Jaké je vaše oblíbené jméno pro holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
31.5.15 19:36
@Janny Jandofkaa píše:
Zdravim…Damy jupi, chlapa jsem dneska skoro po pul roce! :twisted: donutila vzit kalendar do ruky a vybrat nejaka jmena pro nasi princeznu ktera se ma za 2 mesice narodit…takze vybral tyto… 1.Violeta (ale to jen proto, ze je to moje favoritka…osobne se mu moc nelibi, ze nevi jak by ji mel rikat) :roll: nechapu :think:
2.Vanesa
3.Mariana (rikala bych ji Maja…ma spoustu tvaru jak oslovovat…zacina to byt ma 2.favoritka)
4.Tatana
5.Sona
Jo prijmeni bude Jandova…
Tak ted babo rad… :jazyk:
Diky za rady a pomoc! :P :mavam:

100% Mariana. Tatiana(ne Taťána) taky není špatná. Violeta se mi nelíbí, ale není to žádný úlet, takové normální ne moc běžné jméno. Soňa ne e. Když už, tak v plné podobě jako Sofie/Žofie. Vanesa se mi nelíbí vůbec, je to takové umělé jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
31.5.15 19:42

Taťána-říkala bych jí Táňo, Táni, Táničko, Táňule, Taťánko, Táňulko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.15 19:46

@Slečna Ferka To by me ani nenapadlo neco jako Jessika nebo podobne…i ta Vanesa uz je pro me dost na hranici, ale kdyz se to chlapovi libi, tak proti navrhu nic nemam, stejne mu neprojde, je to silene netvarny jmeno…jak bychom ji asi rikali…Vanco, Vano..
:roll: nikoho tim samozrejme nechci urazit, kazde jmeno ma svym zpusobem sve kouzlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
31.5.15 19:46

K prijmeni mi jde Mariana a Vanesa. Jelikoz se mi jmeno Vanesa nelibi- nevim jak bych ji rikala. Z ostatních jmen se mi líbí ta Violeta, ale zase mi nejde moc k prijmeni. Takze za mě urcite Mariana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.15 19:48

@lemanka Jojo,Zofie :srdce: to byla moje srdcovka nez to chlap ze synem kategoricky zakazali chjoo :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
31.5.15 19:55
@lemanka píše:
100% Mariana. Tatiana(ne Taťána) taky není špatná. Violeta se mi nelíbí, ale není to žádný úlet, takové normální ne moc běžné jméno. Soňa ne e. Když už, tak v plné podobě jako Sofie/Žofie. Vanesa se mi nelíbí vůbec, je to takové umělé jméno.

S Tatianou naprosto souhlasím, chystala jsem se to právě psát, když jsem si všimla tvého příspěvku ;). Taťána mi přijde divná.

@Janny Jandofkaa
Mariana je moje zamilované, říkala bych jí Márinka, Marjánka. :srdce: Violetku jsem schvalovala už minule. Ale myslím, že nejlépe zní Tatiana Jandová (spolužačka si říkala Tája, její muž jí říká Tájenko - moc hezké). Jiné by se mi líbilo Anastázie Jandová. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2940
31.5.15 19:58

@Janny Jandofkaa máš výhodu že v příjmení nemáš žádný š, č nebo r tak můžeš dát cokoliv. Co třeba Dorotka? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.15 20:05

@Blackova.K Dorotka je krasny jmeno, kdyby to ale bylo jen na me, ale chlapi maj nademnou prevahu, takze musi bejt nejakej kompromis, navic kdyz kazdymu se libi jinaci jmena…uz z toho premysleni a vymysleni mam hlavu jak balon :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
31.5.15 20:07

Tak dejte něco od toho V… Nebo dvě jména, když si každý budete přát nějaké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
31.5.15 20:08

Když bude Vaneska, bude mít s Tebou svátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
31.5.15 20:12

@Janny Jandofkaa A můžu se zeptat neptala, jste se náhodou v nějaké diskusi na dvě jména? To už padlo, nebo jsem vás zaměnila? Určitě šlo o příjmení Jandová, ale to je také celkem časté ;).

• Citovat
  • Upravit
31.5.15 20:23

@Flenka To bude asi nejaka jina Jandova, pac me se dve jmena nejak extra nelibi, stejne se bude dite oslovovat jen jednim, to mi prijde jen jako tezkej modni hit 8) co deckam jen stezuje naucit se podepsat… :lol:
Ale psala jsem uz jedno tema o jmenu Violeta to vim jiste :dance: ale jelikoz se furt nemuzu rozhodnout, tak s necim furt „votravuju“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
31.5.15 20:25
@Janny Jandofkaa píše:
@Blackova.K Dorotka je krasny jmeno, kdyby to ale bylo jen na me, ale chlapi maj nademnou prevahu, takze musi bejt nejakej kompromis, navic kdyz kazdymu se libi jinaci jmena…uz z toho premysleni a vymysleni mam hlavu jak balon :cert:

chápu u nás je kluk jistej ale holčička to bude taky na dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
31.5.15 20:30

@Janny Jandofkaa Jojo Violetku jsem si zařadila, ale tamto byla už starší diskuse, kdysi, tak jsem nevěděla ;).

• Citovat
  • Upravit
3753
31.5.15 20:35

K Jandové by se mi nejvíce líbila Sonička - krásné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat