Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Leden:
Dalimil, Dylan, Vladan, Radovan, Ctirad, Vladislav, Mnislav, Milota, Raimund, Manfred
Únor: Hynek, Gilbert, Ronald, Mojmir, Olda, Svatopluk, Dorian, Alexandr
Březen:
Fredrik, Merlin, Gregor, Herbert, Vlastimil, Eduard, Marian, Slavomil, Ernest
Duben:
Hugo (Dušan), Richard, Julian, Vincent, Rudolf, Randolf, Rostislav, Juraj, Otto, Vlastislav, Robert, Roderik
Květen:
Zikmund, Alexej, Stanislav, Stanimir, Radoslav, Ivo, Alwin, Valdemar, Vojslav, Maxmilian, Maxim, Ferdinand
Červen:
Kevin, Dalibor, Norbert, Medard, Morgan, Bruno, Roland, Svantovit, Zbignev, Leo(n), Adolf, Leonard, Ludvik, Adrian, Lubomir, Vlastimir
Červenec: Radomir, Methoděj, Edgar, Killian, Egon, Ilja, Vitoslav, Libor
Srpen: Oskar, Gustav, Kristian, Oswald, Ratibor, Sven, Alan, Radim, Otokar
Září: Branislav, Boleslav, Lubor, Oleg, Jaromir, Damian, Vacslav Říjen: Igor, Ivar, Oliver, Marcel, Finn, Edwin, Vendelin, Theodor, Erik, Alfred
Listopad: Bohdan, Eugen, Benedikt, Leopold, Otomar, Edmund, Odin, Nikola, Albert, Artur
Prosinec: Svetoslav, Svetomir, Benjamin, Vratislav, Lucian, Miloslav, Rodan
@RyBANA
Dekuju moc no
já jsem Laura Laurinka mi říkají a nevím co je na tom špatného? Je to krásné a akorát lidem/dětem srážíte sebevědomí když nekomu někdo říká Laurinko a vy tady říkáte ze je to děsný 🙈
@Laurinka269 píše:
@RyBANA
Dekuju moc nojá jsem Laura Laurinka mi říkají a nevím co je na tom špatného? Je to krásné a akorát lidem/dětem srážíte sebevědomí když nekomu někdo říká Laurinko a vy tady říkáte ze je to děsný 🙈
tak aspon koukni, na co přispíváš. Zakládající příspěvek je roky stary.
Laura se mi jednu dobu taky hodně líbila, kamarádka má a říka jí normálně bych řekla Laurinko, Lauri, Laurino nebo jenom Lauro ![]()
Vim, ze je to stara diskuze, ale mne se osloveni Laurinka libi, vubec na tom nevidim nic spatneho. Laure bych rikala Lauro, Lauri, Laurinko. Je to moc krasne jmeno. Ruzne zvlastni patvary se mi nelibi. Nedavno na piskovisti rikali Laure Lálo. Nelibi se mi rikat ji Lola, Lora, Lála, Lara, Lili ani nic podobneho.
Ahoj, máme tři děti a dnes vím, že výběr jména je mimořádně důležitý. A hlavně i určující do určité míry povahu dítěte. Prosím hlavně ne Laurinku. Rozmazlenosti by v životě velmi těžko unikala, tedy se bránila. Toť můj názor. Petr
@PetrSokol125 píše:
Ahoj, máme tři děti a dnes vím, že výběr jména je mimořádně důležitý. A hlavně i určující do určité míry povahu dítěte. Prosím hlavně ne Laurinku. Rozmazlenosti by v životě velmi těžko unikala, tedy se bránila. Toť můj názor. Petr
Větší nesmysl jsem dlouho nečetla
Jak se vaše „nerozmazlené“ děcka jmenují?
Ve vašem případě bych se spíš obávala, aby vaše děti nezdědili vaši inteligenci.
@PetrSokol125 píše:
A kde jste na to prisel? Nomenologie nic takoveho nerika, numerologie take nic takoveho nerika. To je nahoda, ze mate Lauru rozmazlenou ![]()
Nad Laurou jsme taky uvažovali nakonec máme máme kluka
říkala bych jí Lauro, Lauri, Lili, Lari ![]()