Jaké je vaše oblíbené jméno pro holčičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
eldis
16.8.11 17:49

jméno pro holčičku

ahoj maminko mě se velice líbí jméno Gréta,Dobromila,Gita a Soňa.. sice děti ještě nemám ale s manželem o těchto jménech přemýšlíme.. :-)

• Citovat
  • Upravit
Tina0088
20.8.11 23:07

moje oblíbené

Líbí se mi Sofie, Diana, Isabella, Beáta, Valérie,
Amélie, Adriana, Iva, Charlotta a Lea. A teď co si vybrat :-D

• Citovat
  • Upravit
piva
21.8.11 11:17

jmena

ahoj ja jsem iva a hledam jmeno pro holku :dance:, :-P diky a zaslat nejake jmeno cusik iva :srdce: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
piva
21.8.11 11:19

jmena

hezke jmeno je iva a amelie papa :srdce: :srdce: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
kecalek
21.8.11 11:21

seznamka

jojo hezky jmeno je Sona :dance: :srdce: :zed:

• Citovat
  • Upravit
488
22.8.11 14:56

Líbí se mi Ella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.12.11 11:43

Mě se líbí Rúth,zvažuju jestli se poštěstí ještě jedna princezna mezi tímto a Antonií.

• Citovat
  • Upravit
20296
15.12.11 11:43
rozmary píše:
Mě se líbí Rúth,zvažuju jestli se poštěstí ještě jedna princezna mezi tímto a Antonií.

To je moje mamka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.12.11 11:48
RyBANA píše:
rozmary píše:
To je moje mamka :mrgreen:

Tonička nebo Ruty? :mavam: Mě se moc líbí Tonička,ale jsem Dvořáková,tak zase aby se jí ve škole nepošklebovali,že je jak Antonín Dvořák :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20296
15.12.11 12:08

Jo Vanda se mi taky líbí moc, je zvláštní, je jich málo a je v českém kalendáři (což je pro většinu obyvatelstva - jak jsem zjistila - velmi důležité :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.12.11 12:10

Rybano,čtu dobře je syn se jmenuje Darek?Taky bych chtěla Darečka,kdyby náhodou nevyšla slečna ;) ,ale holku bych radši

• Citovat
  • Upravit
20296
15.12.11 12:11
rozmary píše:
Rybano,čtu dobře je syn se jmenuje Darek?Taky bych chtěla Darečka,kdyby náhodou nevyšla slečna ;) ,ale holku bych radši

Jojo Darek, taky to málo kdo chápe - proč toto jméno a co to je a proč není v kalendáři a že s emu děti budou smát, no co už - když mu to bude moc vadit, tak ať se přejmenuje no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.12.11 12:13

Já teda další dítko neplánuji. To jen až by mi někdo zaručil, že bude 100% zdravé a bude to holka :mrgreen: A pro tu bych měla jméno - holky pokřižujte se - Meda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.12.11 12:14
Žew tzě hanba nefackuje!Chudák holka! :mrgreen:
RyBANA píše:
Já teda další dítko neplánuji. To jen až by mi někdo zaručil, že bude 100% zdravé a bude to holka :mrgreen: A pro tu bych měla jméno - holky pokřižujte se - Meda :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3910
15.12.11 12:14

Zrovna nedávno jsem četla 100nejčastěji dávaných jmen. Kdybych měla více času, ráda ty jména vložím. Je jich více jak polovina českých, které jsou i v kalendáři. Ale taky je to pak samá Eliška, Karolínka, apod…
My máme to „cizé“ jméno. Ale taky proto, že máme německé příjmení. A navíc, můžu teď dát jakékoli jméno, ale holka se většinou vdá a tak stejně k tomu příjmení nemusí pasovat.
Každý má jiný vkus, každý si může dát jméno jaké chce. A psát o někom, že je bez vkusu jen proto, že mě se to jméno nelíbí, mi příjde hloupé. Celkově váš názor je trochu scestný. Zřejmě nemáte nic smysluplného na práci, když máte potřebu zde komentovat, jak hrozné jména se dávají… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze