Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
RyBANA píše:
Já teda další dítko neplánuji. To jen až by mi někdo zaručil, že bude 100% zdravé a bude to holkaA pro tu bych měla jméno - holky pokřižujte se - Meda
ještě že chceš jenom to jedno
Doufám že v tom připadě si tvuj manžel prosadí tu Rebeku
![]()
rea.sk píše:RyBANA píše:ještě že chceš jenom to jedno
Já teda další dítko neplánuji. To jen až by mi někdo zaručil, že bude 100% zdravé a bude to holkaA pro tu bych měla jméno - holky pokřižujte se - Meda
![]()
Tady ta! Co si sem jde rýpnout do chuděrky Verunky…
![]()
RyBANA píše:rea.sk píše:Tady ta! Co si sem jde rýpnout do chuděrky Verunky…RyBANA píše:ještě že chceš jenom to jedno
![]()
![]()
chudáčku malinkej a ještě s tak hustým jmééénem…máš to těžký holka… ![]()
rea.sk píše:RyBANA píše:chudáčku malinkej a ještě s tak hustým jmééénem…máš to těžký holka…rea.sk píše:Tady ta! Co si sem jde rýpnout do chuděrky Verunky…RyBANA píše:ještě že chceš jenom to jedno
![]()
![]()
Renátko, pojď si do Brna pro jeden políček
![]()
Jo, znám Jarmilku a má brášku Jarmila, a to není vtip, to je realita…
Ale jsou to supr česká jména, tak proč se nepokochat, že?
Tak mi se líbí taky vcelku cizí jména. K mému příjmení taková Jarmilka nejde..a psát, že je to pro dítě pomsta je opravdu zvláštní, ptž pokud vím na každé jméno se dá cokoliv vymyslet. Zvlášt na ty české. A pokud se dítěti někdo směje za jméno, je to nevychované dítě a vinu za to mají především rodiče. Je hloupé odsuzovat jména. Nikdy nevíš, jaké jméno si vybere tvoje dítě pro své mimčo, viď ?
Ja mam doma Barborku a druhou chci prave tu silenou Viktorku u splavu
![]()
jo a ještě jsem chtěla Valentinku,ale to bylo kecu doma,to je to fakt tak strašný holky????,
Brambůrka10 píše:
jo a ještě jsem chtěla Valentinku,ale to bylo kecu doma,to je to fakt tak strašný holky????,
byron píše:že jo???muj chlap je na zabití
Ta byla taky v mém váběru, je to krásnéBrambůrka10 píše:
Dee19 píše:
Tak mi se líbí taky vcelku cizí jména. K mému příjmení taková Jarmilka nejde..a psát, že je to pro dítě pomsta je opravdu zvláštní, ptž pokud vím na každé jméno se dá cokoliv vymyslet. Zvlášt na ty české. A pokud se dítěti někdo směje za jméno, je to nevychované dítě a vinu za to mají především rodiče. Je hloupé odsuzovat jména. Nikdy nevíš, jaké jméno si vybere tvoje dítě pro své mimčo, viď ?
je to moje mamka a celej život je z toho neštastná ale věřím že někomu se to líbit může proč ne ? ![]()
My máme v rodině Danuši,Kateřinu,Karolinu,Annu,Barboru a Dominika,myslim děti.....pak ja dam tu Valču nebo Verču nebo Viktorku a tim snad už dorodíme a jestli budu mit kluka,tak nevim
![]()
Každý ať si dá jméno jaké se mu líbí.
Nevím co by bylo horší
dát staročeské jméno z kalendáře Božena, nebo cizí Vivien ![]()
Jinak si myslím že to může být všem u prdele,kdybych měla třeba Alfonze,co já jsem si vyslechla kvůli Rozárce,no a co,mě se to líbí,jí taky a komu se to nelíbí…