Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mahora píše:tálinka píše:Ona má vlastně dvě jména /žijeme ve Francii/, takže se jmenuje Amélie Theis, říkám jí nejvíce Amálko, občas „Jamajko“, Ami…Mahora píše:Taky máme Amélii
Amelie, Viola /moje holky/, Lilla, Hortense, Apolline, Clara, Stephanie…můžu se zeptat jak jí říkáte?My Ami, Ameli, Amel, Meli ale i Amálko, Amísku a Ámosku
Je to opravdu krásné jméno, dobře jsme vybraly
![]()
Hmm, Amélie Theis to zní moc dobře ![]()
petratavali píše:Christel píše:¨jojo, jen Emminku
děkuji =o) a vy máte jen Emmu?
Christel![]()
když bude druhé mimi, tak kluka dáme asi po tatínkovi - Viliam, když holčička, líbí se nám Sára…ale to se ještě může změnit
U nás je ten problém, že já chci italské a české jméno a manžel ještě chce německé =D
Christel
taky koukáme s ohledem na příjmení, aby se to k sobě drobet hodilo…plus to, co se nám líbí
VIKTORIE je mooooooc pěkný jméno pro holčičku.. nebo KAROLIN a obě jsou i v češtině.....
![]()
zuzka.mamka píše:
mě se líbí Lilly
tak to je i moje největší favoritka ![]()
Peggy3 píše:zuzka.mamka píše:tak to je i moje největší favoritka
mě se líbí Lilly
..s námi byla v nemocnici Lilly Anne
(příjmení měla teda celkem dost český, ale nepřišlo mi to jako taková pecka
)
No joo
..ono to u některych příjmení moc nepasuje..ale tatinek je cizinec takže nám to jméno pěkně pasuje
a kupodivu jsme se na něm shodli oba
Ale je tu háček,nevíme jestli to bude holčička ![]()
Všem moc děkuji za nápady =o)
Jelikož se stále s manželem nemužeme dohodnout, tak dáme asi nějaké francouzské,protože tam jsme se poznali =o)
Christel
jméno z anglie-Monika
a jméno od nás-Anna
myslím,že ty 2 jména k sobě jdou
![]()
Ahoj,
tak mě se mooc líbí Sára … pro Tebe ve tvaru Sarah a Julie pro Tebe Juliett ![]()
Tak,ať dobře vyberete.
ww píše:
Já mám holčičku jménem KRISTINAmoc se mi to jméno líbí- klasická KRISTÝNA se mi moc nelíbí.
Taky mame Kristinu ![]()
manca 1 píše:
Ahojte tak mi máme Jennifer
U nás v okolí je holčička a jmenuje se Jessica a moc jí to jméno sluší ![]()