Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A me se zase libi stejne zacinajici, takze ja bych dala Petr nebo Patrik
Za mě Adam nebo David. Ondřej Pšondr je na mě moc tvrdé a u Jakub Pšondr se mi tluče B a P.
No hlavně ať nakonec dobře vyberete ![]()
A co Antonin, nebo Theodor…ja miluji jmeno Vincent a doma mame Jachyma:)
@Lenka512
tak za me urcite David ![]()
jinak resim neco podobneho ![]()
prijmeni nam zacina na „N“ takze hodne jmen nepripada v uvahu…ale favorila rozhodne nemam…libi se mi tomas, lukas, adam, krystof…ale nic neni to prave…navic adam a krystof nejsou moc variabilni a to ja bych rada, aby slo z toho jmena delat ruzne tvary…a pritel prisel s tim ze se mu libi Erik…a z toho tedy take nejsem nejak moc nadsena…takze vubec nevim…cas sice jeste mame, ale nejsme vzati, tak to musime resit trosku driv, nez az u porodu…
@Vend jo a ještě rada:
Až si vybereš nějaké jméno, běž ven a alepoň třikrát ho nahlas zakřič!
Uvidíš, jak ti to bude znít, jek se ti to bude vyslovovat a pak si vybereš
![]()
@rapatz píše:
Ahoj tak to mame podobne. ja jsem v 37 t. t. a uz mame finalni vyber. Cele tehot. jsem propagovala jmeno Matyas ovsem zjistila jsem ze jich je statisice. Takze se ted rozhodujeme mezi Filipem a nebo Adamem. Toho tedy chce spis pritel. Nejvice se mi libi jmeno LUKAS ovsem to je muj bratr tak ja nevim. Mozna se rozmyslim, az pri porodnich bolestechnebo ja uz fakt nevim. Musis mit vubec jmeno hned pri porodu???
Je nad tím jsem nikdy nepřemýšlela jestli musí být jméno hned vymyšlené. Ale asi ano, ne? Jinak pokud nebudete mít papír z matriky, že bude mít příjmení po příteli, tak má automaticky po tobě. To já nechtěla, tak jsme už v 7 měsíci byli na matrice si to vyřídit.
Ahoj i my máme v příjmení Š i R a dali jsme jméno Oliver
K příjmení Šubrt by sse mi líbil Kristián nedo Damián!
Máme doma Antonína, teď čekáme druhé, ještě nevíme, co to bude, ale pokud zase kluk, tak chci jednoznačně Ondřeje ![]()
Ahoj nějaký tip na jméno pro kluka k příjmeni Míčola??
přítel si přeje Borise
Boris Mičola jméno je tvrdé ale prijmeni docela měkké ![]()
Kombinace Boris Mičola mi nijak zvlášť nevadí. Ale Borise se mi nelíbí.
Pro mě je to příjmení, ke kterému jde skoro každé jméno.
@Veronikq píše:
Ahoj nějaký tip na jméno pro kluka k příjmeni Míčola??
přítel si přeje BoriseBoris Mičola jméno je tvrdé ale prijmeni docela měkké
My máme Hynka a Viléma.
Co třeba jedno z těchto jmen? ![]()
Nejhorší je že mám tvrdohlaveho chlapa
ondru mi nedovolí to je můj ex přítel a a Marecka v rodině máme :/ a co se týče Borise ze začátku mi to nešlo ani vyslovit teď se mi docela líbi ještě přítel má v rukávu Benefit nebo Richarda ![]()