Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
asi máš recht… jako třeba ta Ema se mi taky líbí, ale na mě je to už moc „exotický“
já bych radeji právě něco běžnějšího… ![]()
Ja vybirala takove jmeno pro dceru, ktere je v kalendari a neni moc casto pouzivane…takze mam doma Evelinu…
@Kapřík90 píše:
tak to se mi moc nelíbí kelly family byla skupina tak aby se jí ve škole nesmáli jsou sice i horší jména co se mi nelíbí ale je to s prominutím jak na psa ale je to jen můj názor
Myslím, že současné děti o nějaké KF kapele nemaj ani tucha:-)
To jo, to byste museli dítě pojmenovat gangnam style nabo jak se ta příšernost jmenuje… ve škole neslyšíte nic jinýho, než tohle…
Nase malicka se bude jmenovat Ella
Nechtela jsem zadne bezne ceske jmeno, tak jsme vybirali mezi Eleonor, Elisabeth a Ellou
Nikdy jsem netusila, ze vybrat jmeno pro holku je takova fuska ![]()
Pro dítě to není dobrý nápad. Moji favoriti pro holku jsou Rebeka, Angelica, Lara, Andrea, Lily, Ester, Markéta, Anna. A pro chlapečka Tobiáš, Tadeáš, Šimon, Sebastian, Samuel, Benjamín, Jáchym, William. ![]()
No pokud to nebude Kelly Vokurková tak pro mě za mě
mě se teda nelíbí ale je to vaše věc ![]()
Souhlasím. Jedna holka se prý jmenuje Amanda Zbořilová. Zní to divně, nýbrž jméno Amanda se mi líbí. Chtěla bych se takto jmenovat:)
@Inkoust lalala píše:
Souhlasím. Jedna holka se prý jmenuje Amanda Zbořilová. Zní to divně, nýbrž jméno Amanda se mi líbí. Chtěla bych se takto jmenovat:)
Tak si Amandu zvol jako druhé jméno, dneska žádný problém. ![]()
Ja uz videla Pamelu Novakovou, coz je do nebe volajici
Nekteri lide vubec nemaji soudnost ![]()