Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Syn si zvykne. A jestli to je tvůj favorit, tak to dejte. Pak by tě to mohlo mrzet.
@travni píše:Nikola Slezák
Holky…jaké jméno se hodí k příjmení Slezak… Ondrej, Lukas, Martin nebo jiné???![]()
@travni píše:
Holky…jaké jméno se hodí k příjmení Slezak… Ondrej, Lukas, Martin nebo jiné???![]()
Mě se moc líbí Martin Slezák, nebo Šimon Slezák.
Já bych měla rodit v září. A když to bude kluk tak bude Tobiášek. Tobiáš Šubrt?
Děvčata nevím, ale tolik jmen, ze jestli me druhe dite bude kluk, tak jsem v h…protoze si asi nevyberu
![]()
@dasik24 ty dve š se spatne vyslovuji
Navrhuji Ondrej, Marek, Radim, Martin, David ![]()
Jáchym Šubrt? Pavel Šubrt? Daniel Šubrt?
Píši prostě svoje top jména, ještě se mi líbí Matyáš, ale k vašemu příjmení mi neladí.
K tomu jménu Samuel-mně to prostě evokuje salmonelózu nebo nějakýho samce
![]()
@Bondatrova - no kromě mě se Samuel nikomu nelíbí, takže mě neprošel a teď váhám jestli Dominik nebo Štěpán. První se líbí hodně mě i manželovi ale doma všichni chtějí že po pradědovi štěpán, tak já nevím :/ Je to hrozný rozhodování- udělat radost rodině nebo si to udělat po svém?!
@optimistka85 Do výběru jména máme právo mluvit akorát my s manželem. Rodině buď oznamuji náš výběr, nebo maximálně konzultuji, pokud jsem chtěla vědět, jak jim zní jméno s příjmením.
Jo asi je to tak lepší, jenže my s babčou bydlíme v jednom domě, ona mě vychovala, dala vzdělání a pomáhá nám doteď a když ji vidím jak by byla štastná z toho že dáme jmeno po jejim tatovi…no je to fakt těžký! Můj do toho taky začal, že to je hezčí jak dominik tak fakt nevím :/