Jméno pro chlapečka k přijmení Šubrt

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
3.12.12 22:02

Děkuji všem za prispevky, vidím že damianek má úspěch, co říkáte na jména pro holčičku : adriana, klaudie, erin, julie, isabella, rebeka, :srdce: ariana, dvě jména se mi taky hrozne libi, máme to už v rodině tak jsme na dve jména zvyklý…sofie ella např..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
3.12.12 23:55

@gabka20 já osobně jsem na cizí jména, ale už né na dvě, ale nic proti tomu nemám, ale myslím že stačí jedno..Ještě nevíš co čekáte? Mě se líbí Klaudie, Laura, Sofie, Ella, Ema. Mám kamarádku Julii takže to se mi taky líbí..Erin-budeš říkat Eri, to už bych nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
4.12.12 06:17

@gabka20 erin je dcera me irske kamaradky, takze se mi libi, ale v cechach by me nenapalo. Jinak julie je naaaaadherene jmeno. Julinka, k tomu neni co dodat :srdce:

• Citovat
  • Upravit
aňulinek
4.12.12 06:21

Holky a zkuste poradit i u me :) cekame chlapecka a prijmeni bude Kočan. Starsi sestricka je anik cili anicka, napadavas neco hezkeho?

• Citovat
  • Upravit
844
4.12.12 12:24

Co treba Marek, Filip, Radim, dala bych neco bez diakritiky kdyz ji mate v prijmeni…
my budeme mit Julinku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
4.12.12 12:29

Ke každému jménu najdeš něco - nebo někdo něco. Max je časté jméno pro psa, Julča se říká holčičím intim partiím, Damián je posedlý chlapeček ze Satan přichází. To si nevybereš. Asi jako když Homer a Marge vybírali jména - Emil=debil + dalších pár asociací, nakonec - A co Bart? Bart? Sart, part… Bart je čistej :lol:.

• Citovat
  • Upravit
34
4.12.12 17:48

Jo Filip Kočan je hezké…nebo Vojtíšek, Adamek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.12.12 17:51

Bart jako Bartoloměj? To bych mu nemohla jinak Barte, Barliku uz se mi nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
4.12.12 18:05

Marek je pekny, adamek taky…ty brdo, neni to jen tak..i ten marek se mi libi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31379
4.12.12 20:12

Adámků jsou mraky, Marek je přece jen míň dávaný…to jako kdybys už fakt nevěděla, ke kterému se třeba přiklonit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
4.12.12 21:00

@elanaa jojo presne radeji ke jmenu, co ho nebude mit 5 spoluzaku :palec:

• Citovat
  • Upravit
34
4.12.12 21:27

A co Daniel - dan, danecek, daňul, danisek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
22.3.13 17:22

To je jako u nas :lol: taky resime jmeno pro chlapecka.Ja chtela Tobiáše a pritel po sobě Jakuba.Tak dame asi toho Jakuba, příjmení mame opravdu ceske :mrgreen: U Tebe jsem pro Adama nebo Jana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.3.13 17:24

Ahoj tak to mame podobne. ja jsem v 37 t. t. a uz mame finalni vyber. Cele tehot. jsem propagovala jmeno Matyas ovsem zjistila jsem ze jich je statisice. Takze se ted rozhodujeme mezi Filipem a nebo Adamem. Toho tedy chce spis pritel. Nejvice se mi libi jmeno LUKAS ovsem to je muj bratr tak ja nevim. Mozna se rozmyslim, az pri porodnich bolestech :jazyk: nebo ja uz fakt nevim. Musis mit vubec jmeno hned pri porodu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.3.13 17:25

Jak se jmenují chlapi s tímto příjmením u přítele v rodině?

Asi to jednoduché = Jan.
Adam Pšondr - tluče se mi M a P
David Pšondr - tluče se mi D a P
Jakub Pšondr - tluče se mi B a P - jsou si podobné
Ondřej Pšondr - v jednom Ř, v druhém Š…to mi tak nějak nesedí
asi nejlepší je ten Jan :palec:

Ale mě osobně by se mi více líbolo delší jméno = Jaroslav, Miroslav…a tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze