Jméno pro chlapečka k přijmení Šubrt

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
25.8.13 22:39

@Zvědavica Pane jo moc díky tohle mě naprosto dostalo :* máš pravdu… bude náš :srdce: a jména jsou pěkná jak Míša tak Vilik :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
25.8.13 22:39

@Veronikq Tak to ti holka už asi neporadím :). Ale co, hlavní je, aby byl chlapeček zdravý a třeba se pro jméno rozhodnete až v porodnici. Třeba se k němu Boris, až ho uvidíte, nebude vůbec hodit. Nebo naopak - bude to jasnej Borisek :hug:. Anebo to bude holčička :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.8.13 22:42

@NikysekR Niky to by bylo :palec: sice by ta malá prdelka měla vše modré i postylku ale bylo by to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
25.8.13 22:47

@Veronikq Jojo, já taky měla všechno nachystaný pro kloučka, ale nám to teda vyšlo a kluka máme :D. Teď 14.září. budeme slavit jeho první narozeninky :hug:.. Tak moc držím palečky a doufám, že nám potom ukážeš fotečku miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.8.13 22:50

@NikysekR napíšu co a jak ohledně jména :mrgreen: a moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Libuše M.
25.8.13 22:50

Tak to jsem zvědavá na jméno, nakonec :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
2605
25.8.13 22:54

@Libuše M. Libusko já taky já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Libuše M.
25.8.13 22:56

@Veronikq Verunko, vše dobře dopadne a vše se vyřeší…všechny problémy, které se zdají neřešitelné se najednou hned vyřeší… vlastní zkušenost…

• Citovat
  • Upravit
2760
25.8.13 23:02

Máme doma Robinka a jsem z toho jména pořád nadšená :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.13 09:03

Mně by se k této kombinaci líbil Petr :-) Prostě ty dvě P dobře působí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.8.13 09:06

Ahoj,

jediný jméno na kterém jsme se s přítelem shodli, když to bude kluk je Oliver :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
26.8.13 22:57

@Veronikq mám úplně stejný problém jako ty, akorát že už čekám druhého kloučka. První je Viktorek a teď se s přítelem vůbec nemůžeme shodnout. Ja chci Mikoláše nebo Patrika a on Karla nebo Josefa :roll: příjmení začíná na M. Ale po přečtení teto diskusi se mi líbí i Hynek, ale přijde mi že nemá moc obměn (napadá mě jen Hyneček). Vilém je docela fajn, ale jak bych pak na ně na hřišti volala? Viky, Vily domů?
No není to žádná sranda vybrat jméno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
27.8.13 15:17
@Anet11 píše:
@Veronikq mám úplně stejný problém jako ty, akorát že už čekám druhého kloučka. První je Viktorek a teď se s přítelem vůbec nemůžeme shodnout. Ja chci Mikoláše nebo Patrika a on Karla nebo Josefa :roll: příjmení začíná na M. Ale po přečtení teto diskusi se mi líbí i Hynek, ale přijde mi že nemá moc obměn (napadá mě jen Hyneček). Vilém je docela fajn, ale jak bych pak na ně na hřišti volala? Viky, Vily domů?
No není to žádná sranda vybrat jméno!

Já mám doma (Prvorozeného) Hynka a (druhorozeného) Viléma. Upřímně řečeno jméno Hynek opravdu nemá moc různých pojmenování.. Nějčastěji říkám Hynečku, když zlobí tak Hynku a puřímně řečeno, když mu někteří na pískovišti začali říkat Hynďo, brr málem jsem se z toho osypala.. pojmenování Hynďa mě před narozením Hynečka vůbec nenapadlo :think: a upříně řečeno se mi nelíbí ani trošku, ale i tak jsem moc ráda, že máme jméno Hynek. Někde (už nevím kde) jsem si přečetla, že jméno Hynek má výzam : Vládce domu. :mrgreen:
No a Vilíčka oslovujeme Vilíku, když zlobí a dělá blbiny, ale častěji mu říkáme Vilíčku, je to přeci jen ještě miminko. ;-) V budoucnu mu budu říkat Vilíku.. :) a na tom pískovišti Vilíku, Vili.. atd.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
27.8.13 18:03

Ani nevím proč, vždy se mi líbila jména obyč, krátká a bez háčků a tak. Např. Hynek, Filip, Petr, Adam, Marek…Já mám Filipa, protože muž je František, tak aby měli stejné iniciály. :srdce: Kdysi jsem četla esej od Ivanky Deváté, jak chtěla svým synům dát chlapská jména, tak je pojmenovala Marek a Adam. Najednou zjistila že má doma chlapečkyMarušku a Andulku :dance:

• Citovat
  • Upravit
22
27.8.13 18:25

Asi bych byt Tebou volila jmeno bez „R“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat