Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
holky prosím Vás, hrozně se mi líbí jméno Laura. Můžete mi ale říct, jak se Lauře, když je malinké miminko říká?
Laurinka je děsný
Díky za odpovědi..
ahoj, aj ja som chcela lauru, ale nepreslo mi to
chcela som ju volat „LILI.“ ale teraz som rada, ze som dala na manzela a dali sme ine meno, lebo laura je u nas kazde druhe dievcatko. ale je to krasne meno! pa pa angie
Co ji říkat „Lauri“…ono na poprvé zní všechno divně…Laurinka, není špatné, ještě mě napadla obdoba „Laurka“, ale to mně možná příjde lepší „Laurinka“ ![]()
Darina Rolincová říká své Lauře - Lola. Pokud to tedy nespletli novináři ![]()
Kámoška má Lauru a normálně jí říká Lauri či Laurinko, děsné mi to nepřijde, líbí se mi to, je to o zvyku:)
Mame dva zname a oba maji holcicku jmenem Laura - rikaji ji Lauri, Laurinko, Lauritto (ta jedna zena je italka)
Radka
Já chci taky Lauru!!!!!
Ale manžel ne ![]()
Byla by to Laurinka, Lola, Lolinka… ono by to při tom mrněti přišlo samo.
Syn je Libor a říkám mu i Bibinku, Bimbáci
Ono to pak podle mě příjde samo.
Mám sestru Lauru a říkali jsme jí hlavně Lauro, ale taky Lauříku, Lauří, nebo Lauřičko (to spíš děda s babičkou).
Jméno je to krásné, kdyby se mi nelíbilo mé vlastní jméno, chtěla bych se jmenovat nejspíš Laura ![]()
a má neteř si ve škole nechává říkat Laura, ikdyž se jmenuje Katka, prostě se jí to jméno líbí, tak to má i jako přezdívku na webu ![]()
Ahoj,
já mám Lauru neteř a říkáme jí Lauříku (podle vzoru tygříku) nebo Lauří.
Halka
Lola se mi líbí no, Lauřík je taky roztomilé
Přítel Lauru schválil, jméno na kluka ale už bohužel ne…Ale tak na tohle je asi ještě brzo
Každopádně díky za odpovědi ![]()
ahojky,
mz máme Kláru, to je podobné a zdrobnělina Klárinka mi přijdě úplně příšerná:) nakonec jsem ale musela zkousnout, že jí tak holt někdo říkat bude:) doma jinak užíváme Kláro, Klárko, Kláry, Kláruše.
taky mam neter Lauru, a rikame ji lauri, Laurindo, Lauren, Laro atd.
Ahoj tak LAUŘE se říká zdrobněle: Laurka,Laury,Larča,Lauřička,Lauren,Laurena,Laurenka,Lauroušek,Laurouš
Moje kamarádka má taky Lauru a většinou jí říkají Lálinko.Já řeším něco podobného.Budeme mít kluka a já bych moc chtěla Prokopa, ale na něj taky není moc alternativ…
Rybano, ad tvoje diskuse o Natálce.V mém okolí jich je fakt hodně tak ve věku 0 - 6 let.Pokud se ti to jméno ale líbí, tak neváhej.Na druhou stranu - já tu četnost jmen taky sleduju a dost mě to ovlivňuje.I když vím, že je to blbost…Petra
Anonymni píše:
Moje kamarádka má taky Lauru a většinou jí říkají Lálinko.Já řeším něco podobného.Budeme mít kluka a já bych moc chtěla Prokopa, ale na něj taky není moc alternativ…
Rybano, ad tvoje diskuse o Natálce.V mém okolí jich je fakt hodně tak ve věku 0 - 6 let.Pokud se ti to jméno ale líbí, tak neváhej.Na druhou stranu - já tu četnost jmen taky sleduju a dost mě to ovlivňuje.I když vím, že je to blbost…Petra
Právě vždy byla favoritka Natálie, ale fakt jich je asi hodně a mě to štve
Jinak já hrozně chtěla na kluka Borek a to taky nevím jak by sme mu říkali, ale to přítel teda zakázal, takže nemusím nic řešit ![]()