakonec shodli na Anetce..jenže prý to má být kluk, takže nic:o)))) schováme když tak do zásoby.. ![]()
rohlice píše:rozmary píše:
Já ani nevim,se holky ještě nepralyno právě
![]()
no myslím že ta jedna Ely asi včera e-mimino opustila,jestli teda nekecám
tak třeba proto se adminy ustrnuly ![]()
Ahojky,
u mě veda Eliška,ale pak mě to pustilo,teď mám za favoritku Amálka nebo Amélii.
Kdyby to byly dvojčátka holčičky,tak by se jmenovaly Valentýnka a Valerie ![]()
Ještě je hezké Natálka a Nikolka,ale těch je moc ![]()
pajinkaa28 píše:
Ahojky,
u mě veda Eliška,ale pak mě to pustilo,teď mám za favoritku Amálka nebo Amélii.
Amálka nebo Amélie u mě vede. My máme . Kdyby to byl kluk, byl by to Daniel nebo Sebastian (to spíš). Máme německé příjmení, takže to nezní ani blbě.
Natálek je šíleně moc, má ji i naše švagrová.
Jinak jak už tu někdo psal o tom posmívání, souhlasím. Navíc i kdyby dítě mělo sebekrásnější jméno, děti si vyberou jiný důvod na posměšky.
Příspěvek upraven 21.12.11 v 16:28
Kdyby to byly dvojčátka holčičky,tak by se jmenovaly Valentýnka a Valerie
To jsou krásný jména,jen si neumím představit jak bys na ně volalala zdrobněle,Valy,Valy?Je to dost podobný,ale hezký ![]()
Tak, nechci být za narcise, ale pro holčičku jméno po mně-Ester ![]()