Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Nejprve se chci omluvit za anonym, ale jelikoz je tu nekolik mych pribuznych a znamych tak se nechci propalit, kdyz uz tajemstvi drzim skoro 5 mesicu…S muzem se po 12ti letech stehujeme zpet do CR a ja jsem v 5mes. tehotenstvi a zatim jsme to nikomu z moji rodiny nerekli
delame prekvapko
ale jelikoz se mimi narodi v Cr poradte mi nejake pekne jak holcici tak klucici jmeno k prijmeni Shvachuk…ova nemam a nebude ho mit ani mimi pokud bude holka…jo cte se to s hackem nad s i nad c, nemuzu to napsat jelikoz pisi z mobilu…
A chcete s diakritikou nebo bez? ![]()
Já myslím, že je zbytečné psát pod anonymem, když sem hodíš takto neobvyklé příjmení ![]()
@OoOoOoOoOo no vetsina z mych pribuznych vetsinou prispiva do jinych temat, tak se snad nepropalim ![]()
Anna, Laura, Julie, Valerie, Daniela, Gabriela, Imogena…
David, Josef, Oliver, Viktor, Nikolas, Oskar, Dominik…
Chtělo by to více specifikovat, máte nějaké tipy?
@Anonymní píše:
Nejprve se chci omluvit za anonym, ale jelikoz je tu nekolik mych pribuznych a znamych tak se nechci propalit, kdyz uz tajemstvi drzim skoro 5 mesicu…S muzem se po 12ti letech stehujeme zpet do CR a ja jsem v 5mes. tehotenstvi a zatim jsme to nikomu z moji rodiny nerekli
delame prekvapko
ale jelikoz se mimi narodi v Cr poradte mi nejake pekne jak holcici tak klucici jmeno k prijmeni Shvachuk…ova nemam a nebude ho mit ani mimi pokud bude holka…jo cte se to s hackem nad s i nad c, nemuzu to napsat jelikoz pisi z mobilu…
Denisa, Martin
Pokud může být diakritika tak Štěpán, Adrián (dá se i krátce) a holčička Šarlota, Kristýna (dá se i krátce), jo a ještě Monika mě teď napadla.
@Anonymní píše:
delame prekvapko
Počítám, že jste někde z východu, a proto bych volila jméno, co se dobře píše azbukou i latinkou: Daniel/Daniela, David, Ivan/Ivana, Maja, Viktor, Laura, Denis, Justina…
Jména typu Sofia, Tatiana a podobně jsou problém, přepisovala by se asi s J, jména typu Alex nebo Maxim zase s KS. Nebo toto není problém?
@Anonymní píše:
delame prekvapko
Me hned napadla Olivie/a a Michal / Adam
@Anonymní píše:
delame prekvapko
David, Nicol mezinarodni.
Leden:
Karin, Jenovefa, Diana, Wilma, Malvína, Thea, Edyta, Alis, Doubravka, Ilona, Běla, Gvendolin, Milena, Amanda, Zora, Danica, Ingrid, Robyn, Zdeslava
Únor:
Brigid, Jarmila, Vanda, Bereniké, Milada, Apolena, Slavěna, Věnka, Georgia, Ethel, Lilia(n), Nevena, Dorota
Březen:
Jasna, Stella, Franka, Melia, Viktoria, Astrid, Rosa, Mathilda, Ida, Elodia, Světlana, Leontina, Vesna, Ivona, Tatiana, Sonja
Duben: Rosalind, Stáza, Nasťa
Květen: Alexia, Timea, Svatava, Miranda, Viola
Červen:
Laura, Tara, Iveta, Gita, Mabel, Antonia, Isolde, Kveta, Louisa, Zdenka, Melania
Červenec: Maia, Patricia, Liana, Nora, Chloe, Amelia, Libuše, Olga, Perla, Heidi
Srpen:
Fiona, Meda, Elfryd, Freja, Miluše, Lada, Virginia, Belinda, Lorelai, Mirabel, Ludiše, Sandra, Evelin
Září:
Melinda, Henrieta, Muriel, Hariet, Irma, Jolana, Jolantha, Ariadné, Zita, Darina, Zlata, Aurelia
Říjen:
Olivia, Viera, Justina, Marina, René, Agata, Hedwig, Sabina, Beata, Zoe, Silvia
Listopad: Liběna, Saskia, Mahulena, Romy, Niké, Nikita, Emilia, Odeta
Prosinec: Iva, Vivien, Blanka, Radana, Dagmar
Nejprve se chci omluvit za anonym, ale jelikoz je tu nekolik mych pribuznych a znamych tak se nechci propalit, kdyz uz tajemstvi drzim skoro 5 mesicu…
S muzem se po 12ti letech stehujeme zpet do CR a ja jsem v 5mes. tehotenstvi a zatim jsme to nikomu z moji rodiny nerekli
delame prekvapko