Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se líbí obě jména-Jana i Nela. Ke každému se dají vymyslet pěkné obměny. Jen je teď kolem nás nějak přeNelováno
Ve školce jsou asi 3, takže jméno Nela se teď dává hodně. ![]()
Škoda, že neprošla ta Ella.
![]()
Mi se libi jmeno Berenika. Pokud je kratke prijmeni, tak to jde.
schwarzwaldtorte píše:
Mi se libi jmeno Berenika. Pokud je kratke prijmeni, tak to jde.
jejda to me se tedy nelibi vubec
ale tak jak pisi kazdymu se libi neco jineho..
Máme Denisu a Patrika ![]()
Líbí se mi Ellen, Stella, Laura … přijde mi, že pěkných klučičích jmen je víc
![]()
amanda1979 píše:
Co říkáte na jméno Jana a Nela? Původně jsem chtěla Ella, ale to doma neprošlo. Tak zůstaly tyhle dvě, na kterých jsme se zatím shodly, akorát, že Jana mi připadá taková obyčejná a Nela - „ne“ - nezní to negativně? Už nevím, každý týden na to měním názor
Jana ti přijde obyčejný, protože bylo populární, když jsme se narodily my, takže jich je hodně…ale když to vezmeš z pohledu dnešních miminek, toto jméno bude za pár let vzácný…
dneska je to samá : Ema, Anna,Tereza,Ella, Karolína, Natálka, Nela ( chtěla jsem původně taky a nakonec jsem ráda, že máme kluka
)…takže za pár let bude jméno Anna taky se zdát obyčejný… ![]()
jo klucicich jmen je vice hezcich to jo… ja cekam holcicku a bude to Nikolka.
My budeme mít Elišku, naštěstí to bylo moje favoritka odjakživa a manželova taky:)
Lend.u píše:
My budeme mít Elišku, naštěstí to bylo moje favoritka odjakživa a manželova taky:)
Já jsem dala starší dceři Barbora a té mladší Daniela.
Danielka se mi moc líbí, volám na ni Dany, Daninko, Danulo, Danášu.. když zlobí.
Danielka je moc hezké jméno,
ale asi by mi vadilo, kdyby ji začali říkat Dano, jako to je u nás v okolí.
tak my jsme si vybrali pro budoucí dceru jméno Tarja popř. Tara
strašně se nám líbí.. sice ještě nečekáme, ale člověk nikdy neví.. Taky se nám líbila Adélka, ale těch je poslední dobou moc ![]()
Eliška je nádherné jméno a Nikol taky:) Pak se mi ještě líbí jedno exotické a to je Mia ![]()
Jana že je tvrdé jméno? Nezdá se mi, tchýně je Janka, zní to fajn, miminko může být Janička, Jája, Jajka, Janka - hodně tvárné se mi zdá
a přesně, je to jméno našich maminek, takže u našich dětí bude už spíš vyjímečné. Líbí se mi!
a Danielka taky a moc!jo a ještě si myslím, že děcku budou všichni říkat tak, jak je to naučí rodiče
přítelova sestřenice má 33let a všichni jí pořád říkají Pavlínka, a přitom je to dááávno dospělá ženská ![]()