Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Veronikq
.. A co by se líbilo tobě? Mě osobně se Boris moc nelíbí.
@Veronikq ano, věděla jsem to dopředu, byla jsem 2× / s oběma holkama
na odběru plodové vody. Ale i tak jsem musela mít ve formuláři obě jména.
@NikysekR Niky covece už ani nevim líbi se mi Daniel ale na to mi chlap řekl že jednoho k smrti nesnáší a že si ho představí
pak pak se mi líbil Samuel na to sem slyšela že to byl jezevčík jeho babičky atd
na všechno má odpověď ![]()
@Veronikq Jojo, to úplně chápu. Ale nemůžeš si pod jménem vždycky představit někoho nebo něco, co tě odradí, to bys pak měla miminko beze jména
. Já taky nemám ráda Patrika Rytmuse Vrbovského, lépe řečeno ho nesnáším
, ale jméno Patrik se mi líbilo hrozně moc už od malička a když mi ho přítel schválil, nebylo co řešit. Mimochodem, Daniel je krásný jméno
.
Ale abych tě uklidnila, my nebyli zase schopní vymyslet jméno pro holčičku, takže ještě že nám od začátku doktoři slibovali kluka. Chlapovi se nic nelíbilo totiž.. ![]()
@NikysekR Niky máš pravdu ale ani já si nedovedu představit kdybych měla svoji milované dcerusce říkat jménem které mi přípone osobu co mi ublížila a to Moniku
i když se mi to jméno líbi líbilo vidím xicht te svině a je mi to nepříjemné…
takže sem sklonila hlavu a Dana opustila ![]()
@Veronikq Jasně, že ti to nemůže být zase moc protivný, to dá rozum. Ale myslela jsem tím, že si pod každým jménem přestavíš pokaždé někoho. A koukám, že jsi už v 35tt, to byste to už měli opravdu vymyslet
. My měli jasno hned od začátku a jak nám ve 12tt potvrdili chlapečka, tak tuplem
.
No a co třeba ještě David, Šimon, Michal, Honzík nebo něco z těch co už jsem psala?
. Ten Filípek je taky fajn, a to už tady jedna paní taky psala. Já kdybych čekala druhé a měla bych mít kluka tak asi taky nevím
.
@NikysekR Víš on už má jasno a to Boris já jen pořád tapam a navrhuji a Robert mi to zavrhuje
takže si myslím že to bude Borisek ale zkusím mu navrhnout další
třeba Hynka a ostatní návrhy ![]()
@Veronikq Ono ve finále je každé jméno hezké když se hezky řekne
. Mě se jen vždycky když slyším jméno Boris, vybaví seriál Ulice, tam jsou hned dva
.
@NikysekR Jo tak toho Borise mladého ráda nemám
toho starého neznam ulici sem začala hltat až co jsem tehotna a to cca od 9"tt to jsem šla na nesxhopenku skrz krvácení ale taky jsem to řešila i s chlapem ale Robert je taaaak zaprisahlej a rohodlej že to bude Borisek a tečka
potřebuju nějaký TOP jméno co ho přesvědči s ![]()
@Veronikq A co teda jméno Robert po taťkovi? To by ho neobměkčilo nebo se nelíbí tobě? Můj přítel je Petr a ten hned na začátku řekl, že Petr to teda rozhodně nebude, že nechce být ten „starej Petr“. Takže jsem navrhla Patrika, což je hodně podobný a navíc můj favorit odjakživa a bylo
.
@NikysekR Tak to nechce ani slyšet
samo že sem zkoušela malého Robiska ale vůbec
a ani mě se moc nelíbí takové to masírování ega i když souhlasila bych radši jak Boris ![]()
Ahj nečetla jsem ale mám kluky dvojčata a dali jsme jména po otci a dědovi Michal-Vilém. Viliho jsem se dost zdráhala je malinko neobvyklejší ale teď jsem moc ráda, strašně se mi nakonec oblíbilo. Říkáme Vilíku, Vildo, Vilásku, Vili, Vilémě, Vilemíne, Vilemku… Každopádně ať už dáte cokoliv, bude se tobě i chlapovi líbit až se prcek narodí tak k němu prostě přiroste a ani tě nenapadne, že by to mělo kdy být jinak ![]()