Jméno pro chlapečka k přijmení Šubrt

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8142
20.9.13 15:31

@Anejdana Já chtěla Viléma, ale s tím přítel nesouhlasil, tak navrhl toho Williama. K příjmení by to i šlo, ale nějak nevím, jestli jméno William nezní tady v ČR divně…Říkat mu Willi by se mi ale líbilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anejdana
20.9.13 15:33

@Levandulina český nečeský já bych ho dala :) kdyby ho neměla moje kamarádka se kterou trávím hodně času tak máme místo Dominika Williama :lol: říkáme mu Vilíku, Vily, Vildo.. Takže si stejně každý myslí, je to právě Vilém. Ale William je prostě hezčí! :lol: ;)

• Citovat
  • Upravit
Ellisse
20.9.13 17:02
@Anejdana píše:
@Levandulina český nečeský já bych ho dala :) kdyby ho neměla moje kamarádka se kterou trávím hodně času tak máme místo Dominika Williama :lol: říkáme mu Vilíku, Vily, Vildo.. Takže si stejně každý myslí, je to právě Vilém. Ale William je prostě hezčí! :lol: ;)

Ale William je prostě hezčí! :palec: :palec: :palec:
Já znám Williama a dom. podoby: Will, Willoušek, Willy,… tak mu říkám. :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
156
20.9.13 17:07

Mně se moc líbí Matyáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
20.9.13 18:27
@Anejdana
@Ellisse píše:
Ale William je prostě hezčí! :palec: :palec: :palec:
Já znám Williama a dom. podoby: Will, Willoušek, Willy,… tak mu říkám. :) :srdce:

No, jestli mi tohle budete říkat, tak to snad fakt nakonec bude William… :lol: A doma bude konečně klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
20.9.13 22:28
@Levandulina píše:
U nás se teď mluví o jméně Max (já) a William (přítel) 8o

Když to dáte dohromady, nezní to špatně. ;) William Max :palec:
Však se jistě nějak dohodnete. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anejdana
21.9.13 08:16
@Levandulina píše:
@AnejdanaNo, jestli mi tohle budete říkat, tak to snad fakt nakonec bude William… :lol: A doma bude konečně klid :mrgreen:

Já být vámi tak dám určitě Williama :-) můj druhý syn se tak bude určitě jmenovat :D :palec:

• Citovat
  • Upravit
Ellisse
21.9.13 09:52
@Anejdana píše:
Já být vámi tak dám určitě Williama :-) můj druhý syn se tak bude určitě jmenovat :D :palec:

Vždy jsem si přála Williama, ale k našemu přijmení se nehodí. :( :,( :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
21.9.13 10:34

Ja mam kamarada a ten neni William ale Viliem :-) Je to krasne jmeno, chtela jsem ho, ale pritelem bylo zamitnuto… :-/ Stejne mame nakonec holcicku.

• Citovat
  • Upravit
Ellisse
21.9.13 12:16
@Sandra752 píše:
Ja mam kamarada a ten neni William ale Viliem :-) Je to krasne jmeno, chtela jsem ho, ale pritelem bylo zamitnuto… :-/ Stejne mame nakonec holcicku.

Jak se holčička jmenuje? :)

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
21.9.13 15:16

Holčička měla být NINA :,( Ale nechali jsme si to rozmluvit… a děsně nás to mrzí..nakonec máme Natálku..

• Citovat
  • Upravit
Ellisse
21.9.13 17:58
@Sandra752 píše:
Holčička měla být NINA :,( Ale nechali jsme si to rozmluvit… a děsně nás to mrzí..nakonec máme Natálku..

Natálka je moc pěkné jméno.

:)
  • Citovat
  • Upravit
Pávluše m
21.9.13 18:02
@Sandra752 píše:

My jsme si jména nenechali rozmluvit. Doma máme Matyáška :srdce:, Štěpánka :srdce:, Filípka :srdce:, Amálku :srdce: a Lilinku. :srdce:

Kdyby jsme ještě v budoucnu měli mimi, tak holčička bude Ela a u chlapečka nevíme. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anna766
22.9.13 14:23
To je dětiček, máte můj obdiv. :palec: :kytka: Já mám Filípka.
@m311 píše:
Když to dáte dohromady, nezní to špatně. ;) William Max :palec:
Však se jistě nějak dohodnete. :lol:

William max není špatný. :think:

• Citovat
  • Upravit
1227
28.9.13 22:40

Holky, jak se vám líbí jméno Henryk? Náš první je Viktor, tak chceme pro druhé taky nějaké ne až tak časté jmeno. Henryků je v ČR kolem dvou set.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze