Jména pro chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1820
18.11.14 18:59

Já mám syna sice Michaela, ale pořád je to Misa, takže za mě určitě ano. Je to krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16098
18.11.14 19:01

@Kapaz
Michal se mi líbí, ale víc se mi líbí varianta Michael, zdrobněliny jsou stejné a pro zahraničí je to jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
18.11.14 19:10

Nám řekli pohlaví na tom prvním screeningu a dáme Robina-líbí se nám a je výjimečně dávané, což je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
18.11.14 19:12

@Teruška85 Robin je vyjímečné a krásné jméno :-) Já se taky těšila, že už možná po prvním screeningu budem vědět pohlaví, ale to naše mimi je taková čiperka, že se to nedalo poznat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61022
18.11.14 19:12

Taky jsem chtela michala :mavam: ale svagr je michal tak jsem musela vybrat jine.. takze podle me krasne jmeno a nechapu proc se lidi divaj divne :think: tak zkuste rict ze to bude hugo nebo tak neco jak se budou tvarit :mrgreen: my dlouho nevedeli jak se bude malej jmenovat tak to byl docasne hugo, a to bys teprve videla vyrazy lidi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61022
18.11.14 19:13
@Teruška85 píše:
Nám řekli pohlaví na tom prvním screeningu a dáme Robina-líbí se nám a je výjimečně dávané, což je super

druhy jmeno ktery jsem chtela dat ale taky nemohla protoze uz v rodine je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
18.11.14 21:44

Díky všem. Asi je to v té záplavě Tadeášů a Sebastiánů rarita. :) Jak jsem psala, taky bych to nevybrala, ale ničím mě to neuráží. Neutrální jméno od mala po dospělého chlapa. Jen mě zajímal názor více lidí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
5.1.15 20:00

Ahoj

Příspěvek upraven 23.07.19 v 22:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
6.1.15 12:36

My teda nejdřív s přítelem chtěli Davida nebo Michal, ale skončilo to u Vojtíška a už to tak nejspíš zůstane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
6.1.15 18:23

Já bych chtěla Vojtíška, ale manžel rezolutně ne, nakonec jsme se shodli na *****. Máme totiž úplně blbé příjmení, ke kterému se toho moc nehodí. A ***** se nám líbí oběma. Akorát mě mrzí, že se tak jmenuje každej druhej :(. A manžel má v rodině tradici, že se muži jmenují stejně. Mě to přijde hrozný, takže tradici jsem rázně utla, ještě než jsme začali o jménu uvažovat. No a vybraný jméno jsme nikomu neřekli, rozhodně si do toho nenechám kecat. Stačilo, když do strýce hučeli příbuzní ze všech stran, že holčičce vybrali příšerný jméno (přitom se jmenuje úplně normálně). Co je komu do toho 8)

Příspěvek upraven 19.02.15 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.15 20:22

Já si taky prosadila Vojtu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie