Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo a nekde jsem cetla, ze jmeno by melo obsahovat R, aby to dobre znelo. Je jedno jestli krestni nebo prijmeni.
Aha ted koukam, ze IvanaIZA (necetlas Ajlu?
) ti pise to same…ale je to zajimava vec, to zas jo..
Smoljak se ve hře Akt jmenuje Ladislav Pícha!
Ale Ladislav není zrovna IN, což?
¨
Z toho, co tu bylo napsáno souhlasím s tím Martínkem. Jinak k Píchovi bych necpala cizí jako Denis nebo Sebastian, je to fakt jak pěst na oko, jak už tu psaly holky.
Ještě by byly ideální ty tři slabiky, je to libozvučnější, ale bude to nakonec Tvoje mimi. Takže české, ale klidně moderní. Manžela jsem se teď zeptala, řekl Tomáš nebo Jaroslav. To teda nevím, ten Jarda
Jinak já taky napsala do papírů Jan (máme ale holčičku a věděli jsme to dopředu) ale teď když to slyším, co jich je, nešla bych do toho. Teď tu byla u nás nějaká akce, moderátor si vytáhl 3 kluky na pódium a všichni byli Honzík ![]()
HM,začínám přemýšlet nad tím Martinem Píchou. Ondřej je taky pěkný,ale mám kamarádku s malým a navíc bratrance,který je trošku mimoň a ostuda rodiny,tak to radši ne. Ale Martinovi bych říkala Máťo jako malýmu a to je taky pěkný,pořád si jména zdrobňuju,i když manžel říká,že jednou mu budou říkat jako dospělýmu normálně. ale to než bude,teď to bude mimčo a co bude za x let je daleko. Už máme holčičku Veroniku a taky tam má to R,i když ho ostuda ještě v 6-ti letech neumí,ale to je věc druhá ![]()
No, vidíš, to máš vlastně pravdu s tím, až bude dospělý. Nějak mi Denis Pícha jako manažer firmy vyvolává úsměv na rtech
Ale ten Martin Pícha, to zní fakt dobře.
Chtěla jsem hlasovat ještě pro Ondráška, ale když je to někdo v okolí, kdo není zrovna super, tak to chápu..
Já mám Martina vzdálenýho synovce a tomu říkali Marťas. Máťa je taky hezký, resp. daleko hezčí
Co na to manžel? Tak se v nemocnici drž, je to otrava, já tam byla celý poslední měsíc a pak ještě 3 po narození dcery.. Tak snad máš kolem sebe dobrý lidi! ![]()
díky,lidi moc neřeším,prostě ležím,horší je prognoza počasí,do konce července nad 30 st.,tak se tu potíme. ale aspoň tolik nemyslím,že malý chce ven a snažím se zabavit abych přežila to vedro. manželovi jsem to jen napsala a ještě se nevyjádřil.Martin byl jeho tip a já to zavrhla,ale když jsem viděla jak tu holky píší a ta kombinace není tak špatná. Jan Pícha mi prostě moc nezní.jak ho znám určitě bude opět proti,ale ještě jsme nevyplňovali papír pro porodnici,tak Honzík není oficiálně potvrzený ![]()
To je fakt, že když srovnám Jan Pícha a Martin Pícha, tak jasně lepší je Martin. Asi to něco do sebe má, aby ve jménu nebo příjmení bylo R.
Martin je pěknější.
Promiň ale Denis Pícha- mi příjde šílené. Mě hned napadlo, jak se mu budou smát v pubertě. „penis píchal“ No, ale já nemůžu mluvit. Můj syn se jmenuje Bruno Lazar. ![]()
Ahoj maminky. V breznu mam termin a porad se s manzelem nemuzeme shodnout na jmene. uz od sameho zacatku mu rikame Matýsek. chtela jsem strasne Matěje. Manzel chtel Sebastiana, nebo Teodora. Tak nas napadlo ze bychom dali jmeno Mateo. Na tom jsme se shodli oba. Prijmeni by ke jmenu bylo Tréšek. Myslite ze se to hodi?
@synacek07 Mateo Tréšek mi zní divně.. Ale Matěj Tréšek už jo
.
Jinak my budeme mít Radečka (po tatínkovi), ale taky jsem chtěla Matýska (Matěje), ale v mém okolí už je teď docela „přematýskováno“. Jinak další variantou byl klasický Lukáš.. Ale nejvíc jsem původně chtěla Juráška (Juraj-rodiče jsou Slováci a tam je to docela obvyklé.. ale bohužel jsem s tím neprošla.. Jinak švagrová má malého Boriska
. A kupodivu se to všem líbí a myslím že se s tím jménem teda neztratí
.
@Michaela111 dekuji za nazor
mmj. Radečka mám prvorozeného syna z predchoziho vztahu a také jsme volili jmeno po tatínkovi.
je to krasne jmeno. muj manzel se jmenuje Karel a to se nam ani jednomu nelíbí.
Jů, tak taky Radečka..
.Tak pak kdyžtak dej vědět, jak jste se rozhodli - jestli Matěj nebo Mateo
. Za mě určitě Matěj, ale rozhodnutí je, jak víš, jen a jen na vás
. Ostatně.. jméno je to nejmenší, hlavně aby bylo všechno v pořádku
. Tak ať se vše daří jak má, pěkné dny, papa ![]()
My mame Vincenta a pokud druhe jednou bude chlapecek libi se nam Quentin a Bruno ![]()
Rada bych se poradila a znala vase nazory. Vybirame jmeno pro chlapecka, uz mame dve holcicky. Manzel je Brit, prijmeni je tedy cizi. Zijeme v Londyne, ale letame casto do Cech. Libi se nam jmeno Mattheo. Jak pusobi na Cechy? Kdybychom v CR jednou zili, je to jmeno moc exoticke nebo vystredni? Nepusobi prilis italsky, odkud pochazi? Tady v Londyne davaji rodice casto dost neobvykla jmena, uz nedokazu posoudit, co je pro CR vhodne a co ne, Cesi jsou konzervativni. Holcicky maji jmena Viktoria a Rosalie. Moc vsem dekuji za nazory a postrehy ![]()