Jméno pro chlapečka, nemůžeme se rozhodnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
9.9.11 13:29

Mě tady na hřišti rozesmívá Robertek, ale jinak se mi to jméno líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
9.9.11 13:36
RyBANA píše:
Mě tady na hřišti rozesmívá Robertek, ale jinak se mi to jméno líbí :palec:

Tak to je bomba :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.9.11 14:49
RyBANA píše:
Mě tady na hřišti rozesmívá Robertek, ale jinak se mi to jméno líbí :palec:

No vidíš, a když se sejde Robertek se Samečkem, tak uznej, že to k smíchu je :think: Hele, nic proti tzv. moderním jménům, ale jen do té doby, dokud se nekomolí a nedělají se z dětí kašpaři (což by se dalo říct i o tzv. typických a staromódních jménech) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.9.11 14:50
Caty píše:
No, my žádného Dominika kolem neznáme a ani ve statistikách moc neni. Ale to je fuč. Už jinak nevíme.

Tak to máte dobré. Mně zas připadá, že to v našem okolí je samý Dominik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.9.11 14:56

lulje: já chápu jak to myslíš, jenže tomu se neubráníš :mrgreen:

Já taky říkám Darkovi Darečku - a okolí to komentuje jéé Dáááreček…co už no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.9.11 16:00

Ryb, ale to je přece nesrovnatelné: Dareček a Sameček je fakt rozdíl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
22.4.12 09:44
@Hanule píše:
Mi k tomu Pokorný jde nejvíc asi David… Daniel mi přijde vzhledem k „významu“ příjmení moc měkký a Dominik dlouhý :lol:

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
24.12.12 11:35

Jméno pro kluka

Ahoj, zatím jsem na začáku a ještě nevíme, co to bude, ale už teď mi je jasné, že se jménem pro kluka bude boj, tak bych chtěla být trošku napřed před manželem :D

Jak se vám líbí jméno Ezechiel a Lukrecius? Popřípadě napadají vás nějaká další hezká cizí - ale co jsou v českém kalendáři? Můžete psát i návrhy jmen pro holky - také cizí. Mimochodem, máme doma Sebastiana, Abigail, Gabrielu a Victorii. ;)

Děkuji a přeji Krásné Vánoce ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.12.12 11:43

Jéva tak to máte ale zajímavé jména :) na můj vkus až moc netradiční i když se mi ty netradiční dá se říct líbí ale do určité míry :mrgreen:
My čekáme dvojčátka(dva kluky) porodím teď 28.12.plánovaným císařem..jména máme Teodor a Patrik. Holčičky naše se jmenují Gabriela a Adriana a (Viktorii jsme chtěli taky):))kdyby byla holka místo kluků..jinak formálně bud zapisovat Elen a Timea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
24.12.12 11:46

Taky záleží hodně na příjmení..třeba my máme takové univerzální-Helinger, k němuž se hodí téměř všechna jména..srandovní mi už příjde např. jak píšete-Ezechiel Štipka :lol: to by se absolutně nehodilo..takže vybírat i dle příjmení to je dost důležité z mého pohledu. Kamarádka je těhotná a jmenuje se Havlíčková. Pro holku má jméno Sofia Kate.No radši neříkám nic :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
24.12.12 11:47
@Gituš píše:
Ahoj, zatím jsem na začáku a ještě nevíme, co to bude, ale už teď mi je jasné, že se jménem pro kluka bude boj, tak bych chtěla být trošku napřed před manželem :D

Jak se vám líbí jméno Ezechiel a Lukrecius? Popřípadě napadají vás nějaká další hezká cizí - ale co jsou v českém kalendáři? Můžete psát i návrhy jmen pro holky - také cizí. Mimochodem, máme doma Sebastiana, Abigail, Gabrielu a Victorii. ;)

Děkuji a přeji Krásné Vánoce ;) :srdce:

Krásná jména:)
Já mám doma Sebastiána, Olivera a Kristiána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
24.12.12 11:55

@Gituš zachatias, melichar, florian, miriam, ester, tamara

• Citovat
  • Upravit
5761
24.12.12 12:03

Z tvého výběru se mi líbí více Ezechiel, než Lukrecius. Já dřív hodně básnila už o zmiňovaném Zachariáši a Teodorovi. A na holčičku si doma obhajuju Eriku, ale to není moc neobvyklé…takže jsem ti asi ani neporadila, ale každopádně přeju ať vyberete to pravé jméno! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
24.12.12 12:10

No nechci se tě dotknout, ale zrovna tyhle jména mi připadají jako pro lucifera z pohádky :think: mě se z cizích líbí Sebastian a pro holčičku Izabela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
24.12.12 12:13

@edit85 Teodor a Patrik, to je taky krásné. Já měla dceru jménem Adrianka, ale to bylo ještě v době, co jsem nebyla s mým manželem. Dcerka bohužel zemřela.

Mám manžela američana, neboj se, příjmení máme opravdu univerzální :D

@Crystal87 Oliver i Kristián jsou hezká jména, jenže já bych chtěla něco, co je aspoň podobně dlouhý, jako Sebastian + by tam neměli být háčky a čárky ;)

@Timinka O Zacharim taky přemýšlím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko