Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
FjAhoj holky, chtela bych vědět vas názor na tyto jmena pro chlapečka, všechny se mi moc líbi a nemuzu si vybrat, budu rada kdyz napise co si myslite, k prijmeni se hodí vsechny.. Dalibor, Erik, Raymund, Jakub, Sebastian, Fabián, Maxmilian, Samuel, Damian…děkuji za prispevky… ![]()
Tak za mě:
Dalibor-super, dala bych, originální, tvárné@gabka20 píše:
Ahoj holky, chtela bych vědět vas názor na tyto jmena pro chlapečka, všechny se mi moc líbi a nemuzu si vybrat, budu rada kdyz napise co si myslite, k prijmeni se hodí vsechny…:mrgreen: Dalibor, Erik, Raymund, Jakub, Sebastian, Fabián, Maxmilian, Samuel, Damian…děkuji za prispevky…
Příspěvek upraven 03.12.12 v 16:30
Damiana, Erika bych nedala - jak ho budes zdrobnovat?
Maxmilian se mi moc libi ale talezi jake mate prijmeni aby to nebylo dlouhy
Samuel a Sebastian - my prijdou podobne stejne tak jako Simon (bez hacku) jsou to hezka jmena
Fabian a Raymund - v CR hodne neobvykly
Fabian -Fabik, Fabinek, Fabianek, Fabicek..:) Nebo mate uplne jiné návrhy jmen…nechci Tobiáš, Matyáš atd…toho je ted moooc…
Jmena na me pusobi dost podobne jako to zhodnotila Elanaa, akorat ten Damian se mi docela libi a klidne bych dala, takze za me: pokud je prijmeni typicky ceske, dala bych Dalibora, pokud nezvykle ci cizi, dala bych Damiana ![]()
Jakub, Sebastian a Samuel jsou jmena moc hezka, ale dnes uz moc vsedni, to bych pro dite nechtela…
@alli_li píše:
Damiana, Erika bych nedala - jak ho budes zdrobnovat?
Maxmilian se mi moc libi ale talezi jake mate prijmeni aby to nebylo dlouhy
Samuel a Sebastian - my prijdou podobne stejne tak jako Simon (bez hacku) jsou to hezka jmena
Fabian a Raymund - v CR hodne neobvykly
Já bych dala právě toho Erika
Erik, Rik, Riky, Riku, Rikýsku, Riko, Eričku.. zdrobnělin je milion ![]()
@Kallkapa píše:
Já bych dala právě toho ErikaErik, Rik, Riky, Riku, Rikýsku, Riko, Eričku.. zdrobnělin je milion
No vidis - me napadl jen ten Ericek ![]()
@Kallkapa píše:
Já bych dala právě toho ErikaErik, Rik, Riky, Riku, Rikýsku, Riko, Eričku.. zdrobnělin je milion
to už je spíš Richard ne??
@Eugiinka píše:
Richard? Richardovi jsem Riku nebo Riky nikdy neřekla. Je to přímo část jména Erik. Richardovi říkám když už tak „Ričí“..
@Eugiinka píše:
To je fuk ne? Nika taky může být Veronika, Monika, Anika a Nikola ![]()
Nebo Týnka - Kristýna nebo Martina, tak proč ne Riky jak Richard tak Erik ![]()
My máme doma Damiana…říkáme mu Dami, Damiánku, Damčo, moje mamka mu říká Damoušku, ze začátku někteří kroutili hlavou, ale už si zvykli a řekla bych, že už se jim i začíná jméno líbit, takže je to o zvyku.. za mě určitě Damian:) ![]()