Jaké je vaše oblíbené jméno pro holčičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
17.12.11 16:12

Rozmary, mě se třeba líbí jméno Nely/a a Stela. Ale jelik, tak ani jedno jméno nedám. Protože když bych volala Nelí nebo Stelí, tak je to dost podobné jako Ellí. A to by se zřejmě pletlo.
Jinak Valentýnka a Valerie jsou pěkná jména. Ale taky bych je nedala z toho důvodu, že by se to pletlo. Jedině že by se jedné říkalo Týnko a druhé Valy/ Vájo :mrgreen: :nevim:

Příspěvek upraven 21.12.11 v 16:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
17.12.11 17:12
RyBANA píše:
Já teda další dítko neplánuji. To jen až by mi někdo zaručil, že bude 100% zdravé a bude to holka :mrgreen: A pro tu bych měla jméno - holky pokřižujte se - Meda :mrgreen:

Meda je krasny jmeno, taky jsem o nem hodne uvazovala, ale neproslo pres manzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
17.12.11 20:52

kamarádka chtěla Frýdu… což neříkám, že se mi teda nějak extra líbí, ale jen tady dávám pro inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.12.11 20:52
zuzulenda píše:
Rozmary, mě se třeba líbí jméno Nely/a a Stela. Ale jelikož máme Ellu, tak ani jedno jméno nedám. Protože když bych volala Nelí nebo Stelí, tak je to dost podobné jako Ellí. A to by se zřejmě pletlo.
Jinak Valentýnka a Valerie jsou pěkná jména. Ale taky bych je nedala z toho důvodu, že by se to pletlo. Jedině že by se jedné říkalo Týnko a druhé Valy/ Vájo :mrgreen: :nevim:

Kámoška má Amálku,Anežku a Aničku,volá na ně Ami,Aži,Ani a sama říká že se tím hodně vytrestala,pokaždé přiběhne jiná dcerka,než kterou volala.

• Citovat
  • Upravit
10709
17.12.11 20:56
rozmary píše:
zuzulenda píše:
Rozmary, mě se třeba líbí jméno Nely/a a Stela. Ale jelikož máme Ellu, tak ani jedno jméno nedám. Protože když bych volala Nelí nebo Stelí, tak je to dost podobné jako Ellí. A to by se zřejmě pletlo.
Jinak Valentýnka a Valerie jsou pěkná jména. Ale taky bych je nedala z toho důvodu, že by se to pletlo. Jedině že by se jedné říkalo Týnko a druhé Valy/ Vájo :mrgreen: :nevim:
Kámoška má Amálku,Anežku a Aničku,volá na ně Ami,Aži,Ani a sama říká že se tím hodně vytrestala,pokaždé přiběhne jiná dcerka,než kterou volala.

brácha má Editku a Anetku a i to se teda pěkně plete do pusy, když nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
18.12.11 09:54

Ona i ta „moje“ Amálka/Amélie by se pletl. :think: :? Mě se třeba ještě líbí Melanie, ale to je to by se taktéž pletlo… Takže druhé musí být kluk :-D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verů.Smile
15.9.12 10:05

Verunka, Jíťa, Vikinka, Klárka, Kristýnka, Léňa, Terezka a nebo taky ty cizí jména ;) :) :) :) :nevim: ale pak už newim :(

• Citovat
  • Upravit
895
15.9.12 15:32

Apolena, Jolana, Justýna, Jitka, Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.9.12 20:51

Ahoj. My máme zase s přítelem už vybráno. Laurinka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.9.12 21:07

Když je řeč o jménech, zbožňju Olívii:) ale krom „Olí“ mě nenapadá žádné použitelné oslovení.. a určitě by někoho napadlo říkat jí „Olivo“ :D Kdyby někoho napadly jiné tvary toho jména, napište prosím, dík;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.9.12 10:57
@kaccenaa píše:
Když je řeč o jménech, zbožňju Olívii:) ale krom „Olí“ mě nenapadá žádné použitelné oslovení.. a určitě by někoho napadlo říkat jí „Olivo“ :D Kdyby někoho napadly jiné tvary toho jména, napište prosím, dík;)

Co třeba Lívinka?

• Citovat
  • Upravit
206
17.9.12 21:36

Rozmary: to je hezky, roztomily:)) me trapi osloveni, az bude vetsi.. jak by ji rikali ve skole, zamestnani a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.9.12 07:40
@kaccenaa píše:
Rozmary: to je hezky, roztomily:)) me trapi osloveni, az bude vetsi.. jak by ji rikali ve skole, zamestnani a tak :)

To máš skoro u každého jména, máme Rozárku, ve škole jak jinak než Rozára, mají tam Kristýnu, Justýnu a Karolínu, těm zase říkaj Kristýna posr. ná plína atd.nebo Kačence říkají Kachna, děti jsou sobecký :?

• Citovat
  • Upravit
Klárka888
30.12.12 19:07

Nejhezčí jména

Mě se nejvíc líbí tato jména pro holčičky:
NELA
LEA
MARIANNA
LILIAN
 JENNY

• Citovat
  • Upravit
kohoutice-makovice
13.1.13 13:21

Nám se líbí Nikki, nýbrž nevím jestli to na matrice projde :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence