Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Bekky Já si toho Petra stejně prosadím…
Caty Vždyť tp říkám pořád…Míšu ![]()
Xhnip píše:
Bekky Já si toho Petra stejně prosadím…
Caty Vždyť tp říkám pořád…Míšu
Máme kluka a kdyby byl náhodou druhý taky kluk..tak si Petříka vydupu
Ale to je vzdálená budoucnost
![]()
Ježiš, Brooki, já to nemyslela nijak špatně, ale prostě jak ostatní, Petr, Lukáš jsou bývalý, nepřipadaj v úvahu a tak
Tak manžel jako nenápadně, že by to teda Tomášek mohl být, tak teda nevim, se picnu
Mi se líbí ten Daniel
Adámka máme my
Dále se mi líbí jména - Daniel, David, Kryštof
Caty píše:
Ježiš, Brooki, já to nemyslela nijak špatně, ale prostě jak ostatní, Petr, Lukáš jsou bývalý, nepřipadaj v úvahu a tak
Tak manžel jako nenápadně, že by to teda Tomášek mohl být, tak teda nevim, se picnu
Mi se líbí ten Daniel
Tak si budete muset střihnout
![]()
Mufice: a nevadilo že má svátek na vánoce?
bekky no asi jo. On to manžel ve finiši nechá na mně, jen řekne názor, ale i tak no. To je jak kdyby na mně ležela celá tíha světa ![]()
Broki: No to je no. MMch tvůj chlapeček je k sežrání teda, to se musí nechat
Caty píše:Že ty chlapy jsou ale filištíni…můj se tvářil,že jsem o jménu taky rozhodla jen já,přitom věděl,že jiný nedám než jeho
bekky no asi jo. On to manžel ve finiši nechá na mně, jen řekne názor, ale i tak no. To je jak kdyby na mně ležela celá tíha světa
Caty píše:
bekky no asi jo. On to manžel ve finiši nechá na mně, jen řekne názor, ale i tak no. To je jak kdyby na mně ležela celá tíha světa
To mi fakt nevadí, slavíme to 23.12., takže má ještě takové malé Vánoce ![]()
Jinak my jsme hlavně nechtěli, aby měl jméno po nás, aby se to nepletlo ![]()
Caty, moc děkuji:-) To on je - je hrozně hodný a milý,takový smíšek:-)
Caty - Daniel
- já mám mladšího taky, proto jsem ti ho vnucovala
… tak cukrovku si vymysleli, doktoři jedni, bez sladkýho se budeš muset na čas obejít… zas to většinou porodem skončí a pak si dáš ![]()
Ahoj holky,
bek: No to teda jsou, nejdřív mi rezolutně řekl, že po něm ne a pak jakože nenápadně, že jeho pratsrýc byl taky po tatínkovi a strýc měl taky po sobě syna ![]()
Jako mně se jméno Tomáš líbí moc, jen prostě si nejsem jistá, že budou stejně no.Takový neoriginální. Druhé jméno křtěné bude mít tedapo mém tatíkovi Karel ![]()
Mufice: No to já si říkala, že bych ten svátek slavila klidně v léte ![]()
Brok: No já na tebe narazila v jiné diskusi, jestli se nepletu, tak testy vám vyšli dobře a zjistilo se to až po porodu. Stejně je to ale krásný, tyhle děti jsou tak strašně hodní a vděční. Dělala jsem nějaku dobu s mentálně postiženýma, též s DS a můžu říct, že mi přirostli k srdíčku. DS je asi taky jediná vada, kvůli které bych nešla na potrat, z těch vážnějšícj tedy, nešla bych ani kvůli roštěpu rtu nebo takové ty lehčí.
Poki: No jooooooo, co nadělám, že? A já sladké zrovna tak ráda. No, ale upřímně, mi to neuškodí ani trochu tedy no.