Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@juliett já mám doma Nelu a Viktorii. Pak se mi ještě líbí Lucie, Eva, Zuzana, Emílie,Veronika.Ale Lucinka a Emilka asi nejvíc.
@juliett píše:
Máme doma Julii a Táňu (Taťánu).. a teď marně přemýšlím nad jménem pro 3-tí.. pokud bude kluk, tak je to jasné, ale pro holku jsem bezradná
Mě by se k Julii a Taťáně líbilo třeba Dora (nebo Dorota)
, případně Apolenka.
@juliett píše:
Amálie je moc hezkézatím jsem uvažovala nad nad Annou, Marií, Lucií, Alžbětou, Cecílií…
Nebo co Amélie, to se mi líbí ještě víc.
Cecilku jsem měla také ve výběru, parádní a málo se objevující jméno
. Lucinka se mi tedy líbí také, obecně snad všechny co tu píšeš, myslím, že máme docela stejný vkus.
K těm jménům sestřiček mě ještě napadlo:
Julie, Taťána, Daniela
Julie, Taťána, Veronika
Julie, Taťána, Nina
Julie, Taťána, Renata
Julie, Taťána, Sandra
Julie, Taťána, Magdalena
Julie, Taťána, Karolina
Julie, Taťána, Alena
Julie, Taťána, Nikola
Julie, Taťána, Sabina
Julie, Taťána, Koleta
Možná by pomohlo napsat jak dlouhé máte příjmení nebo na jaké písmeno začíná
.
@juliett Tak to L na začátku rozhodně schvaluju
. Mám ještě házet návrhy, nebo už čekáte Lucinku? ![]()
Anastazie je fajn, napada me treba jeste Gabriela, Laura…je to boj neco vybrat…tak preju stastnou ruku pri vyberu… ![]()
@Janny Jandofkaa Taky mě napadla ta Laura, jak jsem četla to L u té Lucinky. ![]()
@Flenka píše:
@Janny Jandofkaa Taky mě napadla ta Laura, jak jsem četla to L u té Lucinky.
Laura se špatně zdrobnuje - Laurinka je trošku krkolomné..Obvykle to skončí u Lály nebo Loly a podobných patvarů…Jméno je hezké, ale málo tvárné..I když, někdo zdrobnovat nechce ![]()
@pe-terka kazdopadne je to na juliett co vyberou
ale je pravda ze Laura moc zdrobnit nejde, ale kazde jmeno si ve finale nejak doma zkomoli a zdrobni…napr.my mame Dominika, ale ja mu proste obcas (casto) rikam Misa…
![]()
@Janny Jandofkaa jo my mame Kristinka a rikam ji Myško. Synovi Filipovi zase Myšáku. Jsem hnuta. ![]()
@Anna766 píše:
@Janny Jandofkaa jo my mame Kristinka a rikam ji Myško. Synovi Filipovi zase Myšáku. Jsem hnuta.
Vy jste prostě myší rodinka
Žes nedala Míšu (Micha-e-la)! U nás v rodině se Míšo, Mišáku říkalo Milanovi ![]()
@pe-terka me se Míša jako Michael(a) nelibi
Kristina je moje srdecni jmeno.Uz jako holcina jsem si planovala dcerku Kristynu.Mam uz dve. Dcera je Kristyna a vnucka je Kristinka. A Filipa mam proto ze u nas je preFrantiskovano. Manzel, bracha, tata i chlapovo deda.Kam plivnes samej Frantisek.Tak aby mel synek s nima stejny inicialy.
Dalsi Franta v rodine by byla moje smrt ![]()
@Anna766 píše:
@pe-terka me se Míša jako Michael(a) nelibiKristina je moje srdecni jmeno.Uz jako holcina jsem si planovala dcerku Kristynu.Mam uz dve. Dcera je Kristyna a vnucka je Kristinka. A Filipa mam proto ze u nas je preFrantiskovano. Manzel, bracha, tata i chlapovo deda.Kam plivnes samej Frantisek.Tak aby mel synek s nima stejny inicialy.
Dalsi Franta v rodine by byla moje smrt
Tak to jo..Kristýna s Filipem jsou podle mě lepší volba než Franta s Míšou…Mě se Michael(a) taky moc nelíbí. Hlavně proto, že je to dlouhé a zkrácené Míša v dospělosti…nic moc ![]()
@juliett píše:
Máme doma Julii a Táňu (Taťánu).. a teď marně přemýšlím nad jménem pro 3-tí.. pokud bude kluk, tak je to jasné, ale pro holku jsem bezradná
Jůů Julii a Táňu jsme měli taky ve výběru, ještě Amálii, Johanu, Adinu, Justýnu, no a máme Alici a Lindu ![]()
@Tarinka Alice a Linda
dost dobry.Hodi se to k sobe.To mi ptipomina sestrenky dcerky.Ma Adelku a Lindu. ![]()