Jméno pro chlapečka k přijmení Šubrt

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
19.9.13 11:11

Já, problém neměla, mame dvojčata kluky jedni jméno jsem rekla já druhé tatka, řekli jsme si ze souhlasíme a bylo… jinak mame kubu a vojtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
19.9.13 13:01

Mame Jachyma a uzasne to jmeno:)miluji ho cim dal tim vic:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
19.9.13 13:31
@pajuleh píše:
Mame Jachyma a uzasne to jmeno:)miluji ho cim dal tim vic:)
:potlesk: :potlesk: :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
176
19.9.13 13:49
@Levandulina píše:
Tak takhle to je i u nás. Nemůžeme se shodnout a vždy se pohádáme. Nevím, jak to dopadne, asi bude mít jména dvě. Jedno, co dám já, druhý co dá přitel… :zed:

Jo, to znám. A když dáš i na názor lidiček z rodiny, jména (dívčí ani chlapecké) bys nikdy nevyprala. :roll: Můj přítel se pořád nemohl rozloučit se jménem Richard. Tak pokud budeme mít kluka, bude to Ríša. Jej, no, takhle zdrobněle to už nezní tak tvrdě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121quika
20.9.13 08:47
@kolozubka píše:
Tak je napiš, abychom věděly, jaká nenavrhovat. :mrgreen:

Bylo by lepší, kdyby ve jméně R nebylo. Nelíbí se nám Šimon, Tomáš, Sebastian, Maxmilián, Patrik.

• Citovat
  • Upravit
31379
20.9.13 08:53
@121quika píše:
Dobrý den, obracím se na Vás s prozbou o pomoc při výběru jména pro naše třetí dítě. Doma už máme Filipa a Matyáše. Zároveň Vás chci poprosit, aby jméno bylo české, jelikož naše přijmení je typické české. Děkuji :)

třeba Štěpán, Ondřej, David, Daniel, Vít, Vilém, Tomáš, Jakub, Zbyněk, Jáchym…

doufám že jsem se nestrefila moc do těch, cos vypisovala že se Vám nelíbí-cituju z min. stránky a tak to už nad sebou nevidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.9.13 09:04
@121quika píše:
Bylo by lepší, kdyby ve jméně R nebylo. Nelíbí se nám Šimon, Tomáš, Sebastian, Maxmilián, Patrik.

Jedna kamarádka mi nedávno říkala, že před porodem svého chlapečka se při své práci setkala s jedním psychotronikem nebo numerologem - už nevím. Ten jí naopak tvrdil, že jména s „r“ jsou silná a patří silným osobnostem. A doporučil jí jakou si knížku Jméno je tvůj osud (nebo tak- musela bych se doma podívat). Člověk si to ale musí přebrat podle svého. Někdo tomu věří, jiný ne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
20.9.13 12:18

Já teda bych nikdy neřešila, zda má někdo R i ve jméně i v příjmení…jo…u kluka to zůstane na furt..ale holka se nám vdá a třeba to R tam mít nebude v příjmení… mě se Děsně líbí Šarlotka a valerie…a u klučičích jen dvě z celého kalendáře a celé knížky od Knappové a to je Vincent a Oskar ;)

• Citovat
  • Upravit
Anejdana
20.9.13 12:20
@121quika píše:
Dobrý den, obracím se na Vás s prozbou o pomoc při výběru jména pro naše třetí dítě. Doma už máme Filipa a Matyáše. Zároveň Vás chci poprosit, aby jméno bylo české, jelikož naše přijmení je typické české. Děkuji :)

Já chtěla Štěpána ale ten mi byl zamítnut, že by se mu to blbě vyslovovalo 8o co třeba Domninik? My ho máme a je to krásné jméno :)

• Citovat
  • Upravit
Ellisse
20.9.13 14:14

Tobiáš, Štěpán, Ondřej, Tadeáš, Jáchym, Jonáš,… jmen je. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12272
20.9.13 14:15
@121quika píše:

Mě se třeba líbí Kilián, Jonathan, Daniel, Adam, Lukáš. Mě třeba osobně se nelíbí, když jméno a příjmení mají stejný počet slabik, ale naopak různý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellisse
20.9.13 14:18
@kolozubka píše:
Mě se třeba líbí Kilián, Jonathan, Daniel, Adam, Lukáš. Mě třeba osobně se nelíbí, když jméno a příjmení mají stejný počet slabik, ale naopak různý.

:srdce: Kalián je nádherné jméno!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
878
20.9.13 15:21

My máme doma Hynka a Viléma :palec: (Hynečka a Vilíčka :palec: ).

Potom se mi ještě líbí jména: Antonín, František, Jiří, Josef, Čeňek, Petr, Erik. :palec: Antonie, Hana, Helena, Elena, Miloslava, Zoe, Žaneta, Sofie, Anna. :palec:
A ještě mě napadlo u holčičky se mi líbilo spojení jmen Sofie a Anna.. (Sofie Anna a Anna Sofie) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
20.9.13 15:22

U nás se teď mluví o jméně Max (já) a William (přítel) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anejdana
20.9.13 15:24
@Levandulina píše: