Jméno pro chlapečka k přijmení Šubrt

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
552
10.6.10 10:45

Jméno pro chlapečka

Zdravím všechny maminky i budoucí :kytka: .
Chtěla bych pomoci s výběrem jména pro chlapečka. S přítelem se nemůžeme vůbec shodnout a hlavně ani nevíme co dát. Máme jich několik vybráno jako jsou třeba : Kristián, Daniel, Matěj, Isamu, Damián… a bylo by to k příjmení Šubrt. Jestli vás napadá něco jiného, tak to sem písněte, alespon pro inspiraci.
Děkuji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
10.6.10 10:47

My máme také v příjmení R i Š, tudíž výběr jména byl dost omezený, aby to neznělo spolu s příjmením krkolomně. Nakonec máme Adama :wink:

• Citovat
  • Upravit
3588
10.6.10 10:50

a co Filip to k tomu nezní špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.6.10 10:53

Daniel Šubrt-moc hezké…taky chci takové jméno i ten Damián…ty jména je moje krevní skupina :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.6.10 11:00

Mě zní nejlépe k Šubrt asi Matěj.. Jako Isamu Šubrt je nářez :mrgreen:

Já měla vybráno zhruba Jáchym, Adam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.6.10 11:03

:lol: Napadl mě Albert Šubrt :lol:
Bertík je pěkné jméno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
10.6.10 11:06

z těch, co jsi napsala, tak k Vašemu příjmení mi zní nejlíp Matěj.
Ale je už přematějováno, jestli Vám to nevadí. Mně se to jméno taky líbí, ale měli jsme Matýska křečka, tak už to prostě nešlo :lol: Máme Martínka, tomu se taky dá říkat Mates :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
10.6.10 11:06

Pavel Šubrt.

A nic ve zlém, ale ten Isamu Šubrt… to se tomu prckovi chcete pomstít…? Jméno fajn, ale k příjmení naprosto odlišnému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.6.10 11:15

Taky mě napadl Pavel :) Kristián se mi taky moc líbí a moc jich není.. Isamu nevím, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
10.6.10 11:26

Z těch co jsi napsala se mi k příjmení nejvíc líbí Damián, nebo Kristián. I ten Pavel jak navrhují holky nezní špatně.My máme doma Adama a u druhého zatím nevíme manželovi se líbí Denis mě moc ne tak ještě budeme vymýšlet, ale chceme si to konečné rozhodnutí nechat na později až budeme znát pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
10.6.10 11:36

Daniel zní moc hezky. Damián je myslím méně častý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
10.6.10 11:45

Tak mě se líbí k vašemu příjmení Daniel,chce to nějaké jemné jméno,což Daniel určitě je :palec:
My máme pro kluka vybrané jméno Maxmilián,nebo Maxim,úplně jsme se do toho jména zamilovali,babička nám to sice rozmlouvá,protože Maxík je prý každý druhý pes :mrgreen: a ségra zase říkala,že Maxim je ten časopis :lol: ale jestli to bude kluk,tak je to jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
10.6.10 11:50

no mě se začíná nějak víc líbit Damián, ale nevim co na to přítel :-?
tálinka: o Maxmiliánovi jsme také přemýšleli, ale každý to vymluvil skrze toho psa a mě také automaticky napadl ten časák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
10.6.10 12:06
tálinka píše:
Tak mě se líbí k vašemu příjmení Daniel,chce to nějaké jemné jméno,což Daniel určitě je :palec:
My máme pro kluka vybrané jméno Maxmilián,nebo Maxim,úplně jsme se do toho jména zamilovali,babička nám to sice rozmlouvá,protože Maxík je prý každý druhý pes :mrgreen: a ségra zase říkala,že Maxim je ten časopis :lol: ale jestli to bude kluk,tak je to jasný.

Maxim je kráásný jméno :lol: sice nám mamina taky říkala že to je kde jakej pes ale nám to neva hrozně se nám to jméno líbí :) btw:mimochodem Maxim je přítelův oblíbený časopis a taky název mé oblíbené bagety :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
10.6.10 12:07

xami:já mám příbuzné šubrtovi :) A kluci (teda jako otec a syn) se jmenují Radimové takže mě k tomu jiné jméno ani moc nejde :-D Ale Daniel je pěkný to zní dobře a je to jednoduchý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze