Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím všechny maminky i budoucí
.
Chtěla bych pomoci s výběrem jména pro chlapečka. S přítelem se nemůžeme vůbec shodnout a hlavně ani nevíme co dát. Máme jich několik vybráno jako jsou třeba : Kristián, Daniel, Matěj, Isamu, Damián… a bylo by to k příjmení Šubrt. Jestli vás napadá něco jiného, tak to sem písněte, alespon pro inspiraci.
Děkuji ![]()
My máme také v příjmení R i Š, tudíž výběr jména byl dost omezený, aby to neznělo spolu s příjmením krkolomně. Nakonec máme Adama ![]()
Daniel Šubrt-moc hezké…taky chci takové jméno i ten Damián…ty jména je moje krevní skupina ![]()
Mě zní nejlépe k Šubrt asi Matěj.. Jako Isamu Šubrt je nářez ![]()
Já měla vybráno zhruba Jáchym, Adam..
z těch, co jsi napsala, tak k Vašemu příjmení mi zní nejlíp Matěj.
Ale je už přematějováno, jestli Vám to nevadí. Mně se to jméno taky líbí, ale měli jsme Matýska křečka, tak už to prostě nešlo
Máme Martínka, tomu se taky dá říkat Mates ![]()
Pavel Šubrt.
A nic ve zlém, ale ten Isamu Šubrt… to se tomu prckovi chcete pomstít…? Jméno fajn, ale k příjmení naprosto odlišnému.
Taky mě napadl Pavel
Kristián se mi taky moc líbí a moc jich není.. Isamu nevím, no..
Z těch co jsi napsala se mi k příjmení nejvíc líbí Damián, nebo Kristián. I ten Pavel jak navrhují holky nezní špatně.My máme doma Adama a u druhého zatím nevíme manželovi se líbí Denis mě moc ne tak ještě budeme vymýšlet, ale chceme si to konečné rozhodnutí nechat na později až budeme znát pohlaví.
Tak mě se líbí k vašemu příjmení Daniel,chce to nějaké jemné jméno,což Daniel určitě je ![]()
My máme pro kluka vybrané jméno Maxmilián,nebo Maxim,úplně jsme se do toho jména zamilovali,babička nám to sice rozmlouvá,protože Maxík je prý každý druhý pes
a ségra zase říkala,že Maxim je ten časopis
ale jestli to bude kluk,tak je to jasný.
no mě se začíná nějak víc líbit Damián, ale nevim co na to přítel ![]()
tálinka: o Maxmiliánovi jsme také přemýšleli, ale každý to vymluvil skrze toho psa a mě také automaticky napadl ten časák ![]()
tálinka píše:
Tak mě se líbí k vašemu příjmení Daniel,chce to nějaké jemné jméno,což Daniel určitě je
My máme pro kluka vybrané jméno Maxmilián,nebo Maxim,úplně jsme se do toho jména zamilovali,babička nám to sice rozmlouvá,protože Maxík je prý každý druhý pesa ségra zase říkala,že Maxim je ten časopis
ale jestli to bude kluk,tak je to jasný.
Maxim je kráásný jméno
sice nám mamina taky říkala že to je kde jakej pes ale nám to neva hrozně se nám to jméno líbí
btw:mimochodem Maxim je přítelův oblíbený časopis a taky název mé oblíbené bagety ![]()
xami:já mám příbuzné šubrtovi
A kluci (teda jako otec a syn) se jmenují Radimové takže mě k tomu jiné jméno ani moc nejde
Ale Daniel je pěkný to zní dobře a je to jednoduchý ![]()