Jaké je vaše oblíbené jméno pro holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
13.6.15 22:35

@Flenka asi Luiza, nebo Luisa, ale teda nedovedu si to moc představit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
13.6.15 22:51

@Flenka Luisa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
13.6.15 22:55
@krasnodar píše:
@Anna766 no tak já ti řeknu ještě lepší: známá čeká holčičku, a víš, jaké jméno vybrali? Kylie!
Protože se jí to prý líbí a říká, že se s manželem seznámila na diskotéce, když hráli tu (podle mě strašnou) písničku od Kylie Minogue, jak tam zpívá pořád dokola „la la la, la la la“.
Prý bude muset někam na úřad si to jménasyo nechat posvětit.
Jo, a příjmení manžela je Fraňek.Já proti jménu nic nemám, ale ona to nebude doživotně malá holčička, a padesátiletá Kylie s křečáky, trvalou a vráskama, to už tak roztomilé není. Ale tak, každého věc, že jo. Třeba se provdá za hranice.

Kdyz jsem pred 13 lety byla v porodnici se synkem, mela tam maminka dvojcata. Holku Ciaru a klucika Cedrika.Mama byla ceska, otec slovak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.15 09:04

@Džajna Tak ja z tvyho vyberu hlasuji pro Sarlotu ale se S na zac.ne s Ch to se mi nelibi…a Ema neni vubec muj salek caje… Ema ma maso 8o vim su divna… :jazyk: Sarlotka je krasna a znam pouze jednu od kamaradky, su z dediny cca 1600 obyvatel ale Emicek mame ve skolce snad 5 :think: ale kazde jmeno je svym zpusobem krasne…ja jsem az ted poslednich 14 dnu klidna, ze mame pro tu nasi princeznu co se v srpnu narodi jmeno… :twisted: skoro pul roku vybirani a vymysleni a nakonec jsme s chlapem sedli ke kalendari a budeme mit Marianu :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
14.6.15 09:09

@Janny Jandofkaa krásný jméno :potlesk: Divím se, že se jich zatím moc nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.15 09:37

@elanaa dekuju,musim teda priznat ze ja jsem chtela Evelinu, ale pritel prisel s Marianou, a bylo to vyrizeny :jazyk: :potlesk: libi se mi ze v detstvi (klido i pozdeji) ma spoustu zdrobnelin a zkomonelin…ja uz ji jinak nez Maja nerikam… :P a jeste se mi libi ze to neni klasicka Marie :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
14.6.15 10:43

@elanaa jj vis ze zadnou Marianu neznam 8o Kamaradka ma dvojky Marii a Zuzanku. Rikaji ji Marjanko.Ale teda v rodnym liste ma jmeno Marie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
14.6.15 11:14
@Flenka píše:
Když už jsme u toho psaní jmen. Co si myslíte vy. Co pasuje nejlépe českému příjmení: Luisa, Lujza, Luiza, Louisa (tu nečekám, ale nedalo mi to ji vynechat ;) )?

Luisa. Tahle varianta se mi zdá nejhezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
14.6.15 12:20

@Anna766 já znám jen dvě. Jedna už je dospělá (říká se jí Mája) a druhá je pětiletá holčička…a říká se jí vlastně taky Mája :) Je to fakt moc pěkný jméno a opravdu mě překvapuje, že se z něj ještě nestala davovka, hezky vypadá i zní a ta Mája je docela sympatická zdrobnělina. Akorát je delší a tvrdý, tak asi ne každýmu by úplně šlo k příjmení, ale kde ladí, tak fakt za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
14.6.15 12:44

@Anna766
Zuzanka je nádherný jméno. :oops: Je to moje :srdce: Taky s přítelem jednou chceme dát holčičce Zuzanku. :dance: Teda pokud nějaká bude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
14.6.15 12:49

@Margaret88 jojo nedej se a dej!! :mrgreen: :mrgreen: ja od mlada milovala pisnicku od Nagyho Kristinka. A dala jsem to jmeno sve holcicce. A je mi uplne jedno kolik jich je. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
14.6.15 12:53

@Anna766
To my taky neřešíme kolik těch jmen je nebo není, mě osobně je to fuk a přítelovi tuplem. :lol: Mu se Zuzanka taky moc líbí a už se prej moc teší až ji jednou budeme mít, tak snad se zadaří. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.6.15 12:54

Mariana je krásné jméno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
14.6.15 13:20

@Margaret88 @kaja00 moje babicka rikavala ze je krasne kazde jmeno, ktere se da a oslovuje s laskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
14.6.15 13:22

@elanaa Mně naši uvažovali o Marianě, ale nakonec ji nevybrali - což jsem docela ráda, myslím, že mi víc sedí jméno, které mám. Ale teď ji má Nora Fridrichová, ono to poskočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze