Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
uz vime, ze cekame vysnenou holcicku, tak ted vybirame jmeno a zatim vede jmeno Laura
Chtela jsem se zeptat, zda se nektera z vas nejmenuje take Laura (pripadne vase ditko) a jake mate se jmenem Laura osobni zkusenosti? Jste se jmenem spokojene? Nemely jste treba problem s vyslovnosti apod.? Predem vam dekuji za vas nazor, bohuzel v nasem okoli se se jmenem Laura nikdo nevyskytuje.
Příspěvek upraven 22.03.14 v 17:57
@borkas mě se to jméno moc líbí, jenže se moc nehodí k ašemu yze českému příjmení.. a pokud si viděla román pro ženy
na lavčo s náma chodila holččka laura a přijde mi to super.))
Známí mají Lauru, říkají jí Laurinka a já s tím mám problém, protože mě k tomu napadá „Klementka“
Je jí necelej rok, tak s výslovností neporadím… Ale jinak se Laurám prej dost často říká Lola (což je mimichodem jak jsem zjistila taky zdrobnělina od Karolíny
), což by se vyslovovalo dobře ![]()
Já bych při posuzování tohoto jména asi taky hodnotila příjmení; pokud to půjde pěkně k sobě, tak se s tím jménem určitě sžijete ![]()
Moje dcery se tak nejmenují, ale spolužačka má dceru Lauru, v našem okolí vím tak o 2-3 Laurách.
Mi se líbí, moc hezké jméno ![]()
Holky moc dekuju…prave, ze k prijmeni nam to jde moc dobre, v tom problem neni…jen jsem prave chtela vedet, jake jsou ty osobni zkusenosti, ale koukam, ze se vetsinou jmeno libi
Ten Klement me taky napada
ale na druhou stranu se temer na kazde jmeno da neco najit ![]()
Příspěvek upraven 22.03.14 v 17:57
Laura je skvělé jméno, neznám ale nikoho, kdo by se tak jmenoval
@Manhattan píše:
My máme kámošku z Francie a tam se to cte Lóra
Přesně, mě se Laura jako jméno líbí, ale pouze s výslovností Lóra, já bych na dítě ani jinak nevolala, nešlo by mi to přes pusu jinak, než Lóro.(takhle napsané to vypadá trochu divně s tím ó, ale vyslovené je to krásné jméno
)
Dekuju za nazor, uz je definitivne rozhodnuto, bude to Laura
snad se do porodu nic nezmeni a zustane to tak ![]()
@borkas píše:
Dekuju za nazor, uz je definitivne rozhodnuto, bude to Laurasnad se do porodu nic nezmeni a zustane to tak
Od posledního příspěvku už uběhl rok, zeptám se tedy jestli máte Lauru a jak jí říkáte?
@Petronka jj, mame 9m holcicku Lauru
. Nejcasteji ji oslovuji Lauri, Laurinko, Lauruško, Laurísku, Laurinečko, Lauris a pokud „zazlobi“, tak Lauruše
se jmenem jsme maximalne spokojeni a i okoli se hodne libi
uvazujete tez o tomto jmenu?
@borkas
ano moc se mi jméno Laura líbí, není moc časté, je ryze dívčí ![]()
@Petronka muzu jen doporucit, fakt jsme spokojeni
a uz vite, co budete mit? Asi je jeste moc brzy, ze?