Jméno pro chlapečka k přijmení Šubrt

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
10.6.10 13:55

:-) Ahoj Kristián se mi také moc líbilo, ale už máme Kristýnku a to by bylo poněkud přehnané :-P . My jsme s manželem měli velký problém najít jméno pro syna a jediné na kterém jsme se shodli bylo Patrik, tak ho máme. Pokud by bylo po mém byl by Alexandr, Erik, Matyas :dance: :nevim: . Patrik je nakonec taky super a jsem ráda, že to jméno má. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.6.10 19:12

nečetla jsem předchozí příspěvky, tak nevím jestli už to tu nepadlo, ale mě se moc líbí Vojtíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.6.10 21:59

Nečtla jsem všechno, ale mě se hodně líbí klasika … Karel, Marek, tomáš, ale ani jedno u manži neprošlo, tak jsme se shodli na Daliborovi. O příspěvek výš mě zaujal Kristián… mají ho známý a nikdy jsem žádnýho krom O. Nového neznala a dneska, po cca 2 letech, co se známe, mi to přijde naprosto normální jméno - stýkáme se totiž téměř denně. :-D

• Citovat
  • Upravit
552
10.6.10 23:04

zuzka.mamka: no děkuji za názor, ale přítelův bratr se jmenuje Vojta, takže to ne-e. Ale původně jsem o tom přemýšlela a i přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
11.6.10 09:04

tálinka:říkáme mu maxíčku,maximku,a teď občas i Macíku sice to je jak na kočku (nebo na psa jak říkáš :lol: ) ale nám se to líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nellyna
11.6.10 09:24

Jmena pro chlapecka

Benjamin :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21184
11.6.10 19:45

Pavla23: tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.9.10 13:25

Zdravím všechny maminky, koukám že se tu párkrát objevilo v příspěvcích jméno Kristián.. Vybíráme jméno pro chlapečka, s tímto nápadem přišel manžel.. mě se původně nelíbilo vůbec, ale čím víc o něm mluví, tak se mi začíná líbit. :-) Ale mám problém s tím, že vůbec nevím, jak Kristiána oslovovat nějak zdrobněle… kromě Kristiánka mě nic nenapadá :-D Poradíte někdo, jak by mu šlo říkat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.9.10 17:04

My taky chceme Maxmiliána :palec: Ale co už jsme si vyslechli, že je to s příjmením dlouhý, že je to jak na psa, že by se měl jmenovat po tátovi…Přitom to jméno vybral sám táta - přítel. Já chtěla v 17 dvojčata - Maxmiliána a Samuela. Uplynulo mnoho vody, proirity se mi změnily, ale když jse to přítelovi řekla, hned se toho chytil a už nepustil. A mně se to časem začalo líbit taky. tak už mu říkám Maxi, a to ještě ani nevím, jestli to třeba nebude holčička :kytka: Chuděrka Viki:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.9.10 17:05

Kristián může bejt Kristík nebo Kris, ale dost to tahá za uši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.5.12 21:05

jméno pro chlapečka

Ahojte holky, prosím o radu.Čekáme chlapečka a nemůžeme se rozhodnout s výběrem jména.Co myslíte?Jaké by se hodilo jméno k příjmení Mašek? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
22.5.12 21:11

Mě k tomu krásně ladí dlouhá jména, ať už česká nebo „cizí“ - Jaroslav, Sebastián ; jen bych asi nevolila jména s „š“ (viz. Tomáš, Lukáš, apod.) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
22.5.12 21:11

Damián :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.5.12 21:12

@patricie18 ahoj, moji úžasní kamarádi dali svému synovi jméno Maxmilián, ze začátku se mi to zdálo zvláštní, ale teď se toho jména nemůžu nabažit a v kombinaci s jeho příjmením mě to zní jako úžasné, umělecké jméno… Maxmilián Mácha :mavam:
Jo a gratuluju k hošíkovi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.5.12 21:17

Děkuji za reakce, napadlo nás i Filip,Samuel,nebo Denis?Nevím,nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...