Jaké je vaše oblíbené jméno pro holčičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
21.3.11 14:54

Mně se líbí obě jména-Jana i Nela. Ke každému se dají vymyslet pěkné obměny. Jen je teď kolem nás nějak přeNelováno :mrgreen: Ve školce jsou asi 3, takže jméno Nela se teď dává hodně. :wink:

Škoda, že neprošla ta Ella. :-? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
21.3.11 14:57

A Emma? to je taky hezky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.11 15:11

Mi se libi jmeno Berenika. Pokud je kratke prijmeni, tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
21.3.11 15:22
schwarzwaldtorte píše:
Mi se libi jmeno Berenika. Pokud je kratke prijmeni, tak to jde.

jejda to me se tedy nelibi vubec :lol: ale tak jak pisi kazdymu se libi neco jineho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.3.11 15:24

Thea je moc pěkný jméno ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
21.3.11 15:43

Máme Denisu a Patrika :kytka:
Líbí se mi Ellen, Stella, Laura … přijde mi, že pěkných klučičích jmen je víc :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
21.3.11 15:45
amanda1979 píše:
Co říkáte na jméno Jana a Nela? Původně jsem chtěla Ella, ale to doma neprošlo. Tak zůstaly tyhle dvě, na kterých jsme se zatím shodly, akorát, že Jana mi připadá taková obyčejná a Nela - „ne“ - nezní to negativně? Už nevím, každý týden na to měním názor :think:

Jana ti přijde obyčejný, protože bylo populární, když jsme se narodily my, takže jich je hodně…ale když to vezmeš z pohledu dnešních miminek, toto jméno bude za pár let vzácný…
dneska je to samá : Ema, Anna,Tereza,Ella, Karolína, Natálka, Nela ( chtěla jsem původně taky a nakonec jsem ráda, že máme kluka :mrgreen: )…takže za pár let bude jméno Anna taky se zdát obyčejný… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
21.3.11 15:47

jo klucicich jmen je vice hezcich to jo… ja cekam holcicku a bude to Nikolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
21.3.11 16:43

My budeme mít Elišku, naštěstí to bylo moje favoritka odjakživa a manželova taky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
21.3.11 16:45
Lend.u píše:
My budeme mít Elišku, naštěstí to bylo moje favoritka odjakživa a manželova taky:)
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.5.11 16:06

Já jsem dala starší dceři Barbora a té mladší Daniela.
Danielka se mi moc líbí, volám na ni Dany, Daninko, Danulo, Danášu.. když zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
31.5.11 11:06

Danielka je moc hezké jméno, :palec: ale asi by mi vadilo, kdyby ji začali říkat Dano, jako to je u nás v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
31.5.11 11:44

tak my jsme si vybrali pro budoucí dceru jméno Tarja popř. Tara :) strašně se nám líbí.. sice ještě nečekáme, ale člověk nikdy neví.. Taky se nám líbila Adélka, ale těch je poslední dobou moc :)

• Citovat
  • Upravit
60
31.5.11 21:17

Eliška je nádherné jméno a Nikol taky:) Pak se mi ještě líbí jedno exotické a to je Mia :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.7.11 18:40

Jana

Jana že je tvrdé jméno? Nezdá se mi, tchýně je Janka, zní to fajn, miminko může být Janička, Jája, Jajka, Janka - hodně tvárné se mi zdá :roll: a přesně, je to jméno našich maminek, takže u našich dětí bude už spíš vyjímečné. Líbí se mi! ;)a Danielka taky a moc!jo a ještě si myslím, že děcku budou všichni říkat tak, jak je to naučí rodiče ;) přítelova sestřenice má 33let a všichni jí pořád říkají Pavlínka, a přitom je to dááávno dospělá ženská :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze