Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky všem, tak jsem si tu pročítala všecka ta jména pro holčičku a připojuji se se jmény co jsme dali našim dcerám.Starší je Alenka a mladší Janička. ![]()
Terrad píše:
Alespoň někomu se líbí. No uvidíme babičky.
Proč babičky???tak jim to neříkejte předem ne?? ![]()
Mě se líbí Adéla,Sára,Nela..potřebovala jsem k příjmení krátké jméno.No a je to Adam ![]()
To je neznáš. Když jsme jim řekli, že by se chlapeček jmenoval Tobiášek, tak to pořád komolily
. Teda spíš moje babičky, takže prababičky. Pro ně jsou ty jména moc exotický.
Terrad ![]()
no ae stejně,je to vaše miminko a babičky si zvyknou,uvidíš ![]()
Co říkáte na jméno Jana a Nela? Původně jsem chtěla Ella, ale to doma neprošlo. Tak zůstaly tyhle dvě, na kterých jsme se zatím shodly, akorát, že Jana mi připadá taková obyčejná a Nela - „ne“ - nezní to negativně? Už nevím, každý týden na to měním názor ![]()
amanda1979 píše:
Co říkáte na jméno Jana a Nela? Původně jsem chtěla Ella, ale to doma neprošlo. Tak zůstaly tyhle dvě, na kterých jsme se zatím shodly, akorát, že Jana mi připadá taková obyčejná a Nela - „ne“ - nezní to negativně? Už nevím, každý týden na to měním názor[/citac
Mě se teda Nela libí, víc jak Jana. Jana je pro mě taková dost přísná:D:D Na dospělou to celkem jde, ale na miminko se mě to moc nelibí. To je můj názor stejně jako jméno Petr. Na dospělého je to normalní ale na prcka je to takový divný.( Petříííčku) Nela je pěkný ( moje Nelinka , Neli chceš jíst, Nelo nezlob!)To se mě hodí prostě ke všemu:)
amanda1979 píše:
Co říkáte na jméno Jana a Nela? Původně jsem chtěla Ella, ale to doma neprošlo. Tak zůstaly tyhle dvě, na kterých jsme se zatím shodly, akorát, že Jana mi připadá taková obyčejná a Nela - „ne“ - nezní to negativně? Už nevím, každý týden na to měním názor
Me se Nela libi, Nelinka je to hezky vubec to nepusobi negativne urcite hezci nez Jana tedy!!
Jmenuji se Jana, ale nikdo mi tak neříká je to takový tvrdý. Líbí se mi Jáňa, Janka, Janča, Jaňule. Nela se mi nelíbí vždycky si vzpomenu na značku Nela Batole ![]()
Kazdy ma nazor jiny na vsechno nikomu se to libi nekomu proste ne neco nakonec musite vybrat ![]()