Jméno pro chlapečka k přijmení Šubrt

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7602
22.5.12 21:17

Hele Filip Mašek je skvělý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
22.5.12 21:22

Souhlasím s Erian - Filip je super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
22.5.12 21:22

Alexand(e)r, Dominik, Daniel :nevim: Každopádně přeji šťastný výběr ku spokojenosti na obou stranách a hlavně bezproblémový zbytek těhotenství :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
22.5.12 21:52

Kolega co má doma malého Kristiánka mu říkají Krišpín. Abych se přiznala, tohle jméno mi nejde do pusy, zkus každý jméno zavolat desetkrát jinak, člověk pak hned ví na čem je :)

Jinak Filip Mašek je super jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.5.12 22:00
@Romy Praha píše:
Kolega co má doma malého Kristiánka mu říkají Krišpín. Abych se přiznala, tohle jméno mi nejde do pusy, zkus každý jméno zavolat desetkrát jinak, člověk pak hned ví na čem je :)Jinak Filip Mašek je super jméno :)

Ahojky, zatím toto jméno vede :) ale jen mě mrzí že mu budu říkat buď jen Filipe, nebo Filípku.V rodině chtějí spíš Denise.Přítel bojuje neustále za Samuela :lol: Je to děs vybrat jméno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
22.5.12 22:17
@patricie18 píše:
Ahojky, zatím toto jméno vede :) ale jen mě mrzí že mu budu říkat buď jen Filipe, nebo Filípku.V rodině chtějí spíš Denise.Přítel bojuje neustále za Samuela :lol: Je to děs vybrat jméno :think:

Ještě Fildˇas .Fildo.i Fido jsem slyšela.
Co třeba Ondřej Mašek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
22.5.12 22:21

my měli klučičí variantu Eliot :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
22.5.12 23:31

Kolega z práce se jmenuje Radek Mašek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
23.5.12 00:09

Ahoj,
ja mela v praci Marka, Marek Mašek se mi líbí. A známá slovenka, když mluví o svém, tak říká Filís, a když ho chce popíchnout, tak mu říká Filátko, Fidli nebo Fidlik. :lol: Já teď taky vybírám jména, ale než zdrobněliny, spíš zkouším, jak mu časem budou říkat kámoši. Pač malinký jsou jen chvíli.
Ale u nás je to asi jedno, přítel je Jindřich :roll: ale celá rodina mu říká Béďo. Jedno lepší jak druhé :mrgreen: A první manžel byl Karel, ale já mu říkala Mili (miláčku). A to se tak chytlo, že když jsem hlídala sousedovic děti a zavolala jsem na něj z obýváku do jídelny „Miliii?“ přišla odpověď „Mili je venku“. Dodnes se musím smát, když si vzpomenu na toho 7-leteho kluka, jak si u stolu zaujatě maluje a odpovídá mi, aniž by zvedl hlavu od pastelky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
23.5.12 00:42

Mě se strašně líbilo jméno pro kluka Mikuláš,ale že se syn měl narodit v listopadu tak nepřicházelo v úvahu(měl by to všechno po hromadě) tak jsem pátrala dál.Měla jsem jednu podmínku-nechtěla jsem jménokteré má každý-abych na hřišti zavolala Honzíku a půlka hřiště se mi otočila.Tak jsme vybrali jména pro kluka Maxim a pro holku Adina-My totiž nevěděli co čekáme.Jména jsme tutlali,protože jsme nechtěli poslouchat kecy,že tohle jméno je lepší a tohle by se hodilo k příjmení.To jméno vybíráme my a né oni.Když se Maxík narodil tak hlavně moje máma na mě v porodnici skoro řvala co jsme to dali za jméno a ať to ještě změníme.Byla jsem rozhodnutá k nim nejezdit když se jim to jméno nelíbí.

A každé jméno je hezké,když se hezky řekne a stejně až budou větší tak řeknou -co jste mi to dali za jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.5.12 08:28

Kamarádka má Filipa a zasádně mu říkaj Fílo :-) ono časem na svoje oslovení přijdeš, Denis mi přijde mnohe horší a ani se mi teda k vašemu příjmení nelíbí, někdo tu sice psal, že se nehodí jméno se š ale mě by se líbilo Jonáš Mašek :-) je to takové neokoukané jméno, známá ho dala synkovi, a mě přijde krásně libozvužné, když na něj volá Jonášku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
23.5.12 17:31

Jonáš Mašek jde.
Já také vybírala kde není R.
K přítelovýmu jménu by jméno končící na š nešlo Jonáš Kovář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.5.12 21:38

Určitě jsem pro Filipa, k vašemu příjmení se moc hodí… Je to nádherné jméno jak pro klučinu tak pro chlapa. :potlesk:

My máme Sebastiana, miluju to jméno. Všichni kroutili hlavou, jak mu budou říkat, ale já jsem se nedala. Říkáme mu Sebastiánku, Sebíku, Sebíčku a Sebi. :srdce:

Jinak jsou ještě hezké jména: Maxim, Samuel, Gabriel, Kristián, Tobiáš, Tadeáš,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peťula lucka
23.5.12 22:00

My máme Maxima :potlesk: také jsem uvažovala o Alexovi,ale ten Filip Mašek zní krásně

• Citovat
  • Upravit
17095
24.5.12 00:54

Holky,
neštvěte mě! Budeme mít dvojčátka, a teď konečně po dlouhé době sme našli druhé jméno. Jindřich byl jasný, bude už pátý v rodu, ale nemohli sme najít pro brášku. A před pár dny jsme přišli na Maxe. A líbí se nám oboum. A teď koukám, že je to jak s Honzíkama a Pepíkama. Jsou všude :roll:
Nevíte někdo náhodou tu stránku, kde se jména v republice dají spočítat? Jednou jsem dostala link, byla tam mapka ČR, a dali se tam vyhledat jména i příjmení v republice. A bylo to podle posledního sčítání, databáze se pravidelně aktualizuje, takže to není jen tak nějaká hloupost, ale je to fakt pravdivé. Buď to bylo od českého statistického úřadu nebo nějaké státní instituce.
Taky jsem se tam dověděla, že jedno z desíti nejčastejších jmen v ČR je NGUYEN. Mazec, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze