Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Rozmary, mě se třeba líbí jméno Nely/a a Stela. Ale jelik, tak ani jedno jméno nedám. Protože když bych volala Nelí nebo Stelí, tak je to dost podobné jako Ellí. A to by se zřejmě pletlo.
Jinak Valentýnka a Valerie jsou pěkná jména. Ale taky bych je nedala z toho důvodu, že by se to pletlo. Jedině že by se jedné říkalo Týnko a druhé Valy/ Vájo
![]()
Příspěvek upraven 21.12.11 v 16:27
RyBANA píše:
Já teda další dítko neplánuji. To jen až by mi někdo zaručil, že bude 100% zdravé a bude to holkaA pro tu bych měla jméno - holky pokřižujte se - Meda
Meda je krasny jmeno, taky jsem o nem hodne uvazovala, ale neproslo pres manzela.
kamarádka chtěla Frýdu… což neříkám, že se mi teda nějak extra líbí, ale jen tady dávám pro inspiraci ![]()
zuzulenda píše:
Rozmary, mě se třeba líbí jméno Nely/a a Stela. Ale jelikož máme Ellu, tak ani jedno jméno nedám. Protože když bych volala Nelí nebo Stelí, tak je to dost podobné jako Ellí. A to by se zřejmě pletlo.
Jinak Valentýnka a Valerie jsou pěkná jména. Ale taky bych je nedala z toho důvodu, že by se to pletlo. Jedině že by se jedné říkalo Týnko a druhé Valy/ Vájo![]()
Kámoška má Amálku,Anežku a Aničku,volá na ně Ami,Aži,Ani a sama říká že se tím hodně vytrestala,pokaždé přiběhne jiná dcerka,než kterou volala.
rozmary píše:zuzulenda píše:Kámoška má Amálku,Anežku a Aničku,volá na ně Ami,Aži,Ani a sama říká že se tím hodně vytrestala,pokaždé přiběhne jiná dcerka,než kterou volala.
Rozmary, mě se třeba líbí jméno Nely/a a Stela. Ale jelikož máme Ellu, tak ani jedno jméno nedám. Protože když bych volala Nelí nebo Stelí, tak je to dost podobné jako Ellí. A to by se zřejmě pletlo.
Jinak Valentýnka a Valerie jsou pěkná jména. Ale taky bych je nedala z toho důvodu, že by se to pletlo. Jedině že by se jedné říkalo Týnko a druhé Valy/ Vájo![]()
brácha má Editku a Anetku a i to se teda pěkně plete do pusy, když nemá ![]()
Ona i ta „moje“ Amálka/Amélie by se pletl.
Mě se třeba ještě líbí Melanie, ale to je to by se taktéž pletlo… Takže druhé musí být kluk
![]()
Verunka, Jíťa, Vikinka, Klárka, Kristýnka, Léňa, Terezka a nebo taky ty cizí jména
ale pak už newim ![]()
Když je řeč o jménech, zbožňju Olívii:) ale krom „Olí“ mě nenapadá žádné použitelné oslovení.. a určitě by někoho napadlo říkat jí „Olivo“
Kdyby někoho napadly jiné tvary toho jména, napište prosím, dík;)
@kaccenaa píše:
Když je řeč o jménech, zbožňju Olívii:) ale krom „Olí“ mě nenapadá žádné použitelné oslovení.. a určitě by někoho napadlo říkat jí „Olivo“Kdyby někoho napadly jiné tvary toho jména, napište prosím, dík;)
Co třeba Lívinka?
Rozmary: to je hezky, roztomily:)) me trapi osloveni, az bude vetsi.. jak by ji rikali ve skole, zamestnani a tak ![]()
@kaccenaa píše:
Rozmary: to je hezky, roztomily:)) me trapi osloveni, az bude vetsi.. jak by ji rikali ve skole, zamestnani a tak
To máš skoro u každého jména, máme Rozárku, ve škole jak jinak než Rozára, mají tam Kristýnu, Justýnu a Karolínu, těm zase říkaj Kristýna posr. ná plína atd.nebo Kačence říkají Kachna, děti jsou sobecký ![]()
Mě se nejvíc líbí tato jména pro holčičky:
NELA
LEA
MARIANNA
LILIAN
JENNY