Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anejdana Já chtěla Viléma, ale s tím přítel nesouhlasil, tak navrhl toho Williama. K příjmení by to i šlo, ale nějak nevím, jestli jméno William nezní tady v ČR divně…Říkat mu Willi by se mi ale líbilo ![]()
@Levandulina český nečeský já bych ho dala
kdyby ho neměla moje kamarádka se kterou trávím hodně času tak máme místo Dominika Williama
říkáme mu Vilíku, Vily, Vildo.. Takže si stejně každý myslí, je to právě Vilém. Ale William je prostě hezčí!
![]()
@Anejdana píše:
@Levandulina český nečeský já bych ho dalakdyby ho neměla moje kamarádka se kterou trávím hodně času tak máme místo Dominika Williama
říkáme mu Vilíku, Vily, Vildo.. Takže si stejně každý myslí, je to právě Vilém. Ale William je prostě hezčí!
![]()
Ale William je prostě hezčí!
![]()
Já znám Williama a dom. podoby: Will, Willoušek, Willy,… tak mu říkám.
![]()
@Ellisse píše:
Ale William je prostě hezčí!![]()
![]()
Já znám Williama a dom. podoby: Will, Willoušek, Willy,… tak mu říkám.![]()
No, jestli mi tohle budete říkat, tak to snad fakt nakonec bude William…
A doma bude konečně klid ![]()
@Levandulina píše:
U nás se teď mluví o jméně Max (já) a William (přítel)
Když to dáte dohromady, nezní to špatně.
William Max ![]()
Však se jistě nějak dohodnete. ![]()
@Levandulina píše:
@AnejdanaNo, jestli mi tohle budete říkat, tak to snad fakt nakonec bude William…A doma bude konečně klid
Já být vámi tak dám určitě Williama
můj druhý syn se tak bude určitě jmenovat
![]()
@Anejdana píše:
Já být vámi tak dám určitě Williamamůj druhý syn se tak bude určitě jmenovat
![]()
Vždy jsem si přála Williama, ale k našemu přijmení se nehodí.
![]()
Ja mam kamarada a ten neni William ale Viliem
Je to krasne jmeno, chtela jsem ho, ale pritelem bylo zamitnuto… :-/ Stejne mame nakonec holcicku.
@Sandra752 píše:
Ja mam kamarada a ten neni William ale ViliemJe to krasne jmeno, chtela jsem ho, ale pritelem bylo zamitnuto… :-/ Stejne mame nakonec holcicku.
Jak se holčička jmenuje? ![]()
Holčička měla být NINA
Ale nechali jsme si to rozmluvit… a děsně nás to mrzí..nakonec máme Natálku..
@Sandra752 píše:
Holčička měla být NINAAle nechali jsme si to rozmluvit… a děsně nás to mrzí..nakonec máme Natálku..
Natálka je moc pěkné jméno.
@Sandra752 píše:
Holčička měla být NINAAle nechali jsme si to rozmluvit… a děsně nás to mrzí..nakonec máme Natálku..
My jsme si jména nenechali rozmluvit. Doma máme Matyáška
, Štěpánka
, Filípka
, Amálku
a Lilinku. ![]()
Kdyby jsme ještě v budoucnu měli mimi, tak holčička bude Ela a u chlapečka nevíme. ![]()
@m311 píše:
Když to dáte dohromady, nezní to špatně.William Max
Však se jistě nějak dohodnete.
William max není špatný. ![]()
Holky, jak se vám líbí jméno Henryk? Náš první je Viktor, tak chceme pro druhé taky nějaké ne až tak časté jmeno. Henryků je v ČR kolem dvou set.