Jaké je vaše oblíbené jméno pro holčičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lily.kecka
9.3.13 11:22

Chtěla bych se zeptat, jak by znělo jméno Amy ( čte se Ejmy) s typickém českým přijmením? Díky za radu :D

• Citovat
  • Upravit
elinka666
20.3.13 11:36

lukašek a charlottka

:srdce: :srdce: ahojky čekám miminko jsem ve 4.mesíci. a jmena už máme pro kluka lukašek po tátovy a holka charlotte… :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Tereza Kubínová
24.5.13 21:14

Jméno pro holčičku:)

Ahojky,
strašně se mi líbí jméno Nikola, Ema a Nella. Možná ještě Denisa. Spíše se mi líbí cizí jména například April, Rosemary, Daisy, Ella atd.. :* :srdce: :think:

• Citovat
  • Upravit
207
24.5.13 21:28

Tak my máme dvojčátka Denisku a Dianku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
24.5.13 21:58

Mi se moc líbí jméno Amálka, Isabellka a doma máme Adélku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
24.5.13 22:10

My mame Adrianku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
24.5.13 22:16

U nás měla být Emička a nakonec jsem ráda že není, protože jich je opravdu moc…

• Citovat
  • Upravit
115
24.5.13 22:42

Ahoj, nevím, jestli to už tady někdo psal, ale za sebe píšu Adélka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michii
19.6.13 23:54

Krásný večer přeji :) čekám první a měla bych i jména. Otec se k tomu moc nevyjádřil :nevim: a tak jsem se chtěla zeptat tady co říkáte na jména : Lilly Ftorková
Teodor Ftorek
Mě se to moc líbí ale zajímali by mě i ostatní názory :) Děkuji :))

• Citovat
  • Upravit
Valyn
7.7.13 17:04
T
@Michii píše:
Krásný večer přeji :) čekám první a měla bych i jména. Otec se k tomu moc nevyjádřil :nevim: a tak jsem se chtěla zeptat tady co říkáte na jména : Lilly Ftorková
Teodor Ftorek
Mě se to moc líbí ale zajímali by mě i ostatní názory :) Děkuji :))

1)já bych dala Lily s jedním L. 2)Teodor mi na to přijmení moc nesedí. Vybrala bych jiné jméno.
To vše je ale pouze můj a můj názor. Rozhodněte se sami. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14637
7.7.13 17:12
@Michii píše:
Teodor Ftorek

Teodor je k tomuhle příjmení dost jazykolam, a to mi jinak všemožné kombinace nevadí. Třeba bych dala na konec samohlásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
7.7.13 17:17

Souhlasím Lily k tomturo příjmení jedině s jednm L a o Teodor mi vadí to R - stačí to v příjmeni - nevím proč, ale zdá se mi to jméno moc podobné příjmení (ani nevím proč), každopádně nechci se nikomu vnucovat. Je to vaše miminko, tak si ho pojmenujte jak se líbí vám a nenechte si do toho kecat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
7.7.13 19:01
@Michii píše:
Teodor Ftorek

Lil(l)y se mi moc k příjmení líbí :)
Theodor Ftorek je pro mne nevyslovitelné. Co dát jen Theo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KKKXXX
5.8.13 11:45
@iveta299 píše:
Souhlasím Lily k tomturo příjmení jedině s jednm L a o Teodor mi vadí to R - stačí to v příjmeni - nevím proč, ale zdá se mi to jméno moc podobné příjmení (ani nevím proč), každopádně nechci se nikomu vnucovat. Je to vaše miminko, tak si ho pojmenujte jak se líbí vám a nenechte si do toho kecat :-)

Na výslovnosti hodně moc záleží, ikdyž si to někteří lidi ani neuvědomují. Jedni rodiče u nás v okolí čekali chlapečka a chtěli ho pojmenovat ALBERT ALBRECH, ale pak si řekli, že se to jméno s přijmením špatně vyslovuje, tak mu dali NORBERT. I tak se to špatně vyslovuje Norbert Albrecht.

• Citovat
  • Upravit
4964
5.8.13 11:52
@Michii píše:
Teodor Ftorek

ahojky Lilly Ftorková je dobry, ale Theodor Ftorek je masakr na vyslovnost, tam bych asi volila nejakou snazsi variantu. Samozrejme je to na vas :kytka:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze