Jaké jméno chlapečkovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
14.4.10 21:37

Ne,nedávejte mu jméno DANNY,to se fakt nehodí,jak píšou holki.A já s nima docela i souhlasím.Je tolik hezkých jmen,ale nejvíc ze všech se mi líbi Sebastián :lol: A kdyby sme měli holčičku,tak by se jmenovala Vaneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
22.4.10 00:56

Danny je hezký ale Danny Vybíral už tak hezký fakt není… Daniel Vybíral mi docela sedí a jak holky říkaly Danny mu pak můžeš říkat jak se ti zlíbí… například já jsem Kateřina a nikdy mi nikdo Kateřino neřekne ani bych nechtěla ale že bych se měla podepisovat třeba Kačka nebo Katka to by se mi nelíbilo, to že mi tak všichni říkaj je jiné.

a k tomu Denisovi… vím že je to strašně pubertální ale když slyším Denis tak hned na to mi hlavou běží - má velký (nebo malý) penis - nemyslím si že je to špatné jméno, docela se mi i líbí, ale pokud budu žít v ČR, dítěti bych ho nedala proto, že by se s tím určitě po celou školní docházku potýkal u rádoby vtipných spolužáků.
Jednoho denise znám, je to cizinec, žije v německu a nemůžu si pomoct ale vždycky mi to tou hlavou prostě běží :roll:

Příspěvek upraven 22.04.10 v 00:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
22.4.10 00:58

a ještě mám stejný počet písmenek ve jméně i v příjmení, je to šíleně dlouhý ale nějak extra mi to teda do teď nevadilo a myslím že nikdy v budoucnu ani vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
22.4.10 01:02
Phoebe píše:
Danny je hezký ale Danny Vybíral už tak hezký fakt není… Daniel Vybíral mi docela sedí a jak holky říkaly Danny mu pak můžeš říkat jak se ti zlíbí… například já jsem Kateřina a nikdy mi nikdo Kateřino neřekne ani bych nechtěla ale že bych se měla podepisovat třeba Kačka nebo Katka to by se mi nelíbilo, to že mi tak všichni říkaj je jiné.

a k tomu Denisovi… vím že je to strašně pubertální ale když slyším Denis tak hned na to mi hlavou běží - má velký (nebo malý) penis - nemyslím si že je to špatné jméno, docela se mi i líbí, ale pokud budu žít v ČR, dítěti bych ho nedala proto, že by se s tím určitě po celou školní docházku potýkal u rádoby vtipných spolužáků.
Jednoho denise znám, je to cizinec, žije v německu a nemůžu si pomoct ale vždycky mi to tou hlavou prostě běží :roll:

Příspěvek upraven 22.04.10 v 00:59

Jen jsem nakoukla :-)a musím říct, že děti si dokářou vymyslet jakoukoliv urážlivou přezdívku na jakékoliv jméno s jejich bujnou fantazií :D

• Citovat
  • Upravit
20656
22.4.10 10:06
Michaelakkk píše:
Jen jsem nakoukla :-)a musím říct, že děti si dokářou vymyslet jakoukoliv urážlivou přezdívku na jakékoliv jméno s jejich bujnou fantazií :D

No třeba na moje jméno žádná hanlivá přezdívka nebyla, nebo aspoň mi jí nikdo neřekl :-D

Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.4.10 23:40

Ale jo vymyslej cokoli když chtěj ale když tohle se tak strašně nabízí… ale asi jen mě… ani nevím proč.. asi jsem to někde slyšela jako malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze