Jméno Laura- jak se jí říká?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.5.15 20:16

Cizi prijmeni...

Nejprve se chci omluvit za anonym, ale jelikoz je tu nekolik mych pribuznych a znamych tak se nechci propalit, kdyz uz tajemstvi drzim skoro 5 mesicu… ;) S muzem se po 12ti letech stehujeme zpet do CR a ja jsem v 5mes. tehotenstvi a zatim jsme to nikomu z moji rodiny nerekli :P delame prekvapko :mrgreen: ale jelikoz se mimi narodi v Cr poradte mi nejake pekne jak holcici tak klucici jmeno k prijmeni Shvachuk…ova nemam a nebude ho mit ani mimi pokud bude holka…jo cte se to s hackem nad s i nad c, nemuzu to napsat jelikoz pisi z mobilu… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Flenka
31.5.15 20:20
@Anonymní píše:
Nejprve se chci omluvit za anonym, ale jelikoz je tu nekolik mych pribuznych a znamych tak se nechci propalit, kdyz uz tajemstvi drzim skoro 5 mesicu… ;) S muzem se po 12ti letech stehujeme zpet do CR a ja jsem v 5mes. tehotenstvi a zatim jsme to nikomu z moji rodiny nerekli :P delame prekvapko :mrgreen: ale jelikoz se mimi narodi v Cr poradte mi nejake pekne jak holcici tak klucici jmeno k prijmeni Shvachuk…ova nemam a nebude ho mit ani mimi pokud bude holka…jo cte se to s hackem nad s i nad c, nemuzu to napsat jelikoz pisi z mobilu… :oops:

A chcete s diakritikou nebo bez? :)

• Citovat
  • Upravit
91
31.5.15 20:20

Já myslím, že je zbytečné psát pod anonymem, když sem hodíš takto neobvyklé příjmení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
31.5.15 20:22

Oliver, Daniel, Julie, Kristina… ma to byt mezinarodni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140225
31.5.15 20:25

Adam, Jakub, Denisa, Adéla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.15 20:25

@OoOoOoOoOo no vetsina z mych pribuznych vetsinou prispiva do jinych temat, tak se snad nepropalim :pankac:

• Citovat
  • Upravit
91
31.5.15 20:28

Tak držím palce.. byla by to škoda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
31.5.15 20:29

Anna, Laura, Julie, Valerie, Daniela, Gabriela, Imogena…
David, Josef, Oliver, Viktor, Nikolas, Oskar, Dominik…
Chtělo by to více specifikovat, máte nějaké tipy?

• Citovat
  • Upravit
49159
31.5.15 20:31
@Anonymní píše:
Nejprve se chci omluvit za anonym, ale jelikoz je tu nekolik mych pribuznych a znamych tak se nechci propalit, kdyz uz tajemstvi drzim skoro 5 mesicu… ;) S muzem se po 12ti letech stehujeme zpet do CR a ja jsem v 5mes. tehotenstvi a zatim jsme to nikomu z moji rodiny nerekli :P delame prekvapko :mrgreen: ale jelikoz se mimi narodi v Cr poradte mi nejake pekne jak holcici tak klucici jmeno k prijmeni Shvachuk…ova nemam a nebude ho mit ani mimi pokud bude holka…jo cte se to s hackem nad s i nad c, nemuzu to napsat jelikoz pisi z mobilu… :oops:

Denisa, Martin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
31.5.15 20:35

Pokud může být diakritika tak Štěpán, Adrián (dá se i krátce) a holčička Šarlota, Kristýna (dá se i krátce), jo a ještě Monika mě teď napadla.

• Citovat
  • Upravit
11565
31.5.15 20:44
@Anonymní píše:

Počítám, že jste někde z východu, a proto bych volila jméno, co se dobře píše azbukou i latinkou: Daniel/Daniela, David, Ivan/Ivana, Maja, Viktor, Laura, Denis, Justina…

Jména typu Sofia, Tatiana a podobně jsou problém, přepisovala by se asi s J, jména typu Alex nebo Maxim zase s KS. Nebo toto není problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
31.5.15 22:27
@Anonymní píše:

Me hned napadla Olivie/a a Michal / Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
31.5.15 23:22
@Anonymní píše:

David, Nicol mezinarodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 18:31

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 19:22

Shvachuk

Leden:
Karin, Jenovefa, Diana, Wilma, Malvína, Thea, Edyta, Alis, Doubravka, Ilona, Běla, Gvendolin, Milena, Amanda, Zora, Danica, Ingrid, Robyn, Zdeslava

Únor:
Brigid, Jarmila, Vanda, Bereniké, Milada, Apolena, Slavěna, Věnka, Georgia, Ethel, Lilia(n), Nevena, Dorota

Březen:
Jasna, Stella, Franka, Melia, Viktoria, Astrid, Rosa, Mathilda, Ida, Elodia, Světlana, Leontina, Vesna, Ivona, Tatiana, Sonja

Duben: Rosalind, Stáza, Nasťa
Květen: Alexia, Timea, Svatava, Miranda, Viola

Červen:
Laura, Tara, Iveta, Gita, Mabel, Antonia, Isolde, Kveta, Louisa, Zdenka, Melania

Červenec: Maia, Patricia, Liana, Nora, Chloe, Amelia, Libuše, Olga, Perla, Heidi

Srpen:
Fiona, Meda, Elfryd, Freja, Miluše, Lada, Virginia, Belinda, Lorelai, Mirabel, Ludiše, Sandra, Evelin

Září:
Melinda, Henrieta, Muriel, Hariet, Irma, Jolana, Jolantha, Ariadné, Zita, Darina, Zlata, Aurelia

Říjen:
Olivia, Viera, Justina, Marina, René, Agata, Hedwig, Sabina, Beata, Zoe, Silvia

Listopad: Liběna, Saskia, Mahulena, Romy, Niké, Nikita, Emilia, Odeta
Prosinec: Iva, Vivien, Blanka, Radana, Dagmar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení