Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A nebo Terezie nebo Johana ![]()
My máme Alici ![]()
Nečetla jsem diskuzi před, tak snad se moc neopakuju ![]()
@zorietka píše:
Maminky, jsem stále bezradná s výběrem jména pro sestřičku, které by se hodilo ke Kristýnce… no kdyby to byl kluk, tak je to Kryštof
Dominika, Klára, Karolína, Justýna, Valentýna, Adéla, Valeria, Klaudia, Markéta, Agáta, Dorota, Nikola, Barbora, Sára,… apod. ![]()
@zorietka No, my máme Zuzanku a pokud teď bude zase holčička, tak bude právě Kristýnka
![]()
@zorietka píše:
Maminky, jsem stále bezradná s výběrem jména pro sestřičku, které by se hodilo ke Kristýnce… no kdyby to byl kluk, tak je to Kryštof
Kornelie, Kordulka, Karinka. ![]()
Milé maminky… konečně jsem se k tomu dostala a i na této webce hlásím, že 11.11.2013 ve 12:04hod se ve Vítkovické nemocnici v Ostravě narodila Leontýnka s mírami 4150g a 52cm
máme se čile k světu ![]()
Mě se líbí spoustu jmen a tady máte návrhy
:Stephanie, Emma, Mia, Olívia, Charlotta, Linda, Bára, Zuzana, Anna, Eva, Šárka
Tak a vybírejte
![]()
Já chtěla, když by to byla holčička Laura, Sabina nebo Viktorie, i Valentýna se mi líbí.
Zdravim…Damy jupi, chlapa jsem dneska skoro po pul roce!
donutila vzit kalendar do ruky a vybrat nejaka jmena pro nasi princeznu ktera se ma za 2 mesice narodit…takze vybral tyto… 1.Violeta (ale to jen proto, ze je to moje favoritka…osobne se mu moc nelibi, ze nevi jak by ji mel rikat)
nechapu ![]()
2.Vanesa
3.Mariana (rikala bych ji Maja…ma spoustu tvaru jak oslovovat…zacina to byt ma 2.favoritka)
4.Tatana
5.Sona
Jo prijmeni bude Jandova…
Tak ted babo rad… ![]()
Diky za rady a pomoc!
![]()
@Janny Jandofkaa osobně mi k příjmení nejde moc žádné, když už tak Soňa.
K vašemu příjmení se mi líbí Anna Jandová, Adéla Jandová, Lenka Jandová, Eva Jandová atp.
a ta Mariana, no raděj bych dala Marii… Vanesa Jandová, nic moc… ale též by šlo.. ale Violeta určitě ne.