Jména pro chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9196
22.1.09 13:28

Jmena pro chlapecka...

Ahojte holky…Chtela bych se vas zeptat kdy vam doktor potvrdil ze cekate klucinu?Dost me to zajima, protoze me to doktor na genetice rekl uz ve 13 tydnu… :lol: A jake mate, nebo jake se vam libi jmeno pro klucinu?dekuji za odpovedi… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5284
22.1.09 13:42

Ahojky,

mě paní doktorka na ultrazvuku ve 13 týdnu řekla, že to na 80-90 % bude kluk :wink: Vypadá to, že se nesekla, pindíka ukázal i na pozdějších ultrazvucích.

Jména - hrozný boj, manžel chce Tomáše, Petra nebo Davida, mě se líbí Radim, Radovan, Arnošt. Času máme zatím dost, ale už mě to začíná štvát :? Žádné exotické jméno to být nemůže, máme normální příjmení, to by bylo jako pěst na oko. Jo ale pracovní jméno je Hugík :lol:

Tak ať dobře vyberete ! Ale taky máte ještě hromadu času, spíš si zatím užívej těhotenství a ono se to nějak vykrystalizuje :wink: Nebo máte už nějaké tipy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.1.09 13:43

:D mě se líbil nejvíc Filip manželovi ani omylem tohle jméno pravdu nechtěl dát ani za nic :lol: tak máme Adama a jsem ráda Filipů znám hodně :wink: ale řeknu ti, že vybírat jméni pro kluka je těžké teda aspoň pro mě hezkých klučičích jmén je málo nebo jsem divná a nic se mi nelíbí. Kdyby jsme měli dalšího chlapečka tak fakt nevím jak by se jmenoval 8O :lol: ale máme holčičku a tam už se vybírá líp :D přeju zdravého krásného kluka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
22.1.09 13:49

Tak já sice chlapečka nemám, ale taky písnu. Protože nám také řekli brzy, že to bude holčička, ty klučičí jména jsme nedořešili, takže jsme měli vybrano: Vojtěch (to se hrozně hezky řekne - Vojtíšek), Jakub, moji favorité byli Michal a Jiří. Nakonec jsem ale do papíru v porodnici napsala Vojtíška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.1.09 13:50

víš co na 100% jsem se rozhodla pro jméno až první okamžik po porodu. Když jsme jeli do porodnice chtěli jsme buď Viktorku nebo Marušku. V porodnici se na jméno neptali a s kontrakcema jsem na to nějak zapomněla a když jsem jí poprvé uviděla a dali mi ji na břicho řekla jsem bez přemýšlení ahoj Viktorko a bylo to jasné :D takže času na přemýšlení máš dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.1.09 13:51

Teda holky tak to se máte, já oba věděla „až“ ve 20 týdnu na „velkým“ ultrazvuku. No možná že kluci by mohli jít poznat i dřív, zvlášť když se pěkně natočí. Kéž by to teď byla holčička… Klidně ať mi řeknou až po porodu, ale ať už tam ten piňďa není 8)

Jo jména. Takže Honzík - jasný po tatínkovi. Tomášek - srdeční záležitost a teď to bude Michal nebo Jiří. NO teda vlastně Liduška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.1.09 14:12

Já leta bojuji za Lukáška!

Bohužel není mi přáno ho mít!
První je Jaromír po dědkovi, a druhý bude Peter po tatínkovi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
22.1.09 14:32

ahojky,

mě u obou dětí pohlaví Dr. sdělili okolo 16-17tt. a trefili se u obou.

add jméno. mě se vždycky líbila jména pro kluka Matěj, Matyáš, Jakub a nakonec máme Michala. o tomhle jménu jsem nikdy nepřemýšlela a samo mi v hlavě naskočilo až tak okolo 15tt a když mi Dr. 29. září řekl, že to vypadá na mužské pohlaví, tak jsem věděla, že budeme mít 100% Mišáka.

přijde mi, že si u nás jména vybraly děti. ani o Karle jsem nikdy nepřemýšlela a máme jí :)

přeji pohodový zbytek těhu a zdravé miminko s krásným jménem

PS: všechna jména jsou krásná, když se krásně řeknou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
22.1.09 14:33

Tak koukámže nejsem sama,co tápe v klučičích jménech,pro holčičku bych jich věděla hafo…nojesti to ted bude kluk,tak bych chtěla Erika,ale manžel chce Jakuba,jenže to by měl chudák svátek a narozky za sebou a vůbec se mi víc líbí Erik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.1.09 14:47

Ahoj, tak my jsme se pohlaví dítěte dověděli až ve 20tt a nesekli se ani jednou :lol: Kromě Davida, Michala a Ondřeje, které máme doma, se mi líbí ještě Jakub nebo Tomáš a taky jsem doma chvíli „vyhrožovala“ Kryštofem, ale příbuzenstvo mě uřvalo :wink:
Přeju pohodové těhotenství,M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
22.1.09 14:49

Ahoj, tak my jsme si sice nenechali říct, co to bude, ale paní se teď ve 13. tt ptala, jestli chceme vědět pohlaví…

Jinak já vždycky chtěla Adámka nebo Matěje a přítel Pepíčka a Bohouška… a to já prostě neeeeeeee!!!!! Takže jsem bojovala…

Nakonec máme vybraného pro kluka Lukáška a holka Adélka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxi
59
22.1.09 16:40

Davidek,Tomasek,Filipek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
22.1.09 16:52

Ahoj, taky začínáme pomalu řešit jména, když jsem byla v 10.tt na ultrazvuku, tak se mi zdálo, že tam vidím pindíka, ale pan doktor říkal, že to zatím poznat nejde. Přáli bysme si holčičku, tak uvidíme. Jinak jména se mi líbí David, Alex, Sebastian. Davida už máme, tak snad se s manželem dohodnem na Alexovi nebo na Sebíkovi. Jemu se nelíbí ani jedno, chtěl by Erika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.1.09 17:07

Tak to mně zase neprošel Erik (že prý je to jak Eric Cartman ze South Parku :lol:). Takže jsme vybrali Samuel - inspirace především knihou T. Pratchetta Buch! - rodině a vůbec všem to tajíme, páč mám pádné podezření, že bychom byli „uřváni“, jak tu někdo psal (a rozhodně si tohle jméno nehodlám nechat zprotivit).

Jinak v záloze jsme měli ještě Aleše nebo Tomáše, manžel chvíli protlačoval Jirku (po něm), ale mně se jména po rodičích nelíbí, tak má smůlu :wink:

Ale jméno pro kluka je mnohem těžší než pro holku, to je fakt - taky jsme nemohli nic vybrat… Snad bude druhá holčička, protože kluk fakt netuším, jak by se jmenoval.

Jo, a pohlaví víme asi od 21.tt (?) z genetického UTZ - dřív to vidět nešlo a na tom v prvním trimestru jsme nebyli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.1.09 17:23

My se to dozvedeli az asi ve 30tt, protoze celou dobu mel zkrizene nozicky a nebylo to videt, ale tak nejak jsme tusili, ze to bude kluk :wink:

Jinak pro holku jsme meli hoodne jmen, pro kluka tak jedno, dve, taky nam prislo, ze jich je „min“, tech co se nam libi 8) Libi se nam treba nase jmena (Daniel a Veronika), ale nechteli jsme jmeno po rodicich. Pro holcicku jsme meli Diana, ale nakonec nas rodina „urvala“, jak pisete a nam se to uplne prestalo libit :roll:
Nakonec zustal Dominik/Dominika, takze to bylo pak jednodussi :lol:

MaKi , bratranek mel taky pracovni nazev Hugo, ted maji Vojtiska, ale skoro cela rodina mu rika „maly Hugo“, tak aby to nezustalo i vam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze