Jaké jméno byste dítěti nikdy nedaly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
3.5.15 19:12

@pe-terka přečti si můj koment, taky mi to naskočilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.5.15 19:15
@pe-terka píše: :mrgreen: :mrgreen: Nevím proč, ale k Marcelovi mi hned naskočil Kamil :). To je dvojka :palec:Příspěvek upraven 03.05.15 v 19:11

No Kamil to je taky děs. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.5.15 19:16

Klukovi - Tadeáš, Tobiáš, Jarmil, Denis. Holce - Vanessa, takové ty moderní no, nelíbí se mi..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.5.15 19:17
@Krrysa píše:
@pe-terka přečti si můj koment, taky mi to naskočilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já vím :lol:. Když se můj příspěvek odeslal, dočetla jsem se. :lol: Holt sdílená myšlenka :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
3.5.15 19:17

Kamila s Marcelem má sestřenice, já bych nedala Boženu, Růženu, Karla, Lojzu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
3.5.15 19:20
@Crystal87 píše:
Moje sestřenka se měla jmenovat Klotylda taky děsný :roll: :mrgreen:

Moje babicka je Clotilda :mrgreen: -jedina v ČR, letos ji bude 90 a nikdo v rodine se nechysta jmeno nekomu dat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
3.5.15 19:21

Ema, Eva, Iva, Tereza, Filip, Jakub, Jan, Petr, Linda, Jana, Lenka, Milada, Milan, Adolf, Miroslav, Marcel, Luboš, Alex, Max a další a další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
3.5.15 19:23

Holky, nam se ted hodne libi Jolanka :kytka:,ale vsichni se toho desi, ze je to typicke ciganske jmeno…co myslite :think:?znam jenom Jolanu Voldanovou. dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
3.5.15 19:23

Nenávidím jméno Dominika… jinak mě snad nic nenapadá. Staročeská jména mám ráda :-) Nešla jsem ve vlně moderních jmen a ani bych takovou Emičku, Natálku nebo Karolínku nechtěla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
3.5.15 19:24

Nemám ráda Vanessy, Sabinky a zástupy Natálek, Nelinek, z klučičích Kristián, Samuel, Daniel a další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
3.5.15 19:24

@Teladradora Moje vedoucí se jmenuje Jolana :lol: A nepříjde mi to romský. Mě spíš udivuje, jak každý dává Vanesu - to je podle mě romský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
3.5.15 19:25

Já nesnáším Vlasta, Míša, Míla- bezpohlavní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.5.15 19:27

Jinak já nemusí ta hodně stará až archaická jména, s výjimkou Antonína, ten mi nevadí. Slavové, –míři a pod. Pak se mi nelíbí Denis, Kamil, Marcel, Karel, Luděk, Dušan, Miloš, Milan…A moderní Kevin, Kristián a tak.
U holčičích mám podobná kritéria, Aloisie, Albíny, Andělky, Cecílie.. Nelíbí se mi ani Jany, Petry, Martiny…Lucie se mi líbí, vnímám ji nadčasově. A z moderních nemusím Vanessu, Valentýnu a podobně…No a pak „hitovky“ telenovel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
3.5.15 19:28

Já bych nedala holčičce Arabela, Vanesa, Stanislava, Aglaja, Hálka, Růžena (kvůli Růže 8o), Analiesa (zní jak analýza). Klukovi Denis, Kevin, Monty, Jarmil (u nás nadávka), Bob (přímo takhle).

• Citovat
  • Upravit
3311
3.5.15 19:30

K nam na urad chodil chlap a jmenoval se Narcis Cesnek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat