Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Aha, tak dočítám, jste Hudečkovi, tak to je jiná… Štěpán Hudeček, Dominik Hudeček
. Hodí se obě, snad ten Štěpán mi přijde hezčí, ale když se ti to až tak nelíbí… ale rodina zase chce…, ale je to vaše dítě… ![]()
Dala bych to, co se líbí vám, kašli na rodinu, bude to vaše dítě, to musí pochopit. ![]()
@optimistka85 píše:
Jo asi je to tak lepší, jenže my s babčou bydlíme v jednom domě, ona mě vychovala, dala vzdělání a pomáhá nám doteď a když ji vidím jak by byla štastná z toho že dáme jmeno po jejim tatovi…no je to fakt těžký! Můj do toho taky začal, že to je hezčí jak dominik tak fakt nevím :/
Tak pokud bys babičce udělala radost a jméno Štěpán se ti docela líbí, tak ho dej. Asi ani ten Dominik není pro tebe top, že? ![]()
No ze všech těch jmen se mi Dominik líbí nejvíc ale 100% taky nemá
Celkově je u mě problém vybrat pěkný jmeno pro kluka. Chtěli sme holku a tam by to bylo jednodušší ale klučina je oříšek
No ještě je sice skoro měsíc čas ale i tak…No fakt nevím ![]()
Jany dva už v rodině máme a teď to dává skoro každej druhej a já bych chtěla něco co se dává míň…
@optimistka85 píše:
Jany dva už v rodině máme a teď to dává skoro každej druhej a já bych chtěla něco co se dává míň…
A co Jáchym, je to pěkné jméno a zase tak dávané není. A Daniel, Robert, Robin, Kamil?
@laragi - Lukáš je taky dost časté.
@Bondatrova - jáchym se mi vubec teda nelíbí
Bydlíme v malé vesničce a Roberty, Robina, Daniela i Kamila tu máme a projela sem český i slovenský kalendář a nic mě neupoutalo, až ten Dominik. Kromě nich se mě líbí klasika Petr a Martin ale ty už v rodině máme ![]()
@optimistka85 píše:
@laragi - Lukáš je taky dost časté.
@Bondatrova - jáchym se mi vubec teda nelíbíBydlíme v malé vesničce a Roberty, Robina, Daniela i Kamila tu máme a projela sem český i slovenský kalendář a nic mě neupoutalo, až ten Dominik. Kromě nich se mě líbí klasika Petr a Martin ale ty už v rodině máme
A co třeba Lubomír, František, Otakar?
@optimistka85 Dominik i Štěpán k příjmení jde super..a co třeba Šimon, David nebo Adam? Jinak taky máme pro případného chlapečka vybrané jméno Dominik (plánujeme další mimi tak za dva roky)..je to super jméno ![]()
@dasik24 píše:
Já bych měla rodit v září. A když to bude kluk tak bude Tobiášek. Tobiáš Šubrt?
A co Tobias Šubrt?
@dasik24 píše:
Já bych měla rodit v září. A když to bude kluk tak bude Tobiášek. Tobiáš Šubrt?
No, to se blbě vyslouvuje.. To spíš Tobias Šubrt či..
Nikola Šubrt
Adrian Šubrt
Artur Šubrt
Branislav Šubrt
Ctirad Šubrt
Dalimil Šubrt
Dalibor Šubrt
Gilbert Šubrt
Hynek Šubrt
Juraj Šubrt
Julian Šubrt
Lucian Šubrt