Jméno Laura- jak se jí říká?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.6.15 20:03

Jména dle kalendáře

Leden:
Dalimil, Dylan, Vladan, Radovan, Ctirad, Vladislav, Mnislav, Milota, Raimund, Manfred

Únor: Hynek, Gilbert, Ronald, Mojmir, Olda, Svatopluk, Dorian, Alexandr

Březen:
Fredrik, Merlin, Gregor, Herbert, Vlastimil, Eduard, Marian, Slavomil, Ernest

Duben:
Hugo (Dušan), Richard, Julian, Vincent, Rudolf, Randolf, Rostislav, Juraj, Otto, Vlastislav, Robert, Roderik

Květen:
Zikmund, Alexej, Stanislav, Stanimir, Radoslav, Ivo, Alwin, Valdemar, Vojslav, Maxmilian, Maxim, Ferdinand

Červen:
Kevin, Dalibor, Norbert, Medard, Morgan, Bruno, Roland, Svantovit, Zbignev, Leo(n), Adolf, Leonard, Ludvik, Adrian, Lubomir, Vlastimir

Červenec: Radomir, Methoděj, Edgar, Killian, Egon, Ilja, Vitoslav, Libor
Srpen: Oskar, Gustav, Kristian, Oswald, Ratibor, Sven, Alan, Radim, Otokar

Září: Branislav, Boleslav, Lubor, Oleg, Jaromir, Damian, Vacslav Říjen: Igor, Ivar, Oliver, Marcel, Finn, Edwin, Vendelin, Theodor, Erik, Alfred

Listopad: Bohdan, Eugen, Benedikt, Leopold, Otomar, Edmund, Odin, Nikola, Albert, Artur
Prosinec: Svetoslav, Svetomir, Benjamin, Vratislav, Lucian, Miloslav, Rodan

http://www.kdejsme.cz/…lav/hustota/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.22 16:36

@RyBANA
Dekuju moc no :) já jsem Laura Laurinka mi říkají a nevím co je na tom špatného? Je to krásné a akorát lidem/dětem srážíte sebevědomí když nekomu někdo říká Laurinko a vy tady říkáte ze je to děsný 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64860
4.10.22 16:38
@Laurinka269 píše:
@RyBANA
Dekuju moc no :) já jsem Laura Laurinka mi říkají a nevím co je na tom špatného? Je to krásné a akorát lidem/dětem srážíte sebevědomí když nekomu někdo říká Laurinko a vy tady říkáte ze je to děsný 🙈

tak aspon koukni, na co přispíváš. Zakládající příspěvek je roky stary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.11.22 05:53

Ahoj, známá má Lauru a říkají ji Lori, Lór

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.11.22 14:40

Máme v rodině Lauru a říkáme jí Lola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.11.22 12:17

Lola a nebo Loli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.11.22 12:19

Laura se mi jednu dobu taky hodně líbila, kamarádka má a říka jí normálně bych řekla Laurinko, Lauri, Laurino nebo jenom Lauro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
11.11.22 22:11

Vim, ze je to stara diskuze, ale mne se osloveni Laurinka libi, vubec na tom nevidim nic spatneho. Laure bych rikala Lauro, Lauri, Laurinko. Je to moc krasne jmeno. Ruzne zvlastni patvary se mi nelibi. Nedavno na piskovisti rikali Laure Lálo. Nelibi se mi rikat ji Lola, Lora, Lála, Lara, Lili ani nic podobneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.22 02:59

Ahoj, máme tři děti a dnes vím, že výběr jména je mimořádně důležitý. A hlavně i určující do určité míry povahu dítěte. Prosím hlavně ne Laurinku. Rozmazlenosti by v životě velmi těžko unikala, tedy se bránila. Toť můj názor. Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.2.24 15:47
@PetrSokol125 píše:
Ahoj, máme tři děti a dnes vím, že výběr jména je mimořádně důležitý. A hlavně i určující do určité míry povahu dítěte. Prosím hlavně ne Laurinku. Rozmazlenosti by v životě velmi těžko unikala, tedy se bránila. Toť můj názor. Petr

Větší nesmysl jsem dlouho nečetla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jak se vaše „nerozmazlené“ děcka jmenují? :mrgreen: Ve vašem případě bych se spíš obávala, aby vaše děti nezdědili vaši inteligenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
10.2.24 15:56

Jednu máme v rodině. Říkáme jí Lála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
14.2.24 22:32
@PetrSokol125 píše:
Ahoj, máme tři děti a dnes vím, že výběr jména je mimořádně důležitý. A hlavně i určující do určité míry povahu dítěte. Prosím hlavně ne Laurinku. Rozmazlenosti by v životě velmi těžko unikala, tedy se bránila. Toť můj názor. Petr

A kde jste na to prisel? Nomenologie nic takoveho nerika, numerologie take nic takoveho nerika. To je nahoda, ze mate Lauru rozmazlenou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.24 13:59

Nad Laurou jsme taky uvažovali nakonec máme máme kluka :mrgreen: říkala bych jí Lauro, Lauri, Lili, Lari :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence