Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@posibilities píše:
Ahoj holky. Také řeším jméno pro holčičku. Líbí se mi Rozárka, ale nelíbí se mi ta správná forma Rozálie, takže budu muset vymyslet jiné. Jinak už mám Julinku a taky mě napadlo že druhá by taky mohla začínat na J, ale jaksi mě nic nenapadá
Judita, Justýna, Jiřina
Jinak je hezký Klára, Kristýna, Sandra, Sabina, Andrea, Dominika, Nela. ![]()
@posibilities co takhle Jasmínka? K Julince podobně něžné jméno…
Já bych asi vybrala jméno končící na E jako Julie. Třeba Lucie, Melánie, Amálie, Aimee, Valerie, Klaudie, Natálie, Nicole, atd atd atd. Tohle je jenom to, co mě momentálně napadlo.
Taky záleží na příjmení.
Ahoj, my tedy cekame holcicku a na jmene se nemuzeme shodnout, zadne proste neni to ONO, ktere by jsme si oba zamilovali…
me se moc libi Verunka - pres to u manzela vlak nejede..,
jemu se libi Eliska, Anicka - tech je podle mne ted mnoho
pak padl navrh na Alenku, ale ve finale asi bude Klarka po me (coz nepovazuji take za idealni, aby jsme byly dve
)
@Klairs píše:
Ahoj, my tedy cekame holcicku a na jmene se nemuzeme shodnout, zadne proste neni to ONO, ktere by jsme si oba zamilovali…
me se moc libi Verunka - pres to u manzela vlak nejede..,
jemu se libi Eliska, Anicka - tech je podle mne ted mnoho
pak padl navrh na Alenku, ale ve finale asi bude Klarka po me (coz nepovazuji take za idealni, aby jsme byly dve)
Máte nějaký seznam jmen pro holčičku? Jsou ještě nějaká jména, co se ti popřípadě vám líbí, která jsi nenapsala? ![]()
No jo, já bych ji asi taky nedala, akorát že končí na ie
Mně pomohlo si projít významy jmen, to mi docela zúžilo seznam ![]()
Maminky, jsem stále bezradná s výběrem jména pro sestřičku, které by se hodilo ke Kristýnce… no kdyby to byl kluk, tak je to Kryštof ![]()
Ahoj holky. Také řeším jméno pro holčičku. Líbí se mi Rozárka, ale nelíbí se mi ta správná forma Rozálie, takže budu muset vymyslet jiné. Jinak už mám Julinku a taky mě napadlo že druhá by taky mohla začínat na J, ale jaksi mě nic nenapadá