Jméno pro chlapečka k přijmení Šubrt

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
552
10.6.10 12:13

Pavla23: no já znám až moc Šubrtů. Můj přítel je Ondřej, jeho brácha Vojta a znám jich ještě moc moc, ale jaké jméno dát tomu mrněti fakt netušim. Já Daniela moc nechci, nelíbí se mi významově, ale ten Damiánek je pěkné jméno. Ale třeba za pár dní to zase změním a bude to úplně něco jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
10.6.10 12:18

xami:tak MAxim Šubrt zní taky dobře takový krátký :-)No to si myslím že se to ještě změní :-) my jsme třeba pro kluka nevěděli vůbec a jelikož jsem rodila dřív tak jsme to museli na rychlo rozhodnout v nemocnici takže jsme se shodli na Maximkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.6.10 12:31

Já měla pro kluka Matyáše, Kristiána, Samuela, Tobiáše nebo třeba Natana. Nej byl Matýsek, ale přítel pořád, že se mu to moc nelíbí. Vybral Leonarda, to zas já moc nevím, nevím… :think: Dohodnout se je někdy dost těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.6.10 12:38

Leonard byl taky nas favorit :lol:
ja bych chtela zachariase, ale ten neprosel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
10.6.10 12:43

krasny je Michal Šubrt :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
10.6.10 12:56
Pavla23 píše:
xami:tak MAxim Šubrt zní taky dobře takový krátký :-)No to si myslím že se to ještě změní :-) my jsme třeba pro kluka nevěděli vůbec a jelikož jsem rodila dřív tak jsme to museli na rychlo rozhodnout v nemocnici takže jsme se shodli na Maximkovi :)

Pájo a můžu se zeptat,jak Maximkovi ještě jinak říkáte?Jestli budeme mít kluka,tak to dáme na 100%,líbí se to jak mě,tak přítelovi a hafani a časák mi vůbec nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
10.6.10 13:02

Původně jsem chtěla napsat,že ten Daniel Šubrt mi zní hezky,ale koukám,že píšeš ,že ho moc nechceš…

A pak ještě o pár přízpěvků níž píše babčamk Michal Šubrt - to je taky moooc hezký:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.6.10 13:05

Ahojky,taky cekame kluka a taky mame v prijmeni R a Č a jeste carku.Takze ja chtela k tomu jmeno bez r a bez hacku a carek.Takze my budem mit Damianka(kratce),i proto,ze starsi bracha je Sebastianek.
Jmena co tu padly se mi libi,nejvic Maxmilian,Maxim,a pak ten nas Damianek :lol: .
Syn chtel teda,aby bratricek byl Jonáš,a ac se mi to libi,vyradili jsme prave kvuli carce a hacku,a taky jsem to chtela trochu poladit k jmenu sourozence(takze nejlepe opravdu vychazel Maxmilian a Damian)
Uf.jesteze ja uz to mam rozhodnuto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
10.6.10 13:07

Chtěli by jsme spíše trochu neobvyké jméno a méně časté…
Vedaniga: ty jména co jsi vypsala jsou snad všechna co jsem chtěla dříve, ale je jich ted všude strašně moc až na toho Natana, ale to se mi zase nechce mu říkat Naty jak holce :-? . Jsme trošku vybíravý na jméno :lol:
Any: tak to bud rída, že máš vybráno… my s tím bojujeme. Na holčičku by to bylo jednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
10.6.10 13:29

Xaminka - z těch tvých jmen se mi nejvíc líbí k vašemu příjmení Kristián :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
10.6.10 13:37
xaminka píše:
Pavla23: no já znám až moc Šubrtů. Můj přítel je Ondřej, jeho brácha Vojta a znám jich ještě moc moc, ale jaké jméno dát tomu mrněti fakt netušim. Já Daniela moc nechci, nelíbí se mi významově, ale ten Damiánek je pěkné jméno. Ale třeba za pár dní to zase změním a bude to úplně něco jiného :lol:

myslis ten vyznam „Bůh je můj soudce“ ?
na wikipedii k tomu je jeste tohle a to mi prijde hezke : Ve Starém zákoně je Daniel židovským mladíkem, obdařeným výjimečnou moudrostí a schopností vykládat sny. Daniel (také „Danel“) je však znám již z předžidovské literatury jako velmi moudrý muž, o němž kolovaly různé příběhy
A jinak jsem mela knihu Jmeno je vas osud (nebo tak nejak) a ta byla super, vzdycky mi to na vsechny sedelo a Daniel tam taky nevysel tak spatne .
No jo, se holt biju za to jmeno co jsme nacmarali na papir v rychlosti par dni pred sekci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
10.6.10 13:43

Mně by se líbil Kristián Šubrt nebo Karel Šubrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
10.6.10 13:43

zuzka: mě se to jméno líbí dost, ale ne prostě významově ani příteli ne, takže to neprojde. Už jsem z těch jmen vyřízená, je jich někam moc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.6.10 13:44

Jo, jo. Hlavně Matyášů je hodně. Mě se docela líbí Kristián Šubrt nebo Damian Šubrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
10.6.10 13:46

Ahoj! Já tohle píšu asi do všech diskuzí o jménech :oops: Ale mě se moc líbí jméno Sebastián :kytka: (Mám doma Matyáše, jméno Sebastián jsem slyšela ve filmu Líbáš jako Bůh a zalíbilo se mi) :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence