Jméno pro chlapečka, nemůžeme se rozhodnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3370
24.12.12 12:18

@Monika92 Upřímně, taky se mi Ezechiel líbí více. Ezechiel mi přijde jako jméno pro archanděla ;)

@fiali Mě se ale líbí. Mimochodem, začíná se mi líbit jméno Lucifer :D :cert:
Lucík, Luciferek, Lucínek, Lucík, Luka, :think:
Mimochodem, Sebbu už máme doma a dva mít nemůžeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
24.12.12 12:23

Lucifer - ty teda přímo sršíš nezvyklými jmény :D Co třeba Lucián? Je to podobné a s prominutím né tak za trest :oops: :lol: Taky se hodí k Sebastiánovi, jak jsi myslím zmiňovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
24.12.12 12:35

@Monika92 Dělám si srandu, Lucifera ne, sice je to krásné jméno, ale v dnešní blbé době, kdy každý soudí podle jména - či podle toho, jak člověk vypadá, by to měl klučík těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
24.12.12 12:36
@Gituš píše:
@edit85 Teodor a Patrik, to je taky krásné. Já měla dceru jménem Adrianka, ale to bylo ještě v době, co jsem nebyla s mým manželem. Dcerka bohužel zemřela.

Mám manžela američana, neboj se, příjmení máme opravdu univerzální :D

@Crystal87 Oliver i Kristián jsou hezká jména, jenže já bych chtěla něco, co je aspoň podobně dlouhý, jako Sebastian + by tam neměli být háčky a čárky ;)

@Timinka O Zacharim taky přemýšlím ;)

a co Mauricio? mně se hrozně líbí ale to je na chlapa moc spešl a neprošlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
24.12.12 13:03

@Gituš tak jistě, ale jsou i tací, co by tak dítě bez okolků pojmenovali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tevevka
24.12.12 13:08

Tak jsem přečetla kousek vaší diskuse a jsem tedy při nejmenším překvapená vašimi návrhy jmen, chápu, že v dnešní době jsou moderní cizí jména typu Sebastian, Kristian, Oliver, Sofie, Adriana, ale Lucifer a Ezechiaš, Mauricio??? (pokud jste tedy Češi) je teda úlet a pomsta na dětech v jednom
Je zajímavé, že pouze jedna z Vás napsala i příjmení, asi proto, že k Helingerovi se opravdu hodí téměř cokoli (šťastní to rodiče), že a jakpak se jmenujete Vy ostatní???

• Citovat
  • Upravit
27007
24.12.12 13:11
@tevevka píše:
Tak jsem přečetla kousek vaší diskuse a jsem tedy při nejmenším překvapená vašimi návrhy jmen, chápu, že v dnešní době jsou moderní cizí jména typu Sebastian, Kristian, Oliver, Sofie, Adriana, ale Lucifer a Ezechiaš, Mauricio??? (pokud jste tedy Češi) je teda úlet a pomsta na dětech v jednom
Je zajímavé, že pouze jedna z Vás napsala i příjmení, asi proto, že k Helingerovi se opravdu hodí téměř cokoli (šťastní to rodiče), že a jakpak se jmenujete Vy ostatní???

a co je ti do toho? :roll: k našemu se hodí ale psát ho nebudu. Takovýhle příspěvky miluju fakt…u holky je to stejně fuk většinou se vdá a může si vzít obyčejného Nováka..a rozhodně lepší jen obyčejná Lucie, Terezka, Tomášek apod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
24.12.12 13:12

Pochybuji ze ti tady nekdo napise prijmeni ;).

• Citovat
  • Upravit
tevevka
24.12.12 13:25

No zrovna konkrétně ty už jsi ho napsala - pokud vím tak Sebastian a Oliver Šuntil…názor ať si udělá každý sám…

• Citovat
  • Upravit
tevevka
24.12.12 13:25

To bylo pro Crystal 87

• Citovat
  • Upravit
20296
24.12.12 13:49
@tevevka píše:

Já mám doma Peugeota Nováka? Ladí to pěkně nebo ho mám pro jistotu zabít aby netrpěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.12.12 13:50
@tevevka píše:
No zrovna konkrétně ty už jsi ho napsala - pokud vím tak Sebastian a Oliver Šuntil…názor ať si udělá každý sám…

Ano, pěkná kombinace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tevevka
24.12.12 14:11

Ne nemusíš ho zabíjet, on to udělá sám až vyroste

• Citovat
  • Upravit
3370
24.12.12 14:15
@tevevka píše:

Tak takový diskuzní příspěvky tady fakt potřebuju. :nevim: :nevim: :pocitac:

Jde o mé dítě, né o tvé. Mám manžela američana, přijmení univerzální, hodí se k tomu vše, tak jdi laskavě do jiného tématu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
24.12.12 14:15
@tevevka píše:
Ne nemusíš ho zabíjet, on to udělá sám až vyroste

Na tobe se rodi e urcite vyradili co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...